Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юстина

Юстина Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

3. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

добре, що у більшості переважає врочистість:)
    у мене сьогодні була інститутська врочистість: одна одногрупниця одружується, а інша вагітна. і важко їх сприймати такими дорослими, серйозними - я хоч і молодша від них усіх, але почуваюсь ну дУже вже сурйозною:) - а вони для мене ше такі діти)
    так шо ми після 2-ої пари закрились в аудиторії, відкоркували пляшку шампанського, відзначили такі гарні події)
    з прози - вчуся, невесело)

на вихідних були у сім.ї брата в києві: майже цілі два дні просиділи з похресницею, а в неї ше той характер..(

теж чекаю нового року, свят..

4. Iryna

Iryna Well-Known Member

В нас аналогічна ситуація сталася в неділю...повна хата людей....і я якраз в коридорі проходила, дивлюся а там чиясь голова в дверях.... двоє малих циганчат вже мислили як би десь шось поцупити і повірте було що взяти.... мобілки, гаманці, сумки, взуття, куртки.....:girl_impossible:

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

6. Юстина

Юстина Well-Known Member

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я тобі скажу що цигани часто таке практикують, авось проконає... в нас коли вони по підїзду ходять, не часто, але ходять, то завжди за клямку смикають.
    Мої свекри наприклад ніколи не закривають двері зсередини, коли вони є вдома - можуть дивитись ТВ голосно - заходь, бери що хочешь, не почують. Я ж навпаки завжди закриваюсь з середини, не важливо чи я одна чи ми всі разом, в мене вже звичка - першим ділом як двері за собою закрила, щолкнути внутрішнім замочком.
    Хіба, знаєш, коли Сарка жила з нами, то ми могли двері не закрити, бо вона отих всіх циган, бомжів і т.д. чула за кілометр і ричала під дверима так що вони навіть не наважувались подзвонити чи стукати в двері, якби двері відкрили - то певно б без руки лишились. Тепер Сарка в мами - нема кому під дверима ричати ))))

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

З прози: до обіду прибирала вдома, готувала їсти і одночасно слухала улюблену музику. Потім зібралася на роботу (друга зміна), і одягла нове пальто, спідницю, чоботи нові...
    Врочистість: вчора їздили з коханим в Арсен, що на Науковій, то помітили там цікаве дійство - кінотеатр під відкритим небом "Кінопарк". Під'їхали, розпитали, дуже нам сподобалася така ідея (в інших містах вже давно є), і ми сьогодні ввечері збираємося поїхати туди!:girl_claping:Рамантіка!:girl_in_love:

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ми також там були, на стоянці біля Марка, в неділю проїздои, але показували якісь кліпи. А де можна взнати що там будуть показувати?

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

11. Іруня

Іруня Well-Known Member

Пару років тому, як я була Настею вагітна, то побігла на базарчик, що недалеко від дому, купити продукти на борщ. В хаті залишився чоловік і моя бабуся. Звичайно ж, йшла я на 10 хвилин і двері за мною ніхто і не думав замикати. Бачу йдуть навпроти мене дві дівчинки-циганки. Ще йду і жалію подумки їх. Скупилася, вертаюся назад і знову ж на тому самому місці їх зустрічаю. Вони такі веселі, аж підскакують, біжать вже назад. Дома поки зварила борщ, поки то, поки сьо, шукає чоловік свій гаманець і не може знайти. А в гаманці 1000 доларів, якраз зняли з рахунку, бо робили ремонт і треба було розрахуватися з майстрами. А я знаю, що він був в мене в сумочці, яка висіла на ручці вхідних дверей ( в нас подвійні, і ті другі ніколи не закриваються. Вони просто використовувались для сумочки, парасольки :) ). Шукали ми, шукали, аж тут мене осінило... Побігла я на двір питатися сусідських дітей, чи не бачили вони двох циганчат. Виявляється-бачили. Кажуть, що вони перше забігли в один під"їзд, через деякий час - в наш, а тоді скоро з нього радісні вибігли... За декілька днів гаманець з карточками і правами знайшов один добрий дядько і віддав нам, ну а гроші, самі розумієте, вже давно тю-тю... Виявляється, вони навіть не стукали в двері, а просто пробували за ручку, де відкрито і так їм підфартило. Вже Бог з ними, з тими грішми, якби вони пішли їм на їду, одяг, лише би не на клей... Прийшли в міліцію, але заяву нам "порадили" навіть не писати, бо їх і так не знайдуть. Так і сказали...

