Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

день якийсь магадооовгий і меганууууудний. Домінік спить тільки лежачи в мене на животі. Я постійно хочу щось їсти-жувати, в мене постійно десь там на бекграунді болить голова, а очі мозолить не складений кубік-рубік

2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Їздила сьогодні вирішити купу паперових справ...всі справи звичайно не вирішились))) зате я отримала нову карточку на заробітню плату,а на ніййййййй 2 зарплати+премія!!!! і як результат,повернулася до дому з чемойданами покупок (найкращі:модняча курточка,шапка,шалик малому і манто та гольф-туніка YESS!MISS для мене)..от і пошли після такого жінку просто за довідками,нє))))))))

3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ху, я тільки сіла... Зранку на роботі скоренько поробила всі справи, потім побігла до дому(мали трохи гризоту, сирість стіни їсть), по дорозі купила супер-засіб для видалення сирості, відмила ним так класно стіну, навіть не видно що там були плями, потім прибрала дім, вилизала можна сказати, така задоволена собою. Потім побігла по дитину в садок і ще забігла в магазин, там приглянула собі декілька одежин, завтра через обід піду міряти.... Я люблю такі насичені дні!!!

Чекаю своїх хлопців на вечерю і підем відпочивати!

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

А я цілий день сиджу вдома:girl_sad: - хвораю:cry:
    робила через день їсти, чергуючи із вигріванням...
    а тепер чекаю мужа на вечерю, сама вже давно погамала (на дієті) і піду спати
    така в мене проза
    із врочистості замовила Юкола мені сьогодні чобітки, тепер чекаю з нетерпінням

5. Зануда

Зануда Well-Known Member

Урочистість мала би полягати у тому, що у мужа мого День народження, але проза життя така, що він "святкує" його самотньо, у відрядженні. Ми сумуємо за ним, а він за нами. Це так прикро.
    День, який щойно почався, несе із собою нову врочистість - День народження середущої донечки.

6. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і у мене врочистості самі!!! сьогодні річниця наша з чоловіком - 3 роки нашого одруження! він приїжає сьогодні до нас (мив батьків моїх).мамуся моя погодилася посидіти ввечері з Софійкою,а ми з чоловіком підемо десь вдвох відсвяткуємо..ото вже не можу дочекатися:) треба ше манікюр зробити і накрутити волосся :girl_spruce_up:хочеться бути сьогодня самою гарною...
    а ше почалися КД:yahoo::yahoo::yahoo: значить все в порядку.температура моя "дивна" спала за день до КД і тепер все добре,ні голова не болить,ні живіт. тепер починатиму новий відлік,новий етап ...
    одним словом,жовтень почався у мене дуже погано і дуже сумно,а тепер листопад усе компенсує :)
    усім гарного теж дня бажаю

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мені вчора захотілось піци з ананасами, сходили в піцерію.потім зустрілись з батьками, хотіли десь посидіти і на диво ніде не було місця в залах для некурящих.обійшли майже весь центр!аж в медівні найшли!

8. popelushka

popelushka Well-Known Member

Врочистість: за три доби неспання, нарешті вдалось поспати:) Все, більше я приймати участь у виборах не буду:girl_feminist: Не для мене весь цей бруд, брехня і несправедливість.
    За дитиною заскучилась, за чоловіком, таке враження, що мене більше часу вдома не було.:girl_tender:
    З прози- дуже себе погано почуваю, тиск знизився сильно... Та й за дідуся свого хвилююсь, щоб все було добре і він не хворів. Він з бабцею нас, трьох сестричок виховував, тепер ще й мого Юльчика. Молюсь за нього, стараюсь триматись. Бабці зараз дуже не легко, але я знову ж таки, вірю, що все буде добре і Бог подарує йому ще довгі і щасливі роки життя.

