Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

і ще байдужі я б сказала!
    Розкажу що мені сьогодні зіпсуло врочистий настрій: їхали ми з доциком з прогулянки додому, і біля одного з сусідніх будинків дивлюсь прапор наш український лежить в болоті, кругом якась трава, асфальт, а він таки поцілив впасти в те болото! Мала як на зло починає дуже капризувати в візку, вилазити, я стала думаю що з тим прапором робити, і якраз до підїзда(метрів 5 від прапора) підходить жінка років 50-ти в халаті. Я кажу до неї на ходу помало відходячи:" Ви тут живете? Там прапор з вашого будинку впав, підніміть і повідомте тим, хто за нього відповідає(в нас двірники їх вивішують)"! Вона на мене витріщилась і видала фразу, яку я дуже часто чую:" А мені щьо до того? Де я буду її шукати(двірника)" І прямує в підїзд. Я далі намагаюсь щось пояснювати нехай хоч під підїзд поставить, кажу "Це ж все-таки ПРАПОР!", а вона:" Вот прічепілась, іді піднімай"! І зі силою гупнула підїздними дверима... Мені, чесно кажучи, якось гидко стало на душі.....

2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

оооо як же мені ліниво:girl_impossible:
    навіть ці слова ледве з себе видусюю: навчання сурйозно так поменшало, роботи майже нема - і я такий пелехатий лінивець, шо тікі спит, їст, і знову спит - кєжко мені без сонечка:n:
    я десь дві години вмовляла себе взяти тел. і записатися на монікюр - де там..(
    з чоловіком на обіді попили винця, добре:o

3. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Проза.Голова болить другий день...

4. Іруня

Іруня Well-Known Member

А в нас сьогодні врочистість : свято Осені в Насті в садочку. Так гарно сестри-виховательки підготували! А в кінці був солодкий стіл для діток.
    Підняля мені дітки настрій на весь вечір :).

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Як я вас розумію...В мене третій...:girl_impossible:Магнітні бурі, шоль?:girl_in_dreams:

6. airy_cat

airy_cat New Member

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене четвертий:sad: хто більше?
    день дурнуватий...була на консультації в щелепного хірурга...вийшла ніби мене цеглинами по голові били...цілий день в прострації після того....потім в своєї ортодонта була...зла і на неї і на себе....в планах ще кілька консультацій, бо адекватного вирішення ситуації,що склалась ще не бачу...
    в нас знову гостя,знову моя троюрідна сестра...бавиться зараз з малим:) а я тут строчу, бо щось так мені хижо... хочу канікул:girl_crazy: на канікулах завжди їздила до бабусі на село...от візьму і поїду і буду там собі сидіти і вишивати:girl_tender:
    врочистість-стоптала третину київського торта:nyam2:

8. zetta

zetta Well-Known Member

на вулицi дощ лие вже другий день. Вчора кумася телефонувала поки мене нема поруч вона вже умудрилась в мiську раду балотуватись ). Шось скучно i робити нiчого не хочеться.

9. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А ми сьогодні їдемо в Карпати:girl_dance:...олів"є вчора зробила (куди ж без нього:),солянка доварюється сьогодні, продукти вже всі закупили...:ed4d70def841dc74b57 Одним словом - повна бойова готовність:) Тільки ще б відсидіти на роботі (скукотааа....), а то так вже додому хочу. А ще хочу снігу, багато-багато, такого пухнастого, хочу на лижі, хочу різдвяні свята...На роботі слухаю всякі-різні новорічно-різдв"яні пісеньки і мрію про велику гарну ялинку. Ой, щось мене понесло....

П.С. Єдине що - чомусь так мені сумно від того - 2 річниця одруження....час так швидко збіг.......

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене мега врочистість-вперше бабця (моя свекруха) і сестра чоловіка пішли гуляти з Ромчиком у візочку. Час засікла...подивимось:girl_crazy:
    Сусід,що вже вимахав особняк навпроти нас -перерив вулицю,робить собі каналізацію чи що... а вчора з водоканалу приїхали і вирили яму акурат перед нашими воротами,бо почалось підтоплення,ну правильно ціле літо під вікнами машини з бетоном стояли-працювали,крани. Цікаво хто асфальт кластиме?:girl_in_dreams::girl_devil:
    гг-нагулялись:)

Останнє редагування: 5 Листопад 2010
  11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

12. viklesgo

viklesgo New Member

от от,я неоглянулась як свою 3-тю річницю пропустила:girl_impossible:
    поки чоловік о 9-й вечора пляшку вина непоставив на стіл
    а я ж памятала всі дати.....капец:girl_cool:

13. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

вранці сніданок в ліжко
    потім гуляли, катались з малечою...хороший настрій
    зайшла на ДП і прочитала це
    реву...слів не вистачає...

14. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

І я також.... Аж в душі все перевертається...

15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Відбула сьогодні свої уроки+заміни,а коли мала "вікно",то ще й на манікюр встигла)))))).По закінченню уроків мала розмову з мамочками моїх другокласників (одна з них,доречі, наша форумлянка))))),але ціхо, бо вона мене не впізнала,а я її так)))).Завтра звична суботня проза,а на неділю маю запрошення на зустріч екс-одногрупниць,а йти " і хочеться,і колеться"-хочеться десь розвіятись,а "колеться",бо, по-перше-це не офіційна зустріч,бо ще не є 5 років після універу,а по-друге-наші "бабиська"))) збираються тільки,щоб оцінити одна одну,а мене 2,5р декрету+1,5міс. в гіпсі зовсім не прикрасили скажу Вам,тому я ще вагаюсь,чи варто йти....

16. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Малявочка моя тиждень вдома бо хвораєє(сумує біданя за своєю симпатією садковою:girl_in_love:),я нині з роботи ледве приповзла-говорити не можу,слабість-певно вірусня або ангіна..:girl_cray:Але на гарний настрій це абсолютно не впливає,бо напланували на завтра купу всього з коліжанкою..:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail

17. airy_cat

airy_cat New Member

18. Provizor

Provizor Well-Known Member

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

ранкова кава з весільними пляцками:girl_smile: , хіхі експрес доставка пляцків.
    а на весілля йду нині. :girl_smile: чекайте завтра.

Статус теми:
Закрита.