Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Редвумен

Редвумен Active Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

як кажуть: "якщо ви стали зранку і у вас щось болить - радійте - значить, ви ще живі :))

2. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Радію...Подивилась прогноз погоди і зрозуміла,чому "хвост отваливается"...

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і ми сьогодні і Кінг-Кросі тусувались, як то важко з Сашкою в таких місцях самій ,без чоловіка - він все гребе в кошик ,бо то все нам треба...А ще я сьогодні пофарбувалась, але якась затемна собі, ніяк не можу підібрати тон, щоб подобався...Сашко без обіду, вередливий страшно, все йому не так....

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

Купили сьогодні квитки на Фешн, на неділю... цікаво буде, на першому поверсі м"ясо, ковбаси продають, а на другому Кензо сидить:)

Посиділа з подружкою, випили трохи вина... пішла до церкви на вечірню, привалила додому і думаю, що треба до пари готуватись, а таааак лєєєєнь:girl_impossible: і а ще завтра в 6 ранку вставати, на першу пару їхати... бєєєєєєєєєєє

5. simona

simona Well-Known Member

сиділа, сиділа вдома зірвалась і поїхала до банкомату вичтала, що він на піденному шукала не знайшла, зла поїхала в центр, щоб себе потішити з того всього зайщла в Оджі і купила гольфик, зайшла на мило подивитись, але не витримала там і секунди від тих запахів голова почала боліти так і не відпускає, тепер сиджу знов вдома))))))) і думаю як то взяти до ніжок своїх.

6. Katrine

Katrine Member

якщо ви сьогодні гуляли в парку Франка, і бачили обезбашену вагітну, яка перелопачує купки з листям, то знайте - то була Я (так гордо:girl_crazy:)... шукала чоловікову обручку, яку вчора ми вмудрились загубити. і знайте - голку в копиці сіна можна знайти, бо золота обручка в золотистому листі теж ЗНАЙДЕНА:girl_dance:!!! це найбільша вихвалялка, яка в мене наразі може бути:yahoo:!
    п.с. якщо комусь знадобиться компанія золотошукачів - звертайтесь;)

7. kati

kati Well-Known Member

Спонтанно дуже гарно провели вечір- друзі запросили до себе на шашлик, просиділи на подвір"ї майже до півдесятої, погодка суперова, хоч би ще троха протрималась така... А ще я зрозуміла що старшенно хочу дачу)))) так щоб можна було виїхати з шашличком на вихідні...( старію мабуть)
    Завтра новий день, хто в садок хто на роботу, а я тішусь що з завтрашнього дня вже не потрібно буде ділити з чоловіком машину, бо його авто повністю переходить в моє користування!

8. Virginia

Virginia Well-Known Member

ехххх.... я вже давно хочу хату, десь в радіусі 10 км від Львова, так що я не думаю, що то старість:):):) добре, що і чоловік......

я би вже в вихвалянках була з фотосесією, звичайно ж...:)

9. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

У нас останні дні з вітрянкою- не витримую ні я, ні Вікторія.Вчора обрізала сама собі хвостики(добре,що були заплетені хвостики, а потім косички і внизу резинки) по самі резинки- сантиметрів по 5.Заборонила різати волосся-дитина зрозуміла.Сьогодні постригла іграшкового собаку( небагато -сантиметрів 5).На мої зауваження відреагувала дуже спокійно- але я собі волоссячко не ріжу, а про песика ти нічого не казала, а він такий кудлатий..... був.

10. kati

kati Well-Known Member

11. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я довго думала куди це запостити:у "мені сьогодні гірше всіх" чи у "трошки смішного" але вирішила сюди - у більш нейтральну тему.
    Отже, вийшли ми ввечері прогулятись і біля кінотеатру чоловік помітив пересувне 3D і намовив мене піти на перегляд. Ролик триває від 7 до 15 хв. сюжет різний - потрапила на сеанс "Будинок із привидами" - глядач у ролі кішки, яка потрапила через віконечко на горищі у таємничий будинок...Людоньки!!!!!!!!! Я ледь кінця дочекалась - мені стало так зле...Я вийшла вся зелена, мене нудило, трусились руки і ноги, і тіло було як з вати. Виявилось, що мій організм не спиймає такого прояву науково-технічного прогресу, як 3D animation та супутні ефекти у вигляді рухомих крісел (жаль там сюжетом бризкання водичкою не передбачене - мені б згодилось).Я тільки недавно остаточно відійшла від тої "розваги". Правда голова ще болить, але то квіточки у порівнянні з іншими симптомами. Чоловік мій бу від мене в шоці. Він ходив на "американські гірки" і був у захваті, а у мене така несподівана реакція. Звісно, що не міг втриматись, щоб мене не попідколювати. З того всього пішли в "Арсен" купили моцно м"ятні жуйки і пляшку води.Погуляли, одним словом...