9. Nana11

Nana11 аспіранточка

А в нас сьогодні така маленька врочистість серед суцільної робочої прози - рівно рік як ми розписалися, аж не віриться що вже рік пройшов:girl_tender: (памятаю це якраз була паніка щодо свинячого грипу і в нас ще є фото де працівниці РАГСу в масках ходять:girl_haha:) і хоч з самого ранку настрою не було, та тепер я собі його створила, ввечері куплю вина і чогось смечненького наготую (йду у відповідну гілку) і буду чекати мужа після роботи:girl_in_love: надіюсь з якимось гарнесеньким подаруноком:girl_spruce_up:

10. robik

robik Member

Врочистість №1 - у моєї колеги по роботі День народження! Їй 20років!:girl_tender: Ох, який прекрасний вік!
    Врочистість №2 - директор у відрядженні і тому Врочистість №1 буде без рамок!!!:girl_cool:
    Хоч би знову не зірватись! А то постійно , як робот - робота, діти , школа, плавання, кухня........ ррррррррр.... і нікакой лічной жізні! і коли намічаються ось такі гульки з колективом!!!! ....мммм..... радості повні портки! суцільний позітіфф.

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в моєї крихітки сьогодні маленьке свято-нам 2 місяці. Ми стали вже великі (подвоїли вагу при народженні) і будемо сьогодні святкувати. Подарунки ще з неділі приймаємо від хресного, а сьогодні продовження)))

12. Katrine

Katrine Member

так гарненько почався сьогодні день, була купа планів, як його провести, відпровадила чоловіка на роботу, і настрій пішов напевне разом з ним... не хочеться навіть з халатика вилазити і кудись рухатись:girl_sad:.
    з врочистості - вчора дізналася, що знайома вагітна, в суботу весілля. так тішуся за неї, а то якби не дитя, то напевне вони б ще 10 років зустрічались з хлопцем).
    останнім часом почуваю себе страшенно втомленою і невиспаною, вночі мільйон разів встаю, а потім ніяк не можу заснути, сьогодні просто чекала, коли прийде ранок. речі в ПБ приготовлені, але ніяк не зберусь їх поскладати в кульочки, бо мені ще далеко:mocking:

13. IndigoChild

IndigoChild New Member

поїду сьогодні в кінгкрос трохи закуплюся...
    знов якась погода ніяка(
    вже різдва і нового року хочеться...

14. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

А що в нас? а в нас все по-старому-продовжуємо хворіти...ох той стоматит:girl_devil:така противна зараза...так бідося моя мучиться,добре що хоч температура спала,але чи надовго.
    Зато вчора погода була просто нереальна(17градусів)-то ми надихалися повітрям по повній!

15. Олька

Олька Well-Known Member

Сьогодні була в стоматолога (останній мій візит до цього "чудесного" лікаря був 13 років назад), коли зайшла в кабінет мною трусило як осиновим листком, я думала, що в мене повний завал, але не такий вже і завал. Один зуб треба повністю полікувати і на 4 зуби просто поставити пломби. Зробили мені укольчик (ох і болюча процедура, але без неї я навіть "добрий день" не скажу) та і поїхали. Тпере в найблищі тижні буде мені чим занятись. На прощання подарував меня зубну пасту і я зрозуміла, що я вела себе як маленька ляля:) Сама боялась до ужаса і лікаря перелякала.

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

:))) Аналогічна ситуація. Сьогодні ніби трошки відіспалася. Але й вчора спала цілий день, зате на вечір мене вчепилося безсоння.
    Вибори це страшна штука....більше ніколи на таке не підпишуся.....особливо діставали люди, які кричали на все приміщення, що все так неорганізовано, гроші загребли, а тепер працювати не хочете....аж боляче до сліз, бо там не гроші а копійки порівняно з тою тяжкою працею, яку ми виконували....

17. popelushka

popelushka Well-Known Member

Це правда, Таня... Я ще й секретарем була, то взагалі можна було повішатись:girl_crazy:
    А сьогодні ще й сни снилися, так, ніби я знову на цих виборах, і ці кілометрові бюлетені:girl_impossible:

18. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А для мене це ще не закінчилось, бо нам все завернули....завдяки секретарю, бо вона не правильно протоколи позаповнювала.....

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Боже..мене досі тіпає..прийшла додому з Марком..поїв..я поїла...сиджу пю чай..чую щось на коридорі рух якийсь...а там 2 циганчат-я забула двері закрити, а вони ходять - просять..от і порухали,а там відчинено..добре,що я вийшла..а то і гаманець, і сумка, і телефон, і 3 пари чобіт - все на відстані 50 см від них

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.