Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

ой як то класно на роботі в кабінеті бути одній, накачала музики, врубала її поголосніше і трясусь як в припадку на кріслі :xaxa: :xaxa: :xaxa: доломлю то крісло :dance::dance:

• Подобається Подобається x 10
  2. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

А я сьогодні на вулиці доброго знайомого зустріла. Синочок його трошки молодший від мого Левка. Уявляєте, та крихітка вилили на себе літру окропу:sad::no:. Зараз у 8-мій лікарні лежать з опіками 3-го ступеню:sad:
    Я так перейнялася тою бідою, що не зауважила машини з-за рогу. (А по проїжджій частині йшла бо возиком по тротуару не проїдеш - понаставляли машин:cesored:). І якийсь шоферюга мене "кАровою" обізвав:umbrage: Весь настрій коту під хвіст:no:
    Але зараз поїду до садочку на "Великодні забави". Все налагодиться. Моя Ясочка буде Пасочкою:xaxa: А Устя (завтра )- курочкою, яка несе писанки -"вевикі, мов кувак" :xaxa:
    Отак і переплітається в житті сум проза і врочистість:confused:

• Подобається Подобається x 25
  3. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ця мрія моя повториться сьогодні знову :haha: Зараз малий проснеться і знову йде з татком гуляти, а мама знову відпочиває :haha:))))))
    За що мені таке щастя випало? Сама незнаю. В мене ніхто ніколи з малим не гуляє, тільки я сама постійно, а тут на тобі :)))
    Так що дєвушкі, я кайфую :xaxa:

• Подобається Подобається x 16
  4. нталька

нталька Well-Known Member

А в мене знову параноя почалась :8:
    Колись боялась під будинками ходити, щоб яка бурулька не впала, чи хто чого не кинув. і от сьогодні з малим потопали в "карапуз" на в.великого, і десь в півметрі від нас розбивається кинута кимось пляшечка з ліків. Ну шо сказати :confused: Боженько, дякую, шо ми ті два кроки ше не зробили!
    а тепер буду боятись. ну шо з людьми діється!

• Подобається Подобається x 9
  5. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

:xaxa: Як знайомо! Йдемо сьогодні з візком, на переході вже перетнули середню лінію, вилітає якийсь крутелик, мусив гальмувати, ну і сказав нам у вікно пару "теплих" слів. Я йому мовчки рукою показую, що то перехід, мусить нас пропустити. Ну і він мені рукою теж показав...
    Йдемо назад, знов до переходу, здаля їде машина. Е, ні, я вже краще зачекаю. Перед самим переходом гальмує, і кричить диким криком: "Чого стоїте? Правил не знаєте? Я ж на переході вас пропускати маю! Чи ще і пояснювати треба?!!!"
    От придумай як ходити...:confused:

• Подобається Подобається x 21
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ось мій допис за 4.01.2009
    ....зараз моя тітка вже в родзалі,а я така схвильована,наче сама маю родити....молюся,щоб з нею та малечею все було добре,і щоб не кесарили,а дозволили самій народити...

• Подобається Подобається x 13
  7. Макарена

Макарена Well-Known Member

Звичайно, все буде добре! І сама народить - це ж третя дитина. Але яка молодець, захоплююсь такими жінками, як класно 21 рік різниці.

• Подобається Подобається x 4
  8. IRUSKA*8

Дякую за підтримку ,я теж своєю тітонькою дуже захоплююсь:)

• Подобається Подобається x 1
  9. kati

kati Well-Known Member

А в мене вчора подруга народила двійнят....теж страшенно нею пишаюсь і рада за неї і донечок - сама за півтора години, без розрирів і розрізів!!!!!!!!!!!!!!

А я щойно вернулась з дівішніка- погуляли супер-пупер, давно так класно не зажигали.....але після сауни втома страшенна, йду спати:haha:)))))))))

• Подобається Подобається x 11
  10. Panadolka

IRUSKA*8, ну як там тітонька? Перадавай їй вітання від форуму нашого, кажи що вона молодчинка!!!! Тримаю за неї кулачки!!!

11. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А ми завтра зраненька їдемо в Чернівці до родичів.Та й в бабусі ювілей- 85 років, погостимо там трішки))))Буду сумувати за форумом((((

• Подобається Подобається x 7
  12. IRUSKA*8

народила в 1.30год,хлопчик 54см,3400........але потім ще мала операцію до 4год під загальним наркозом,бо в пологах тріснула якась вена.....але я вже з нею розмовляла,вона МОЛОДЧИНКА....ще раз дякуєм всім за підтримку......зараз йду до церкви на Службу Божу за їхнє здоров"ячко

• Подобається Подобається x 14
  13. Panadolka

дійсно вона молодчинка такого козачка народила. А няньок тепер у неї ого-го :) Діти ж вже дорослі :)

• Подобається Подобається x 2
  14. IRUSKA*8

А я щойно повернулась з пологового......провідувала тітоньку та бачила новонароджену малечу.....емоції б"ють через край,хоч тільки рік тому мій синочок був такий самий,але вже відвиклося.....подорозі вступали в усі дитячі магазини,накупили таких файнючих речей......і справді-найдорощий скарб,то-діти:)

• Подобається Подобається x 12
  15. viltis

viltis Well-Known Member

Я нарешті перебрала гардероб...за час вагітності за половину речей просто забула:))

І так приємно, коли ти їх міряєш і влазиш :) Мацьопа гуляє з татком, а я на 5 хв на ДП і вчитись:sad:((

Чекаю 1 липня:)))

• Подобається Подобається x 8
  16. Олюська

Олюська Well-Known Member

А що має бути 1 липня?:shy::shy::)

17. Nata

Nata Well-Known Member

А я десь за два тижні здаю гекзамена з англійської :sad:. І все би нічого якби до того часу не треба було перекласти десять сторінок техтексту :). А я знов з дітьми весь день гуляла. Сиджу третю годину, вже очі мені вилазять від того перекладу, за той час вмовила чоловіка, що переклад на англійську він мені зробить, бо я ще зі школи з англійською граматикою не дружу. Читаю вільно, фільми дивлюся, а написати щось - ступор в мене і все. Як я той екзамен здам - навіть уявити собі не можу, і треба мені тої мороки на голову ?!

• Подобається Подобається x 5
  18. Олюська

Наталю, будем тримати кулаки. І спробуй тут не здати, як всі посиденьки будуть вболівати:) Якось воно буде, скоріше б минулось:)
    Щось ми з вами тепер не бачимось:confused:

• Подобається Подобається x 2
  19. Олюська

А я замучена: з дитиною погуляти, побавитись, нагодувати (а це в нас щось!), продукти купити, наварити,чоловіка нагодувати (він ж у мене вдома працює), попрасувати, за дитиною калабаньки:xaxa: повитирати, запісяні колготки повипирати:8: Ще треба порозвішувати попрані речі...а, вже завтра...

• Подобається Подобається x 7
  20. Олюська

А тепер про врочистість:) Чоловік зранку намочив свої запацькані після футболу кеди, думала, що мені ввечері доведеться їх драяти, а він сам поправ:) А ще він сам пере свої шкарпетки:), коли чисті закінчаться, а всі брудні ще в пралці:xaxa:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.