12. пальмочка

пальмочка New Member

Проза...Пішов сьогодні Діма в садочок після місячної перерви(в звязку з хворобою),з самого ранку крики плачі і прошення щоб не йти в садок,Мася тихенько бавиться, я прибираю,а піся обіду врочистість.. треба марафетитись,їдемо на ДН до чоловікової сестри.

13. dasha

dasha Well-Known Member

Вчора недалеко від нас зробили концерт, роздавали безкоштовно солодку вату, канапки, чай, каву, куліш варили. Чого це вони такі щедрі тільки перед виборами?

14. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

А в мене сьогодні врочистісь,приїхала моя коліжанка,сама-сама,приїжає раз на 2 роки в Україну,ото вже відірвемося:girl_tender:шей подарунків навезла:girl_tender:,але саме більше тішусь шо буде тут цілий тиждень,я так за нею сумую.

15. robik

robik Member

Врочистість дня сьогоднішнього - у моєї мамульки день народження! вчора трошки відзначили, мама наготувала всяких смаколиків. Гарно посиділи, стандартним складом: я з синулями, брат з жінкою і доцьками і мама.
    Але сиджу на праці і такий мене жаль охоплює, що чуть не плачу! Моя мама живе сама, колись ходила на роботу, то той факт був не такий болючий. Садить собі вазонки всякі, вчора я 2 відра води витратила поки ту красу попідливала. Питаю нащо тобі стільки, а мама - о, добре ви по роботах, діти в школі, гуртки і тд, а я цілий день сама аж нудно. Блін, шкода її.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:. І шо тут скажеш? Ото виховуєш діточок, душу і серце вкладаєш, а вони порозлітаються з гнізда, і в кожного своя доля.....

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А в нас в суботу була невеличка врочистість. Ходили з дітисками і з МУЖОМ на забаву-виставу. Трошки було там попльонтанє з замєшанєм з місцем де ми мали сидіти але стіл нам дали добрий якраз перед дійством, то ми все гарно бачили а діти сиділи на підлозі. Дивились як козаки колись жили, що вони робили, он тільки мені здається що вони щось напльонтали з Марусею Чурай, бо сказали що вона Гриця отроїла, а я думала що отруєння сего кандидата пройшло на Буковині, але мо він був в двох місцях одночасно. Але то таке.
    Головне що мої нові мьошта мене не підвели і я собі чудово натанцювалась з мужом, поки він звичайно не наївся як куцька і потім йому вже було важко. Але всеодно танцювали всі аж поки одній з моїх дівок не відключився годинник і вона засинала на ходу і плакала що хоче додому. А інша так гуляла, що ми з мужом аж за голову взялись - ото буде дівка. Хотіла лишатись з моєю сестрою до 2-ї ночі, але ми забрали додому бо всі їхали. Отаково.
    Шкода що такий врочистий вечір так часто не відбувається, але муж сказав що на Новий рік десь підемо, то повторимо собі забаву ну і на другий місяць в нас весілля, правда то американське всього на 5 годин, але добре що під хатою.

17. Orman

Orman Модератор-бомба

ой Маруся, як я люблю ваші пости читати. Ви би книжки писали чи що.

нєє, все правильно. Але вона собі трутку зробила, а він сам випив. Нещасний випадок.
    ото файно!
    намана, якраз погуляти і не змучитись :)

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

буває :girl_in_dreams: а взагалі-то нема чого пити з чужого горня:girl_devil:

19. zetta

zetta Well-Known Member

20. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Сьогодні в переході старенька бабця попросила мене допомогти їй піднести сумку до метро, я звичайно погодилася, ну і для цікавості спитала ,що вона там такого тяжкого носить, а вона відповіла ,що готується до якогось святкування в Києві,і що з часів університету таким займається-а скільки в тій бабці було позитиву і енергії)))))))))
    А ще на прощання побажала мені "женского счастья" і пояснила, що це, коли чоловік любить, заробляє гроші і приносить їх додому, не п"є, не курить, з іншими жінками не гуляє. Я чула про вираз, але тлумачення не знала ,а тепер мені воно в голові засіло)))

Статус теми:
Закрита.