Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

ух в мене тиждень!
    понеділок почався грандіозно! поїхали ми вибирати матрац в Епіцентр, все ок, 20.00 вийшлт на зупинку.... і... жодноісінької маршрутки! при тому написано інтервал руху 23ої - 9 хв, 46ої - 23, а ми прочекали майже до 21.00! нарешті приїхала 46 - і водій ще й нам намахамив... от і ми (всі люди на зупинці) - написали скаргу, яку я відправила перевізнику, і ще копію в управління транспортом... отак... але це не був кінець, я холодна і голодна вирішила 46им доїхати до південного і там пересісти на 32.... і що ви думаєте? за 30 хвилин проїхало 5 (!) 32их і всі порожні і жоден не зупинився! всі зїхали з маршруту!! по якому праву?! а потім, логічно, я що з неба впала, забула, що бачте понеділок - то було Дмитра! ТАК! це ще одне супер-мега важливе свято, і всі в нашій країні бідні і перепрацьовані, і як я, така хамка, могла подумати, що всього-навсього в 21.00 в будній день будуть ходити маршрутки?! словом.. залишили ми ще й на 32 скаргу в гарячу лінію міста....
    отака я злюка...

2. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Не злюка , а молодчинка, всі б такі були свідомі, може б шось і на краще змінилось.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:girl_impossible: Аяяй!!Ця ж маршрутка йде на Кривчиці,де моя свекруха живе. :girl_wink: Взагалі 32 досить непогано ходить,принаймні в порівнянні з нашою 13-ою то взагалі сила!!в нас стандартна сцена-купа люду на зупинці,збоку стоїть маршрутка,ми всі спокійні,бо впевнені,що ну нехай не вже,але маршрутка таки є.Вона так стоїть з півгодини,заводиться,ми всі витягаєм гроші,готуємося сідати в маршрутку,а вона просто гарно повз нас проїжджає і їде геть..Уххх,ви навтіь не уявляєте,які слова в той момент в думці,та й не тільки промовляються............І що ви думаєте,розповідав мені один чоловік,що була сесія щодо руху тих маршруток,людей трохи налякали,бо власник того маршруту конечно якийсь бандюган і все.Мир і спокій і далі то саме...

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я ніяк не відійду від вчорашньої ночі. Цілу ніч за нашу кіцю переживали. Наша кіцуня кісточку відібрала в песика і та їй застрягла, добре що мала щілинку для дихання. Але видовище не з найліпших. Думали, що задихнеться, так харчала. Ветеринар приїхав в першій годині, вколов наркоз і щіпцями витягав кістку. Чоловік ліг спати в 3 годині, а я вставала малюка годувати, а потім в 5, а в 7 почала збиратись в зал. Одним словом ніч не вдалася. А в день синочок майже не спить. От і чекаю я знову ночі. Сподіваюсь без ексцесів пройде.
    А на неділю будемо мати гостей. Друзі на відвідини прийдуть. Тому зараз в пошуках смачненького меню)

5. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Приїхали зі Львова-возили наших діточок на узд в Чорнобильську лікарню(скоріше писала про випадок в родині з хлопчиком хворим на рак)...Так от-тітка того хлопчика настрашившись,відвезла туди на узд своїх трьох синочків,і в наймолодшого(йому минув рочок) виявили якусь патологію з нирками,де вроді моча повністю не випускається,чи щось таке,точно не знаю.І якби вона не поїхала,то звідки би дізналась про це...от зараз їх направили на Орлика в стаціонар,чекають лікування...
    Ми з сестрою наслухалися того і теж вирішили провірити дітей,та Слава Богу,в нас все добре...заспокоїлися:d25:

Були в Кінгкросі...знову купила малій наборчик маєчка і трусики(13грн)-таке порівняно дешеве і гарно носиться,переться...а мама моя забігла за тими багетами-дуже вже їй сподобались:girl_dance:

6. popelushka

popelushka Well-Known Member

З врочистості: дуже тішусь за Irushky, ще однин пацян, як каже мій Юльчик, в нас на вулиці з'явився:) Вже скоріше б побачити це маленьке сонечко:girl_tender:
    З прози: на лікарняному вже другий день, хворію. Малий такий вредний, за скоро я тішилась, що криза трьох років в нас минула, добре, що хоч чоловік зараз має більше часу з ним побути, бо мені відлежатись потрібно.

P.S.: Іспаночка усім Посиденькам привіт передавала, хворіє ще, бідненька...

7. Siania

Siania Love Life

А я вже 2 дні без роботи, бо без комп'ютера на роботі. Перший день був жахливий - я думала як люди колись працювала без комп'ютерів:girl_impossible:
    прочитала журнал від корки до корки, не перебираючи статтями:girl_crazy:
    А сьогодні вже й не дуже мені його бракувало, знову читала журнал(новий), потім пішли кросворди, шкода я не вишиваю:d64::d64:

8. Katrine

Katrine Member

збився в мене графік сну, півночі лежу і дивлюся в стелю:8:.. сьогодні добровільно погодилась відредагувати чоловікову дисертацію, зайшла на 5 хв на посиденьки (минуло 2 год:girl_crazy:), і певно вже робота "в пральоті", настрій не той:girl_nea:. цілий день сьогодні гуляю і насолоджуюсь листопадовим теплом. а на вихідні обіцяють +18-+20:girl_in_love:

