Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А ми з чоловіком впали в дитинство - вчора до першої ночі згадували і співали смішні дитячі пісеньки, так наржались (добре що нас ніхто не чув бо)
    А сьогодня збираюсь в гості до одної чарвіної форумляночки(вгадайте до кого?:girl_wink:), але ще треба встигнути Ярку завести в дитячий театр бо обіцяла.

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я сьогодні маю йти до подружки на дн в сушібар:bad::bad::bad: одні думки про суші викликають в мене такі емоції, що я переживаю, як там висиджу.
    Так мені погано... морально, а від того і фізично. Не знаю, що зі мною. Цілий ранок сьогодні нию, плачу, ржу і всіх тошню. Всі повтікали, я сама:sad:

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а мої хлопці зранку ходили на виставу (муж вже весь репертуар Фредра передивився :girl_haha:), мене щось тошнить...то я дома. А ввечері мають прийти гості, то хлопці знову помандрували в магазин. П.С. Я поки що "пасивно" шукаю роботу, бо ще не знаю, як там ситуація розрулиться на цій, так от - відіслала резюме на одну вакансію - вони мені прислали тест психологічний пройти, довгий і нудний, я його зробила - скинула їм назад, сьогонді знову повідомлення, що я його успішно пройша, але тепер їм треба мої скановані паспортні дані, я з тими документами сфоткана і я з яким листком, де будуть написані цифри 3232 (якось так), типу для їхньої автоматизаваної системи. Коротше якась хрень, я їм відписала, що такі дані електронкою пересиати не буду...Щось лохотроном попахує. Назва фірми - якось так довго звучить, щось із сталлю пов"язане - на жаль, чистила скриньку і все видалила....

4. Wonder

Wonder New Member

а я простудилась:sad:

а затра на весілля йти :girl_cray:

5. Sorokas

Sorokas New Member

вечором гаряча ванна й мілістан мультисимптомний-все пройде

6. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ля-ля-ля, тра-ля-ля:girl_dance:, а в мене сьогодні в гостях були дві класнючі форумлянки -Кася і Оля-льоля:kiss:Так добре посиділи, полялякали + Кася принесла смачнющі млинці і вареньячко (мнямкаааа) ,а Льолька торт.
    Хто не знає - запрошуйте їх в гості - самі прийдуть ,ще й всякої смакоти принесуть....:),такі вони обоє файнющі:kiss::girl_in_love:

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Льолька той магазинний торт забрала назад, бо Касиним домашнім млинцям з вареннячком він не канкурент!!!
    Лежу на дивані і згадую що в Мучачі ще тостики лишилися, хоооочу назад!!!!!!

8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Дивлюсь я нарешті ті сутінки, фільмєц так собі (Абрайра, не кидайся тапками), але така раманціка :) І хлопчик сімпатішний :girl_tender: Ех

9. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

10. Ная

Ная Well-Known Member

А ми на весіллі були,всією сім"єю,опівночі тільки додому вернулися:girl_smile:. Чоловік наполіг шоб брати обидвох дітей з собою,бо так спокійніше і можна довше побути. Першу годину я була зла на нього і на себе,шо погодилася,бо Таюсі стілько народу було не в задоволення зовсім... Але потім діти вбулися,тішилися всім і всьому,ми і натанцювалися,і за столом посиділи,так шо тепер рада,що все таки з дітьми пішли,і вони шось нове побачили і ми змогли бути скільки хотілося.І весілля було дууууже гарне.Отака врочистість.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нині також день лишень на себе потратила. Зраненька встали і спекла дуже смачний хлібчик, потім зібралась і з чоловіком поїхали мені купувати жакети, бо на наступний тиждень їду на конференцію, на якій і заночую, а там треба бути одягненою по-бізнесовому. То спочатку купили мені одного чорного жакета а тоді чоловік завіз мене в Macy's то я там набрала на 80 долларів два жакети, дві блузочки і шподні. А, яка я вумна. Бо в мене купон був на знижку. І ще собі прикупила червону торбу, бо також була на знижку, 40%+20% мій купон. Ну як собі відмовити?
    А потім приїхала додому, нагодувала своїх голодоморів пирогами а тоді подзвонила сестра і розказала що вона постриглась. То мені стало цікаво як, і вона приїхала і заодно мені привезла своя сукню в якій піду на весілля (зекономила). А тоді я подивилась що вона класно постриглась і я ще вскочила в останній вагон, то побігла в салон з мамою. Мама постриглась а я лишень трошки кінчики підрівняла і записалась на наступний тиждень на 10-ту ранку, щоб зробити зачіску на весілля. Трошки в притик, бо на 12-ту вже треба бути готовому, але головне що все близько.

