Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ksenia

ksenia Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Так-с, раніше був Коханий, чи то 2 в 1?

2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

от і вихідні минули:sad:
    зате я не вчилась, і не працювала - це плюс:girl_tender:
    ходили вибирати собі новий диван - від цін у мене аж в животі закрутило: кругом одне жлобство, і бидляцтво - шо з цін, шо з продукції
    бачила одногрупницю, яка в нас на вільному відвідуванні, на її роботі, в магазині - дивно мені як можна освіту проміняти на роботу продавцем..(
    а завтра в мене зріз знань - то я вирішила принципово не готуватись, гори воно все:)

3. viltis

viltis Well-Known Member

Ми сьогодні зробили великий розбір всіх наших книжечок, іграшок, взуття, одягу і т.д.
    Результат -- вільна поличка в книжковій шафі і 2 в гардеробній. І сьогодні муж мені остаточно поставив ліагноз --шопоголізм. І заставив на тиждень переселитись в Барахолку, бо з такими темпами скоро ми переселимось жити в коридор ...Я навіть не підозрювала, що всі "безобідні" іграшки стільки місця займають

4. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Наука--наукою,а кушать хочется всегда...Нас ,продавців,з різними дипломами приймають...Я ,наприклад,технолог трикотажного виробництва...була...

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А ми поїхали в Страдч. Дуже задоволена, бо побували сьогодні там вперше і точно не востанєє. Там тааак гарно і спокійно. Помолились, набрали водички. Потім з"їздили в Ашан на закупи і мали несподваних гостей з гарним подаруночком. День вдався!!!

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

Ранок почався шикарно:
    у ліжко, застелене червоною атласною постілю коханий приніс шампусік, ківі і яблука, поніжилися...рамантік:girl_in_love:
    не думала. що так просто без приводу може щось таке зробити:girl_crazy:
    а потім поїхали на закупи, про які написала у вихвалялках
    так добре, коли суцільна врочистість:girl_curtsey:

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

початок неділі був не дуже - муж купив мені не тих тортиків, хоч я чітко вказала - де і які, і купив не той засіб в аптеці :girl_devil:, переплатив в 10 раз (!!!), хоч би подзвонив і перепитав...ну але то таке..мені вже перейшло і я не серджусь, врешті-решт я також роблю дурні й непотрбні покупки...Потім ми сімейно пішли на д. до моїх подруг, паралельно зайшла до Полунички, забрала замовлення :). Дуже класно посиділи, малий набавився - було 6 діток, нам ще додому кусок торта дали :girl_crazy:. Вирішили з мужом, що на наступні вихідні десь знову виберемось в гості. Сашка вирубався вдома через 10 хв, то маю купу вільного часу - сиджу і лакую нігті і думаю, в чому то завтра на роботу піти...:girl_spruce_up:

8. kati

kati Well-Known Member

В мене 6 годин шопігну з коліжанкою, який на диво увінчався гарними покупками!
    А потім до мамуськи за малим, ну а там вже мені підфортило - маман наробила пиріжків з капустою, мням..наїлась , ще й додомцю прихопила:)

Зараз сижу займаюсь дуже корисною справою)) складаю список всіх миколайчиків і днів народжень на листопад грудень, а їх в нас огого.

9. Katrine

Katrine Member

до нас сьогодні в гості наглянула ціла чоловікова компанія:girl_crazy:... без попередження:eek:. ну, як кажуть, чим хата багата, тим рада). посиділи гарненько, пограли на гітарі, поспівали, і всі дружно пішли на футбол, а ми з найменшим вболівальником помаленько відходимо від насиченого дня і чекаємо татка додомцю)))

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я вже склала і навіть частково покупляла і поховала на верхню поличку, щоб ніхто не бачив :).

Дивимся 12 канал, ZIK ,ржем, бо іншого слова тут н еможу написати - група "вушка" веде якусь передачу - побачили вже всю еліту львівську і купу нових "звьозд" - якусь Зоряну, Єву, Сергія Пастуха )ото ще чудо), Ірину Федишин....А манера ведення передачі - це щось...Коротше, маєм вечір сміху.

