Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

о то вже як розвiетесь...як виростуть крила то годi буде вас завiяти назад в гнiздо))
    А я сачканула з роботи, купила 2кг слив i один з"iла..шось страшне з тими сливами в цьому роцi, iм i iм. В хатi холодно на вулицi холодно а де ше зима.......

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я також ніяк не можу зігрітись а з теплих речей маю но їдні сподні і светр. Тре лізти на стрих стягувати гольфи і светери.:girl_flag_of_truce:

---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

Слухайте, десь має бути гніздо недалеко. В нас колись зробилось гніздо в світильнику над гаражем. Ото вже ос було! Мусіли вбити матку, щоб мати спокій.

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

з тим треба вважати...колись на Світязі в тітки на стриху завелися.в нас там була кімнатка.стіни гіпсокартонові,воно так всьо гуділо...Сестра двоюрідна дуже від того кайфувала,вдаряла по стіні,щоб сильніше починало гудіти..Раз так вдарила,що пробила стіну,вони її вияли,чи що...Добре,що втікла і ніц не сталося...Бо ос було багато дуже...
    А в нас літом раз 4 шершні біля вікна літали:girl_impossible: Чую ввечір.що об вікно б'ється,виглядаю, а там такі як оси,лиш громаааадні....Добре,що вікно було закрите...Я вже думала,капець,десь гніздо є,але ніби після того більше їх не було..

6. natka75

natka75 Well-Known Member

Від завтра я у відпустці, 6го лягаємо з малим в лікарню на операцію, поки я на роботі, то ще не дуже маю час думати,ще завтра одні аналізи забрати і спакувати сумку, а від завтра почнеться мій мандраж, боюсь думати про погане, всі стараються якось підтримати і я настроюю себе і малого,що все вийде добре:girl_yes2:

7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і у нас проза :sad:...
    мало того,що зі мною неприємність сталася,так в середу ще одна операція в хаті. в чоловіковго дядька рак шлунка.привезли його з Вінниці сюди (бо свекор лікар,то вже тут краще за братом пригляне своїм ).якось одне на друге навалюється...
    я от ледве ходжу по хаті,в голові паморочиться ще від наркозу і втрати крові,а готувати приходиться :sad: ше нині того дядька 2 сини приїдуть:sad: то матиму в хаті 6 чоловіків:girl_feminist:..хочеться втікти десь подалі з зхати і так зле,а ше повна хата людей буде.
    але якось переживемо то.головне,щоб на тому скінчилося

8. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

уууу! а в мене купили статтю про подорож на машині Європою і тепер вона красується на одному автосайті!
    а ще приїхала моя хресна, яку я кілька років не бачила, правда вона тут лише до суботи, і купу має справ, так що тре "вклинитися"

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

10. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

11. Людок

Людок New Member

Гарний початок тижня :girl_tender:, це завдяки, тому, що вихідні пройшли супер- святкували день Ангела чоловіка, все планувалось спонтанно( мабуть тому так класно вийшло :girl_wink:), їздили в ліс на шашлики:connie_pull-pigtail

12. La esposa

La esposa Moderator

Бачила нині подружку, з якою давно не здибались. Прикупила нині тепленьке пончо і дві сорочки чоловіку. Зготувала піцу. Думаю, чи то спати йти, чи кІно запустити — голова болить, якби хто по чолі батареєю гримнув :8: хіба помиюся і спааааааати... ... ...

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Шукала нині осіннє взуття,купила зимове))і знову я без осіннього))
    прийшла в 6 додому,лягла спати і щойно прокинулась...певне читатиму вночі)

14. Karrizo

Karrizo New Member

А я на лікарняному, кожного дня ходжу в лікарню на процедури:girl_sad: а потім сиджу сама вдома, надворі холодно, в квартирі теж не дуже тепло і так якось сумно... От варю борщик (завтра коханий приїзджає), ще треба вийти в магазин , а так не хочется:girl_nea:

15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відсвяткували день народження Злюка:)спокійно , в домашньому колі:) -Це врочистість:)
    На роботі аврал і кінця краю йому не видно-це проза:)

16. Zhaba

Zhaba Member

Вернулись з екскурсійної поїздки в Чехію і Польщу. Задоволена!

Це була врочистість. А з прози: закордоном розболівся зуб, нині прийшлось вирвати. Болить зараза...

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

Рознервували мене сьогодні в податковій!!!:girl_devil: Пішла отримувати ідентифікаційний... мені навіть не сказали, що треба, щоб його отримати!!!! А народ в черзі який озвірілий:girl_devil::girl_devil::girl_devil: Не держава, а якесь "униле га..но"(вибачне за вираз, інших слів просто немає). Ну як я маю отримати той код??? Чому там такі черги?, Чому з 30 віконечок, працює лише одне??????? АААААА!!!! Жесть!

18. popelushka

popelushka Well-Known Member

О, наша рідна податкова... Інколи там простоюю цілий день в чергах, щоб здати звіт. А ще бісить те, що багато людей "проскакують" поза чергою. Вірю вам, які у вас відчуття, я вже звикла до такого.
    В мене сама проза: в хаті дуже холодно... Сьогодні чоловік видзвонював по всі гуртовнях, щоб замовити мінеральну вату, ніде не має... В суботу в нас буде суцільне утеплення дому, встановлення нових батарей, можливо не так холодно буде.

19. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Та податкова то ше та установа....але дивно чому черга шоб отримати ідентифікаційний?
    Може ви не туди стояли,зараз дійсно черги бо здають звіти,але це інше вікно,ви точно туди стояли? Я була там на початку тижня,то в то віконечко де код отримують була маленька зовсім черга... Потрібно вам лише паспорт,принаймі так колись було..

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я підійшла в те віконечко, де писало "Видача ідентифікаційних кодів", мені там гавкнули, щоб я йшла в сьоме віконечко і я пішла. До віконечка мене не підпустили люди, щоб я запитала, що потрібно мати з собою (бо я змінювала прізвище, то може мені ще і свідоцтво про одруження потрібно, а його при собі не мала, тому і хотіла запитати, щоб знати чи чекати чи ні). Я знову пішла, в попереднє віконечко, щоб запитати(!)... а на мене накричали, сказали, що вони нічого не знають...ААААААААА!!!! В мене стільки вражень!!!

Статус теми:
Закрита.