Через те що маю сукню тепер треба думати про мешти. Сукня голуба, той мешти чорні не підуть. А які?

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Включила посудомойку,пралку,наварила пюре,зара йду катлєти печи,накрасила нігті..так я почала святкувати своє 31-ліття.в 4.30 ранку...ні кави в ліжко, ні ніякої рамантікі...ех..а ще кажуть життя тільки починається...)))))

13. zetta

zetta Well-Known Member

а я вчора працювала, i ше сьогоднi маю зайти на роботу :girl_mad: .Чоловiк порадував шедевром пiдгорiвшоi курки :i-m_so_happy: то ми з свекрухою чемно похвалили шоб не вiдбивати бажання до майбутнiх творiнь ))

14. kati

kati Well-Known Member

і ми вчора були на весіллі... зараз сижу пью кавку з солодким, поспати мені не дали-подзвонив вже в 8 ранку Сашка з питаннями яку іграшку ми йому принесем:8:
    Сьогодні ще день народження в чоловіка сестри, а їсти вже нема є куди)))
    А взагалі така гарна погодка сьогодні, шкода що нам не виходить вирватись на природку...

Вітаю Танюш!!!:give_rose::give_rose::give_rose:

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Таня не перймайся!!! я почала святкувати ще гірше - ввечері 10-го лягла спати з настроєм, що завтра прийде мама і чоловіка брат з дружиною на пасту і тірамісу, а встала з шедевральним болем горла-закладеністю і вірусною ломкою, он ще нині пів жива... Хоча романтика була) дівчата з Ікеї подарували трояндочки, а мужа кульчики з підвіскою) і торт капучіно від рошену (еххх - знов на дієті)))))))))))))))))))

16. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я сьогодні 10 годин на роботі... і я така вся мудра, взула нові мешти, які, звісно, мене натерила, і ото тепер сиджу і мучаюсь.. пластир не помагає, бо вже натерло, воно тисне і далі болить... сидіти ще куди не йшло, але навіть до туалету боляче йти.. а як додому???? :girl_flag_of_truce:

17. ckorpionsha

та я не переймаюсь, я вже звикла. Чоловік навіть вітаю не сказав, зібрався і пішов по справах. Тіки вчора спитав..доки твій виступ завтра буде тривати?))))

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я напхалась тортика зранку, тими, які залишились відучора і йду надвір, до своїх хлопців - вони пішли швидше, футбола ганяти, а я таке не люблю....Одним оком і вухом дивлюсь/слухаю сутінки, через те ніяк не можу уловити суті:girl_haha:

19. ckorpionsha

виступ то типу святкування:girl_haha:то так по-мудрому, Танюшка

20. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Погода чудова:girl_tender: і ми з Данилком вранці як вибралися в мандри так нещодавно прийшли. Сонечко гріє, настрій чудовий, дитина чемна:girl_claping:/активна/цікава - супер!. За першу половину дня ми стільки всього встигли: 1) в Антошці побували 2) Данилка підстригли 3) всі машинки біля фонтану були "наші" 3) на улюбленому виді транспорту (трамваї) покаталися 4) в церкві за здоров"я всіх помолилися 5) подаруночки придбали а тепер синочок спить а я тут, ділюся враженнями.

Статус теми:
Закрита.