Останнє редагування: 7 Листопад 2010
  11. Gala

Gala Well-Known Member

А ми сьогодні спонтанно поїхали в Чернівці на каток.Класно накатались і відпочили там в розважальному комплексі.Усі задоволені повернулись додому.День пройшов гарно:girl_yes:

12. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

В п'ятницю було день народження мого дідуся - 80 років:girl_tender:(він ще працює!), а сьогодні святкування в родинному колі.
    І сьогодні мені запропонували роботу, трохи не таку як я хотіла, але починати з чогось треба.:girl_in_dreams:

Останнє редагування: 7 Листопад 2010
  13. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

А ми з доцею на ці вихідні залишились самі вдома(батьки і чоловік поїхали в село до бабці)-клас,так інколи хочеться побути самій.Вчора,як завжди прибирання,прання,готування,гуляння з дитиною,купання.Сьогодні пішли з доцею до церкви на дитячу службу Божу,так легко і добре на душі(а як ті дітки співають,ну просто агельські голосочки).Такі звичайні,якісь душевні вихідні були у нас.

14. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А в нас сьогодні річниця одруження:girl_in_love: Нашій маленькій сім"ї 2 роки...Навіть не можу передати свої почуття - просто безмежно вдячна Богові та долі, що у мене такий чоловік:) Вдячна за те, що можу спокійно лягати спати, розуміючи, що всі незгоди, проблеми та переживання він візьме на себе ,максимально відсторонивши мене від усього...Вдячна за розуміння та підтримку, за той міцний тил та "кам"яну стіну"...за щоденне "Кохаю.."...і не менш, за ті суперечки і незгоди, непорозуміння та сварки без яких, сімейне життя не можливе:)

От маю такий настрій сьогодні - закохано-романичний:girl_in_love:

П.С. Вчора повернулись з Карпат - відпочили суперово, додому не хотіли...:) Святкування вдалось:)
    Сьогодні, як і минулого разу, будемо на Високому замку з пляшкою шампанського:)

15. La esposa

La esposa Moderator

День почався з приємного прокидання разом з чоловіком, запашної кави і фруктів... :girl_tender: :girl_tender: :girl_tender: а от щойно по всій кухні розлила юшку з залишками квашених огірків... і то круто так розлила, по всьому столі, де вже сніданок зготований стояв :girl_devil:

16. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Чотири тижні на лікарняному добігли кінця- завтра виходжу на роботу.:girl_curtsey:Мене почала боліти спина, порадили зробити масаж. Сьогдні перший день як я від масажиста...Шкодую, що ніхто не надоумив швидше..:girl_sad:Ще 9 днів...медового масажу..Раджу всім..А вечерю готувати зовсім не хочеться.. а мус..:girl_mad:

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

яка то благодать,коли хтось приходить погуляти з дитиною...є свекруха..а я отримала МАСу задоволення від готування-прибирання....все зробила, а мале ще спить...кайф!!!!!!
    і веселіше буде, а то 2 дні саменькі..Марко ще не балакає...а так хочеться з кимось потриндіти ....моїх старші в селі....во...

18. olena

olena New Member

У мене перший день відпустки,вже наварила їсти,погуляла з малим,сходили на базар і накупили купу продуктів-буду балувати своїх різними лєгумінами,бо з тою роботою виходило готувати хіба щось саме найпростіше.Планую вложити Толюсика спати і сама вкластись біля нього,а ще треба скласти список на закупи,бо маємо в п'ятницю велике свято-день народження синочка.

19. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Вихідний-то врочистість, спала довго-до 8.20 :), виспалася
    Сходила на колишню роботу, потриндякали з екс-співробітниками, з тими, що залишилися і не розбіглися ще,-теж врочистість, взяла почитати розумну книжку-буду набиратися розуму :), зробила міні-покупки, зустріла коліжанку випадково,-харашо, но мало. Зараз зварю солянку і вирішу вишивати чи почитати вумну книжку :girl_haha:
    Файний день-одна врочистість.
    Проза буде завтра-тре работати :)

20. dasha

dasha Well-Known Member

А ми сьогодні з коляскою перешлись пішечки по маршуту Податкова - Привокзальний - Краківський - Податкова (ч/з Політех). Подивились ще на ярмарку - виставку біля універу Івана Франка. Притьопала додомцю і думаю -певно я сьогодні ноги в лотерею виграла.:8: Зате мацьопик собі і надивився всякого нового і виспався досхочу.:girl_claping:

Статус теми:
Закрита.