12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Потрохи вилазимо ми з наших кашлів, і Настюха другий день сьогодні пішла в садок.А я вибралась в центр-ходила як туристка з відкритим ротом,стільки всього не бачила,поки дома сиділа.Сходили з кумою на десертик і я відчула себе людиною ))

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я мабуть, напевно буду помаленьку нову роботу шукати...Стались деякі зміни, не найкращі для мене. Побачу ще, що з того вийде, але на всякий випадок вже оформила собі підписку з 4 сайтів на вакансії....Приїхав сьогонді Сашуля - ми всі активн обавились в "садочок", потім він читав нам казочки, а потім сказав, що вже йде спати...З врочистосі - протринькала знову всі грошики на різні передоплати з одного сайту, на який підсадила мене одна подруга-форумчанка....І все мені треба і всього так багато :girl_impossible:.....Тре щось з тим робити:girl_in_dreams:, бо мені тепер все грошей не вистачає...

14. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

В мене сьогодні суцільні врочистості: їдемо з Коханим до мами на празник!!!:girl_dance::girl_dance::girl_dance: . От побіжу зараз в перукарню і буду вся файна!!!!

15. zetta

zetta Well-Known Member

а в мене 4днi вихiдних )) ура ура. зараз порiжу вiнiгрет i полiзу десь в мандри. Недавно купила собi рожевий антурiум , коли розсаджувала там iх аж 5 в купi було маленьких )) i всi прийнялись. Тепер хочеться бiлий... :girl_yes:

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А в мене суцільна романтика - Ярка наразі в бабусі, і ми з чоловіком удвох. Вчора ходили на вечерю (непамятаю коли таке було востаннє, без приводу), зранку чоловік зварив кави і я так багато часу мала для себе, що навіть не запізнилась на роботу.:girl_wink:

17. FosIana

FosIana New Member

А в мене сьогодні день народження :) Ось в цей день рівно 21 рік тому вперше мама взяла мене на руки .....

Ех молодість тільки починається )))

18. Oriana

Oriana Well-Known Member

Валяюся в ліжку - почалися болючі КД:sad: З коханим по скайпу переписуюсь:) Позавчора так файно погуляли- зїздили на Автолюкс за замовленим взуттям для коханого і пішечком з Новознесеньської на Пасічну!:) А вечір то таким теплим та ніжним був. Ех, згадалися наші зоряні побачення,так класно було удвох ввечері пройтися вечірнім романтичним містом:girl_tender: Подорозі додому ще купили в одному магазинчику солодкого. І вже вдома з чайочком продовжили свій вечір.Такі теплі почуття щось найшли, таке враження,що ми тільки почали зустрічатися... Словом закохані й щасливі до нястями:)
    В неділю в подруги дитинства весілля! Така рада за неї! Ось такі в мене дні.

19. dasha

dasha Well-Known Member

А в мене суцільна проза. Тепер приходиться часто їздити громадським транспортом. І що зауважила, (правда зауважила ще коли була вагітна), що мало хто має бажання уступити місце вагітним, або з маленькими дітьми. Вже не раз нам вставали тільки після того, як старші люди піднімали скандал. А в понеділок жіночка в тролейбусі обурювалась, що наша коляска не дає їй вийти, хоча ще було купа місця і небагато людей. Що цікаво, що її донька мала років 5. Цікаво невже вона ніде не їздила доки донька підросла? Просто сьогодні згадались слова одного дідуся "Чого всі такі черстві?", а кожен хоче, щоб йому допомогли в скрутну хвилину.

А в неділю в нас врочисть. Їдемо на вареники до бабусі. (Самим ліньки ліпити:shy::nyam2:)

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а мій милий нині приїхав, його не було лише два дні (а мало не бути тиждень), думала, що не скучила геть, а як побачила... мммм... от паскудник! :girl_in_love:
    вдома мене тепер практично нема - йду з самого ранечка, приходжу ввечері і зразу спатки... але нічо, зато тепер якось більше встигаю і день довший )) єдина незручність - поки ще нам не привезли компутер, мушу свій ноут носити, і то так тяжко...
    а ще мій Бім вже от майже два місяці ніяк не виздоровіє.... і що то воно таке... звінсо, є покращення, але є місця, що ну ніяк... та інфекція уразила йому судини (нуу... то як я зрозуміла, лікар пояснювала), словом.. і я, і він вже змучені(((( але я рук не опускаю!

Статус теми:
Закрита.