9. olena

olena New Member

А я не знаю за що хапатись,ну найперше нагодувала іменинника,бо любить він у мене зранку поїсти,а тепер не дивлячись на врочистість цього дня мушу впрягатись в роботу,бо ввечері прийдуть гості.Зроблю зараз тірамісу і тортик доведу до пуття,а вже потім буду займатись рештою,добре,що бабуся погодилась забрати Улясю зі школи,то хоча б швидше прийдуть і будуть забавляти Толіка,бо маю паралельно ще й на завтра готувати,бо завтра прийде наступна партія гостей.Та то все приємні турботи,бо натомість отримаю щиру і задоволену посмішку своєї дитини,а це головне.

10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а у мене проза пішла..:sad:болять ноги..не розумію від чого.ще пару тижнів тому натерла капцем ногу-вискочила гулька така,тепер на тій самій нозі-виже ще одна гулька на кістці самій..ходили гуляти в парк-погуляла трохи і пішли назад,а ноги потім боліли ще годинку десь. як бабця стара ...десь вичитала що 11-12 листопада сильні магнітні бурі-може то я вже як старі люди відчуваю кістками їх:girl_haha:
    отакі справи...
    а так ,я вся зайнята-фотографую свою доню новим фотоапаратом і все,що бачу навколо неї,вона дуже гарно мені позує,сама каже як і де її фотографувати:girl_flirt:

11. Viktorina

Viktorina New Member

Оце й має Вас тримати і забувати про болі, діти і фотоапарат - це настрій позитиву.
    Я бачила вашу покупку ,нехай радує надалі вас з донечкою.
    А фотки класні , ДЕ?
    Магнітні бурі були внаслідок вибуху на сонці (спалах класу Х , такий спалах був у 2005 році),а напротязі року було їх декілька (класу М. С.) то меншої потужності , але на нас все одно впливає .Я також дуже це відчула ,серце барахлить. А ще ночами не можу спати ,прокидаюся о 3-4 годині і все, а часто і взалі не можу заснути і так цілу ніч в полодрьомі...:girl_in_dreams:

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

Врочистість: забрала кульчики у Abrairu, забрала новий паспорт тепер з новим прізвещем
    Проза: треба багато готувати, бо сьогодні приїдуть гості, а завтра ще батьки коханого захотіли приїхати:girl_in_dreams:
    що то за напасть? Хотіли собі відпочити на вихідних, а тут натє всі захотіли приїхати, ааа і ще завтра хоче брат переночувати, це прсто капєц я така зла:girl_devil:
    а ще свекруха каже та нічо не готуй я Вам сама все привезу... а нє я все ж таки теж вмію щось робити! Злюща.....

13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

цікаво то проза чи врочистіть- у нас "666"-та сторінка теми:connie_pull-pigtail

14. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я вчора була з коханим на картингу. Правда, не каталися, а просто поїхали "в развєдку". Виявляється, там ще величезний зал для роллерів є! Ролики видають на прокат, все так само, як на ковзанці! Трохи дивний вхід...але то таке...
    Сьогодні щось так захотілося вівсяних пластівців з молоком...ммм...смак дитинства....
    Завтра планую піти в театр кошика. Вже забронювала квитки.

Останнє редагування: 12 Листопад 2010
  15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

зранку трохи скупились, потім пообідали в свекрухи,зайшла коліжанка-покавували..тепер муж пішли з колєгами в сауну, а ми з Марком ведемо бесіду...Любік знову на ?Наукову чухнув..і тішить, і нє..скучно без нього..

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

17. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

З врочистості: сьогодні з чоловіком їздили на закупи, маю тепер нову шапку і кофтинку. А ще заїхали в Антошку і вже купили половинку подарунка на Миколая для Анічки.
    Проза: після обіду чоловік поїхав на роботу, а ми з моєю мамою ліпили пельмені (точніше вона).

18. IndigoChild

IndigoChild New Member

і де то таке є?ану бігом розказуйте...)

19. Viktorina

Viktorina New Member

Ви не повірите, але я вчора коли писала то теж про це подумала.:girl_phone1:
    Ми всі ходимо під Богом, і числам особливо не надаю значення,навіть число (п"ятниця 13 те)більшість страшить , то для мене є дуже щасливе число і день...
    Тому будемо вважати ,що то просто порядковий № сторінки, так і всі решта.
    Удачі нам усім...:girl_smile:

Останнє редагування: 13 Листопад 2010
  20. Юстина

Юстина Well-Known Member

А ми вчора з кумою підстриглися (вона - планово, я - нарешті) і мусіли ту справу легенько шампанським зафіксувати. Перукар, яка не бачила мене з пів року, прибалділа від мого натурального кольору волосся, якого, в свою чергу, і я років 15 вже не бачила. Підстригли кінчики і вирішили ростити мої коси далі, бо таки без фарбувань і щоденних укладань заслуговують бути трохи довшими.
    Сьогодні субота, в мене день планується робочий. Чоловік пішов на консультацію в інститут хвалитися контрольними, які йому чемно жінка з тещею пишуть. Доня сплять, я малюю око.

Статус теми:
Закрита.