Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А ми вчора ходили на весілля до чоловікової співробітниці,працівники були зі своїми "половинками".Майже всім задоволена і залом і їдою і приємною компанією,трохи музика могла б бути сучасніша і музикантові не дуже вдалась роль тамади,а так все класно.Правда в мене сталась"аварія"(розпорка в спідниці стала більшою і ноги до кінця вечора стали дерев"яні,але красота трєбуєт жертв!:girl_wink:)Сьогодні відіспались і пішли забирати малу від бабусі-заскучили!,ще там покавувалися і погостювалися так і вихідні пройшли.

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ----------

а я ще згадала,що дивлячись на молоду(дуже приємну і привітну)думала,ну невже це плаття коштує 6000 грн.Чи то тепер такі ціни?У всякому разі воно не виглядало на такі гроші,чоловік зі мною повністю погодився.

2. kati

kati Well-Known Member

Прийшла з дня народження подруги, ех почались дні народження...і так майже щотижня буде аж до кінця січня!
    Пью чай ромашковий, бо щось мій шлунок від учора бунтарить і йду мабуть спати..

3. mamatu

mamatu Well-Known Member

Мала сьогодні тренування (як завжди :girl_haha:), пошкодила собі великого пальця на правій руці. Так дивно: один суглобчик, а стільки усього тепер робити не можу! :girl_mad: І думаю, отак ми не цінимо своє здоров"є, свою спроможність, аж поки не втрачаємо її. Але у мене то не серьозне, бо не набрякає, тіко болить.

Ще сьогодні маю приємну обновку: потрапила на розпродаж у "Репортер" і купила прикольний піджачок майже задарма. :girl_claping:
    Вдома поприбирала, малого вклала, їсти наварила.
    А тепер сиджу, вчу англійську і розумію, що геть забула українську граматику: прийменникі, займенникі, прислівники ітд - плутаюсь у них. Взяла у Маргаринчика книжку з мови, вчу усе наново. :girl_blush2:
    Як то кажуть: краще пізно, ніж ніколи... :girl_crazy:

4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ух, давно не заходила на посиденьки, якісь дуже насичені видались дні! Трохи підпеньки закривала, яблучний сік, трохи робота, трохи хворіли! Саме головне що я наважилась свої коси підстригти, вже таке волосся було довге а я пішла і врізала "по самі вуха" але я задоволена і мені подобається нова "Я"!
    Сьогодні день також дуже насичений, бігала зранку в лікарню, щоб дитину послухали, потім посилочку з бон пріксу забирала, по дорозі зустріла коліжанку з синочком і ми пішли до мене на каву з "Лімончелло" італійським! А зараз сижу і чекаю на посилочку з Італії, ой, там теж купу подаруночків мені і синочку....

5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а в мене пар нема, вихідні пасивні, правда закінчились активно)))
    сьогодні домця ще поприбираю і займаюсь рукоділлям корисним - поремонтувала сама собі сумки (в аболиті за таке не беруться, а я зробила ще ліпше - треба буде їх навчити - і то за допомогою підручних засобів!)
    ще свекруха подарувала нам з Єгипту рушнички натуральні маленькі - хочу пришити петельки, а ще нам пошили нові підодіяльники на ковдру (бо наші замалі були) - за три штуки так дешево! тішуся, бо тканину дали свою - а такої натуральної важко зараз знайти - от маю гудзички попришивати.
    А ще розібрати диван, який поїде в Дрогобич, бо нам непотрібен, а звідти завтра привезуть новеньке старе ліжко (там цілий комплект є - 19 ст - справжній горіх, я ним марю! то мого прадіда, наразі до мене їде тільки ліжко і стіл, бо моє розвалилося), от і треба трішки перестановки робити!

хух, а ще, може, завтра буде вихвалялка!!!

6. zetta

zetta Well-Known Member

ростроiлася як прочитала за жiнку Левандiвки..... шось з голови менi то не виходить.. а в цiлому день як день.

7. Натуля

Натуля Well-Known Member

А в мене сьогодні суцільна врочистість. Чи може то у вихвалялки написати? Я сьогодні мала справжній вихідний. Чоловік мій проводив день з дитиною, попилососив, поправ (дитячі речі вручну позапирав), ще й на вечерю мені омлет такий смачний з помідорами приготував. А я провела день у мами вдома - вишиваалааа. Натішитись днем не можу. От як мало для щастя потрібно.

8. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

А ми щойно приїхали зі Львова...так гарно день провели!:girl_tender: відвідали всі місця,які напевно можна було за один день:почали з Епіцентру,потім Кінгкрос(моя доця в шоці-ще ніколи не була в такому великому приміщенні,де купа забавок,і бавишся скільки душа забажає-то я про Леополіс,),походили по магазинах,зайшли також в Ашан спробувати багетів славнозвісних-пішли на ура,бо за той час поголодніли...
    Потім заїхали в Антошку в центрі-то взагалі слів нема-моя дитина дорвалась до того всього-ледве встигала за нею бігати(чи то тільки моя така дика?!),сестра купила там своїй дитині комбез зимовий,а ми обійшлися штаненятами...одним словом-вражень повний віз:girl_smile:шкода тільки шо так день швидко минув:girl_wink:

9. mamatu

mamatu Well-Known Member

Сьогодні поїхала в травмпункт, бо рука таки набрякла. Але направду нічого страшного: прописали мазючку, мащусь і вже легшає.
    З малим сьогодні та классно позбирали листочків різних і зробили з них аплікацію. Мабуть зафоткаю та виставлю у відповідній темці.
    А так: працюю, працюю, працюю... :ed4d70def841dc74b57

10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

І не кажіть. Я сама була в шоці, коли діагноз взнала.
    Така молода жінка, Господи... і тут таке...(((

11. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А в нас день почався з страхового випадку... Хтось добряче покопав мою машину, залишивши аж 6 вм'ятин... I я мабуть здогадуюся хто, моiй сусiдцi вони помалювали авто з пульвелизатора як ялинку... В мiлiцii як завжди скзали - вам нада, ви самi i приiдьте. Зато мiлiцiонер попався нормальний, а то там всi на тебе дивляться нiби ти сам злочинець. Бррр, неприэмно. I Маркусик хворiэ...

12. popelushka

popelushka Well-Known Member

Юльчик вже здоровий, дякувати Богу, але тепер чоловік хворий. А в мене цього разу дуже болючі КД, жодні знеболюючі не допомагають, цієї ночі аж серце почало боліти, бо стільки таблеток напилась. Напевне, якщо до завтра не пройде біль, піду до лікаря.
    Сьогодні ще докупили матеріалів, ремонт продовжується.

13. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Якийсь дибільний день, тупа погода, тупий настрій і взагалі я якась зла і не добра сьогодні, нічого не радує...:girl_sad:

Пишу допис і якось так мимоволі глянула на попередній пост, а там у Попелюшки такий підпис класний, "Вірю, що все буде добре". Може не так воно все погано як здається.............:girl_in_dreams:

14. Katrine

Katrine Member

сьогодні нарешті їздили з чоловіком в ПБ, познайомились з лікарем, враження позитивні, прийшло якесь відчуття визначеності. залишилось попрати-попрасувати-поскладати дитячі речі і чоловікові, і будемо готові до зустрічі з дитятком:d25:. пішла на пари, всі там кашляють-смаркають, вирішила, що напевне безпечніше вдома сидіти, хоча так хочеться ще в люди вийти:girl_smile:...

15. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ух день!
    90% що завтра буде вихвалялка!
    А ще нині привезли меблі і ліііііііжечко! запах правда в хаті нафталіну стоїть.... але воно того вартує! моя кімнатка стала ще більш затишною і якоюсь... хм... елегантнішою!
    правда треба їх чуть підреставрувати (якийсь, кхм, козел, намагався, то рошки одну дошку зіпсув, чого то лізти до чужих речей?!)... і тепер треба новий матрац, бо ліжко трошки ширше, ніж мій матрац... але то діло поправиме)))

в хаті бедлам, бо все витягувалось зі шаф, переставлялось і тд і тп, ще досі докупи позбиратися не можу))) але тішуся!!!!

16. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Таак мені важко прокидатись зранку...:morning1: Всю дорогу на роботу проспала на плечі в чоловіка. Добре, хоч підвіз до самої роботи...Бррр, ще й холодно так....
    З врочистості - вирішили ми святкувати нашу річницю в Карпатах ,і мої пошуки підходящого місця вчора дуже вдало завершились - забронювали ми собі котедж:girl_claping: В Рожанці ,в глуші такій серед лісу...Ех, тепер тільки дочекатись 8 листопада:)

17. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

А я й не знаю куди мені писати, у жилетку чи у вихвалялки. Шукала я роботу в тому Києві, і ось нарешті в понеділок був перший мій робочий день, походила я туди аж...2 дні, а сьогодні зранку мені так не хотілося йти, ну не моє та й все, ні умов немає, та й про зарплату не зрозуміло що й до чого((( Прокидаюся, штуркаю свого мужа, а він мені "та подзвони тоді їм, скажеш, що не підходить", уявляєте, я й так зробила, аж на душі легше стало. Нарешті сьогодні вже шось приготую смачненького, приберу хату, а то з тою роботою ну ніц не робила(((( Але головне, що зараз довольна, але виникає наступне питання-так, знову треба продовжувати пошуки.Еххх, одні гонки. Якби ж хтось сказав "Наталя, в нас є для тебе чудова ваканція, виходь на роботу з понеділка". Але ж ні, треба на співбесіди знову ходити(((З однієї сторони воно й трохи добре ,бо це і досвід, і Київ потроху взнаю.

18. Христя

Христя Well-Known Member

а в мене сьогодні проза: завтра моя мамочка їде до Італії, а мені так тяжко на душі, переживаю щоб добре заїхала, щоб там все було добре, чомусь хочеться плакати, але тримаю себе в руках...поки що

19. Katrin

Katrin Well-Known Member

Була на співбесіді. Чому мама з 3-річною дитиною розцінюється десь як мавпа з гранатою? Десь я звісно розумію їх, але ж я також людина.... Ех, прикро якось. Хоча погодились взяти на випробувальний термін. що вже не так погано.

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в нас ще одна недоспана ніч!! Ромчик зовсім не спав, а я разом з ним. Зараз ледве на очі бачу. Незнаю чи то прилягти, чи вставати до хатньої роботи. Одним словом не весело. Сподіваюсь наступна ніч буде менш крикливою.
    Потім підемо погуляємо. Може вдасться голову трошки провітрити. Дуже хочеться спати!!)))

Статус теми:
Закрита.