Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

З'їла пів-кавуна. На черзі морозиво. А далі йду на кухню готувати - чоловічок приїжджає, тиждень його не було. А мені так було добре самій - готувала тільки Ярці і дивилася СВОЇ фільми. Деколи корисно відпочити один від одного.

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

До мене сьогодні з самого ранку сестра привела племінницю (2 роки), а сама пішла на пари, і потім мала іти обирати директора музучилища (так і не обрали...:confused:). І до шостої вечора ми з Танюшкою дуріли - танцювали, влаштовували фотосесію, їли млинці з шоколадом, співали гімн України (це у неї зараз сонг намбер уан:naci:)! І все ніби класно...але вложити її спати...:suicide:жесть!
    А потім з коханим ходили у Прагу на моє улюблене пиво - темне Крушовіце. Ось зараз вже прийшла додому...З такою плаксивою погодою навіть гуляти довго не хочеться! :girl_nea:Хоч би завтра була суха погодка! І сонячна! І тепла! Хочу...:girl_tender:

3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Аналогічно, сьорбаю мартіні, їм виноград, завтра муж приїжджає а я нічого так і не приготувала, маю час до обіду завтра.

4. Knopka

Knopka Well-Known Member

В мене взагалі вже другий день в хаті розруха. Води вчора і нині півдня не було, і мене нема, бо Форум - випросилась в чоловіка попрацювати трохи, то він вже каже, що краще, коли я сиджу вдома, бо інакше їсти нема, в кімнаті армагедон з нарізаного дитячими ножицями паперу, кольорових картинок, іграшок, шкарпеток, олівців і т. д. Ще завтра гоню, а потім буду хату розгрібати-чистити...

5. zetta

zetta Well-Known Member

Помила голову, глянула у вiкно i якось аж тепер помiтила що починають жовтiти дерева.....осiнь... навiть верхiвки дерев не ворухнуться, вiтру нема, тiльки листочки ледь-ледь тремтять пiд крапельками дощику. Зараз трохи приберемся, i вся робота.

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Врочистість - рівно 6 років тому (о 12 год.) я перестрашено переступила поріг церкви. Священник з усмішкою запитав нас - страшно? Я помахала головою, а він відповів - а мені знаєте як страшно?
    Нашому шому шлюбу сьогодні 6 років. Зараз йду пакувати подарунок. Чоловік вже зробив подарунок - встиг повернутись якраз на нашу річницю. А потім знайду диск з записом весілля, ввечері плануємо поїхати в "Сантіно", там було наше весілля і маємо традицію їздити туди кожного року.
    Щось я сьогодні сентментальна така... :girl_tender:

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

А в мене, незважаючи на хворобу (простуда), врочистість:) - з самого ранку засипають привітаннями та подарунками:girl_tender: Вже маю океан цьомочків, квіти і ноут від мужа, цукерки і кофтинку від батьків, косметику від брата, кучу привітань, і далі буде...:girl_yes: Ввечері святкуватимемо за келішком винця з мужом і чогось смачненького. Нині субота, а я відпочиваю!!!:girl_dance:

8. simona

simona Well-Known Member

Зранку доприбирала, сходила на манікюр, зайшла до сестри коліжанки і купила собі тіні, румяни і набір кісточок. Тепер збираюсь в центр на книжковий форум, а з нього гайда на концерт. Добре є.

9. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Повинні були йти сьогодні на дитяче день народження з клоунами,виставою і конкурсами.Вже і платтячко вибрали і зачіску..А вона вночі розкашлялась,зранку взагалі її розвезло...Сидимо дружно дома..Третій тиждень пішов тим кашлям-смарклям :suicide:

10. Юстина

Юстина Well-Known Member

А я вже з форуму. Ради нього вчора цілий вечір прибирала, щоб сьогодні вивільнити трошки часу для пошуків доброї книжки. Два роки пропустила, першого була добре вагітна, боялася з пузом пхатися, минулого вже Юн не впускав далеко. Грошей витратила в два рази більше, бо вже маємо нового малого читача. Хатня колекція поповнилася новим творами українських сучасних авторів, модного Вишневського (нагадує мені бум з Коельо, а де він зараз?). Щастя повні штани. Хочеться написати - мене тут якийсь час не буде...

