Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Та першого липня ніби нічого такого:)) Просто до 1 липня я точно вже скажу па-па рідному Універу і тимчасове па-па Інфізу ...і зможу повністю себе присвятити синчкові, без думок, де б то взяти годинку-другу, щоб повчитись:)

• Подобається Подобається x 12
  2. Златка

Златка Well-Known Member

суперово :clapping::clapping::clapping:

viltis, то тобі треба з порадами на гілочку "як схуднути після пологів" :)

• Подобається Подобається x 3
  3. viltis

viltis Well-Known Member

Гуляв вчора наш татусь ...я дзвоню і питаю, як там прогулянка..а він мені відповідає: " Ярчик спить, а я сиджу на лавочці, читаю ВАШ МАГАЗИН"...я мало не впала...бо зі мною моє маленьке янголятко не хоче от-так от спати....Ми вднь до 5 км находжуємо ...от вам і порада, як схуднути:)

Ну, і плюс я 2 рази в тиждень хожу на свою любиму роботу ( танцюю)...Так що кг по-трохи йдуть, і м"язи набирають знову нормальної форми.

• Подобається Подобається x 16
  4. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ми приїхали з Чернівців.Класно відпочили.Погуляли ,наплясались,правда бабця напередодні свого д/н ледь не вмерла ,бо впав тиск до 30,і вона впала в туалеті і ледь відкачали.Але в вівторок чемно плясала,навіть співала.Загалом вона дуже була задоволена ,що вся родина зїхалась на її свято,а ми ще більше задоволені що їй все сподобалось!!От тільки мене в поїзді,по дорозі назад, продуло.Тепер кашель і "компанія". хворію вдома!!!Але сподіватимусь що то ненадовго!))))))))))))

• Подобається Подобається x 17
  5. Nata

Nata Well-Known Member

А ми з дітками ходили на книжковий форум. Задоволення купа! Накупила два кульки книжок малим, зустріла хороших і дуже позитивних людей (Ніка, дякую за ідею) Ще й по дорозі додому зайшли в Антошку Дмитра підстригли і він навіть не плакав!

• Подобається Подобається x 12
  6. Олька

Олька Well-Known Member

А ми на свята три дні виступали на танцях. Заняли 7-ме місце (кажуть, що добре), бо в нашій віковій категорії виступали діти, яким по 10-12 років, ми були наймолодші і ше коли діти вийшли на сцену запороли нашу фонограму, так тих дітей було шкода!!!! А в неділю перед гала-концертом я вдягала малу в костюм і тут до мене хтось підходить і каже "привіт" і хто би думали це була? Mamatu з Маргариткою (вона також там виступала), так приємно було її побачити!!!!! Тільки я не дуже мала час говорити, але все одно було дуже приємно!

• Подобається Подобається x 16
  7. нталька

нталька Well-Known Member

Теж походили по форуму з малим. :) Дуже він сподобався репортерам, бо з таким розумним виглядом розгортав книжки і роздивлявся :) :xaxa:, що кілька разів позувати просили :) Вірніше, малий на нх взагалі уваги не звертав, а я не знала куди відійти, щоб не заважати. :) А ще як мене спитали про якість книжок, то я взагалі розгубилася :confused:

• Подобається Подобається x 9
  8. irushka

irushka Well-Known Member

То коли і на якому каналі на вас дивитися?

Ми плануємо завтра на форум, може кого побачимо?

9. odree

odree Well-Known Member

і я була на форумі, але щось загальна атмосфера мені не сподобалася, та й книжок нових не побачила

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я сьогодні провела день в кріслі. Спочатку в кріслі машини, бо чоловік віз до зубного. Потім в кріслі зубного. Розкулупав мені зуба але нервів так витягти і не зміг. Він ж то не знає що в мене міцні нерви :xaxa: Поклав лікарство і відправив мучитись на тиждень. Є надія що за тиждень лікарство мої нерви вб*є.:confused: Потім знову в крісло машини і поїхали в Столовую, це ресторан такий недалеко від лікарського офісу. Столова була файна. Ціни в порядку і їжа також.
    Далі назад в крісло машини і додому. А вдома впала безсила в крісло і заснула. А ввечір сіла за руль машини і поїхала з сином на заняття на Перше Урочисте Причастя. Он і проходить життя в кріслі. Як тут тухісу тай не вирости?:no:

• Подобається Подобається x 8
  11. Nata

Nata Well-Known Member

Ну ясно, якщо із форумом видавців порівнювати, то бідно виглядало. Та й форум видавців вже міжнародний, а тут своє, рідне :) Але дітям скільки радості! Найбільше мене потішило те, що всіх стендів можна практично вільно підійти навіть з дітьми, не треба пропихатися між люду.

• Подобається Подобається x 4
  12. odree

odree Well-Known Member

так. але я ходила без малих, бо з ними я б точно нічого не побачила

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Сьогодні почула по радіо що з 12.05 пів-Залізничного району, а саме по вул. Кульпарківській-Виговського-Любінській-Петлюри-Левандівці відключають теплу воду:sad: :sad: :sad:
    Так що дівчата - сусідки мусимо за вихідні добре відмитись, бо теплої водички небуде до кінця травня, а може і більше. :radist:

14. odree

odree Well-Known Member

готуйте тазики!

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Ой..нинька я, як вижатий лимон...а тілько 15 год..була на масажі..перфект, а потім в наркодиспансері....здуріти можна, далі 40 хвилин прочекала на маршрутку, зараз маю заняття...а сил зовсім не маю....а завтра-то знову гонки...мед.навчання, заняття, курси водіння і ще багато????? по списку....ох житіє.....

16. kati

kati Well-Known Member

17. kitka

kitka Well-Known Member

А я сьогодні вночі їду до Львова:clapping:. Екзамен здавати з електробезпеки і охорони праці. Узясь! Сім років у вас не була.
    Ану, глядіть, щоб дощу там у вас не було завтра, бо...:n:.
    Як я "люблю" львівський дощ...:suicide:

Так що, ЛЬВОВЕ, ЗУСТРІЧАЙ МЕНЕ:radist:!

• Подобається Подобається x 10
  18. kati

kati Well-Known Member

то як організовуєм форумвку???:clapping::)

• Подобається Подобається x 4
  19. odree

odree Well-Known Member

де і коли?

• Подобається Подобається x 1
  20. natka75

natka75 Well-Known Member

Якщо екзамен буде успішно зданий- можна і відмітити з форумчанками:clapping::xaxa:

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.