Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А в мене суцільна проза але настрій такий як на суцільну врочистість:відпустили з роботи,примчала до батьків,попиваю шампусик,сиджу на ДП,малий щось з бабусею будує там собі...ляпотаааа:haha:))))))

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Як вам дооообре!!! А ми щойно прилізли до хати..В мене нині весь день суцільна репетиція...Завтра концерт,диригент приїхав лише на 3 дні,тому нині репетиція з 10ої ранку до 21ої вечора....З перервою на обід звичайно,але все ж..Мозги киплять..А завтра ще грати концерт...А так хочеться просто посидіти вдомма :girl_cray::girl_cray:

3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я приїхала ото недавно від того мого друга - така щаслива була її бачити!! мою теплю непромокаючу курточку з капюшоном!!! зарилась в неї і отак щаслива їхала додому)))
    зараз поприбираю кухню (яку я вчора вилизала, але ж нині приїжджала на годинку моя кохана бабця, яка мені їстоньки зварила, та так вона чомсь це робить, що після того треба знову вилизувати кухню...)
    Чекаю Коханятко своє і будем дивитися нову серію Хауза :girl_in_dreams::girl_in_dreams:

4. zetta

zetta Well-Known Member

ранок, чай зелений з медом i лимоном, посиденьки.. i реплiка чоловiка " я як стану абрамовичем то в iнтерв"ю скажу......" чуть з лiжка не впала)) отак з позитивноi ноти почались вихiднi))) але поки ми не абрамовичi то треба йти прибирати в хатi i все таке))

5. popelushka

popelushka Well-Known Member

Сьогодні йдемо на весілля до моєї подруги... так холодно, надіюсь в залі буде тепло, а то я в літній сукні буду. Завтра йдемо на день народження до чоловіка племінників, ще подарунків не маємо, завтра щось придумаємо. Одні гуляння і забави, може хоч трішки розвіюся:)
    Вчора чоловіка напарник зробив мені сюрприз: подарував мені шоколадні цекерочки і смачну каву просто так, так приємно було:girl_blush2:

6. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

а я тільки з ліжка, люблю вихідні:girl_smile:
    ванна, кава, ДП, поки мої бавляться
    потім збираємось гуляти цілий день, зустрінемо мою подругу (вона гостює в нас на вихідних), посидимо, погуляємо (тільки не придумала -де гуляти-)

7. Natalia

Natalia Well-Known Member

Ми вчора повернулись від батьків чоловіка з Дрогобича. От саме всілась каву пити з яблучним пирогом Романової мами, поки дитя спить.

8. mashka

mashka Well-Known Member

І я сиджу на ДП їм печені яблука, доня біля циці їсть і спить - маму нікуди не відпускає, син вчить уроки, чоловік на роботі. А роботи хатньої купа і ще трошки, чекатиму коли чоловік повернеться, передоручу йому наше мльопство і буду працювати.

9. Златка

Златка Well-Known Member

Яка година, а я ще в піжамі :girl_blush2: така погода, що не хочеться з-під ковдри вилазити... ніжилась з Юстьою в ліжечку, Златуня тим часом сама бавилась... треба припиняти ідилію - свекруха вже в дорозі, а в нас ще не варено-не прибрано :girl_cool:

10. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

11. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А в мене нарешті настала врочистість - вчора була в Озерному краї,святкувалисьмо з колегами День вчителя + 25 років школі.Було файно,але мало:girl_in_dreams: То тре було бачити як кобіти без хлопів си забавялися - натанцювалися,надуркувалися:girl_haha:А ще вчора отримала купу подаруночків від дітей:girl_claping: Приїхала додому десь пів другої ночі,ще й з таким прикольним таксистом:girl_blush2:
    От тільки виповзла з ліжка,іду гамцяти і приводити себе в порядок,бо маю іти на репетиторство,а потім поїду в гості до коліжанки:girl_in_love:

12. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Тарас поїхав зранку в Східницю по справах ,а я вирішила нарешті виспатись - не вийшо - подзвонила подружка ,пролялякали годину часу...
    В холодильнику пууууустооо:hang1: Вирішила зварити собі пельмені - зараз несу собаці то "добро" їсти...Феее(до слова - ТМ "Федик") і то не впевнена, що буде. Поставила варити бульойон, а там буде видно, що ще буде...
    Витягнула нам зимові куртки і штани - сьогодні Їдемо на ДН - святкування буде в альтанці на Винниківському озері...:wacko1: В таку погоду - то екстрім... Дрес-код - зимово-лижні куртки і штани з " шерстяним начЬосом". ББрррр....мені в хаті холодно, а у відкритій альтанці навіть не знаю, як буде....

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

Мій туда же:) Правда поїхав ще у 7 ранку. Може по однакових справх?:)

Пробую прибирати і нічо з того не виходить, але мушу себе заставити, бо та лєньматушка вже мені надоїла (ото видала).

А ще до мене цілий ранок дзвонять, чи я не продаю автобус:girl_mad:

14. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Аналогічно! певне треба поспати!може потім прибирання піде!щоправда нині вже заставила себе вийти на двір.ввечері лапки пектиму))

16. mashka

mashka Well-Known Member

нагадали, мені якось також дзвонили на домашній (київський), чи я часом кіньми городи не ораю, і де я ті коні маю тримати, на балконі?

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ранок розпочався з домашнього какао, ванільного мафіну з Ашану...ммм...смакота!:nyam2: Потім прибирала, все вимивала до блиску...ще б попрала (ціла корзина назбиралася!), але немає сушки, тому речам немає де сохнути...А на вулиці вони точно не висохнуть!:nea:
    А тепер прийняла ванну з бульбашками і збираюся на піцу з друзями! :drinks:

18. Iskra

Iskra Well-Known Member

врочистість - вихідні! так добре... правда, холодно. ото чекаю, коли ж нарешті опалювальний сезон розпочнеться. приїхав свекор, привіз грибочків:nyam2:, зробив з них підливу, стушив картопельки. ням) сиджу ото, їм. чоловік поїхав з ним в КінгКрос по рибки (акваріумні) і мені за квашеними огірочками - картопля з грибною підливою в мене асоціюється тільки з квашеними огірками:girl_crazy:. а на мені немитий посуд і двохгодинне інтерв'ю, яке потрібно розшифрувати:girl_mad: так хотіла повишивати свої маки....вже, певно, аж ввечері.
    ех...хочеться Різдва:girl_in_dreams:

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

20. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

після кількох келихів вина буде тепло і затишно, майже як вдома, тільки свіжо :)
    Проза: нарешті приступаю до прибирання, за тиждень стільки всього чекає на мої руки, хоча кожного дня прибираю з грубшого перед заняттям, та все ж люблю щоб було чистенько усюди. Вчора купили картопельки, треба лише занести у підвал.
    Врочистість: завтра їдемо до лісу пекти картопельку цілою нашою веееееееееееличезною педродиною. У нас традиційне святкування кожного року Дня вчителя - вилазка до лісу запікати картопельку, а поміж тим веселі балачки про учнів, вчителів, ліцеїстів та інших підопічних з якими працюємо:i-m_so_happy:

Статус теми:
Закрита.