11. kati

kati Well-Known Member

Розпочала сьогодні знову з Сашкою ходити в басейн, ура, тренер вже нам( мамам) дозволимла не лізти в воду з дітками а чекати їх на бережку:)
    А потім... потім намагалась Сашу спати вложити півтора години, та так що сама вирубалась на дві години.Щойно прокинулась, малий спить, я наїлась солянки, сижу втикаю....мала величезні плани десь витягнути мужа , а тепер одне бажання...далі дрихнути

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

обійшла Південний знизу догори і впоперек 2 рази. най би його копнуло:girl_devil:
    тож осінь - а не могла найти порядного шалика в подарунок. все або шматочки, або кольори - якісь ніякі.:girl_sad: шукала для трошка старшої пані , то однотонного ледве найшла.
    дивилася за взуттям... щось не дуже з чобітьми.. в Версалі - один BOGUN , ну щось мені ніяк цей виробник за такі гроші не йде.. буде ще шукати.
    о така проза. збираюся на ДН.

13. Gajka

Gajka Well-Known Member

Мали нині їхати на село до сестри бульбу збирати, а тут непогодка.
    Сидимо увесь день з мужом в хаті. Попиваємо кавуську і через вікно заглядаємо. Не маю бажання навіть виходити на вулицю після робочого тижня. Чоловік зранку сходив по хліб, а я потрохи щось варю, вишиваю і сижу в неті час від часу. І ще трохи телека і радіо.
    Вчора забрали рулети на вікна у нашу недавно придбану квартиру і замовили тюль і штори на балконне вікно. Недочекаюся як буде це все дивитися.

14. Savchenko

Savchenko Member

хм..ми так само))Тільки чайком балуємось) Зранку зварила їсти, а так майже цілий день :d64:, п"ю чайок і в нет заглядаю іноді)Хіба десь ввечері вийдемо біля будинку пройдемось, але то треба чоловіка ще просити, бо він сьогодні як хатній кіт, ніц не хоче робити, ходить муркоче щось собі під ніс, їсть, а потім лежить і :gamer: Мафію)

15. Gajka

Gajka Well-Known Member

Ну в нас з Вами щось усе співпадає. Мій теж щось там, як я називаю, "шпіляє". Я не дуже в те вникаю, ну і не шарю я в тих його іграх.
    Якщо ввечері подзвонять друзі (а це одні мужики) і покличуть на пиво чи погуляти, то мені ще прийдеться його просити.

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Зранку до церкви, вже 40 днів як немає моєї бабці. Після церкви на роботу. На роботі ну зовсім не хотілося сидіти, та й людей не було. Вирішили трішки погуляти :) Забрались і пішли на суші. Наїлися, аж забагато, потім пішли на морозиво, замерзли...:) І додому. А дома найрідніший синочок з найтеплішими обіймами :)

17. Savchenko

Savchenko Member

18. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

моя солодка собаця вже здоровіша, вже нині навіть проявляв інтерес до того, що їм я (себто знову попрошайнічав), животик значно рожевіший, хоча ранки ще є, але його вже менше морозить і лапку сам піднімає. Вчора з Коханим ходили на арт-хаузівське кіно, а нині йдемо в гості на ДН. А ще я другий день як бджілка - стіки всього роблю, а справ не меншає... а ще тре вчитися, признаюся, скучила за цим процесом ))

19. mamatu

mamatu Well-Known Member

А я сьогодні другий раз була на уроці англійської. Навіть не очікувала, наскільки я все позабувала... аж було чути, як скриплять "шурупчики" у моїй голові. :girl_haha:
    Приємне відчуття, ніби ти знову учень...

20. Gajka

Gajka Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.