Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Підірвалась в 7 ранку.нє щоб поспати....жую вівсянку, поприбирати,зготувати щось файненьке.і з прози зробити врочистість)))

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ех, рідко я тепер заходжу на форум. На роботі ніколи, роботи дохвіга і трішки, а вдома не зовсім до того. Ще на підглядання сил стає, а от на дописи - не зовсім.
    А про шо я, - не забувайте мну, якщо що :))))

3. Олька

Олька Well-Known Member

Продав тільки що мій муж мою машинку :girl_sad:, як я буду тепер без неї....знаю, що то вже давно треба було зробити, але все одно сумно. Буду надіятись, що недовго я буду без машини, бо маршрутки НЕНАВИЖУ!

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

по відпустці- перший тиждень.. тєжко..
    спала, до 11. ще й не вибралася з хати досі. а купа справ.

п.с. файне діло відпустка- всі справи - " в сад". і як то відвикнути ?:girl_crazy:

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Почався наш тиждень удвох - татко поїхав в Польщуна рибалку, нелюблю бути сама...
    Ще й Ярка вчора заявила - тепер ми не справжня сім'я, бо татка нема, а двоє то не сімя
    Сьогодні з Яркою йдемо на дитячу забаву.
    Сиджу, п'ю каву, і страшенно не хочу прибирати в хаті...

6. popelushka

popelushka Well-Known Member

Я вже по-прибирала. Вчора була в стоматолога, бо вже дотримала до того, що зуб так сильно болів, що аж не було сил терпіти, в результаті мені витягували нерв, замість трьох, в мене їх, як на зло, було аж чотири:girl_crazy:, але з "укольчиком" нічого не боліло:)
    А сьогодні мене чоловік "запросив" пройтись по магазинах, тому роблю макіяж, вдягаюсь і їду з ним, а Юльчик з бабцею і дідусем йде в гості.

7. Людок

Людок New Member

А мій грибів з лісу, Прийшла з прогулянки по магазинах , буду організовувати дома грибний день :ed4d70def841dc74b57

8. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

маємо рибаків:girl_smile:
    і мій поїхав на рибалку в Хрінники, надивився, наслухався, що там ловлять щук розміром коров і собі захотів
    любить він це діло і не забороню я йому це

я покаталась з малою, ну не можу я в хаті сидіти (ola-lyola, тільки тссссс, бо мені сказали ще лікуватись дома:girl_wink:)
    тепер сиджу шукаю в неті сукню, хочу пошити якусь чорну (після мого голодування з ангіною треба ще раз їхати до кравця, щоб заміри моєї хфігурки зробив)

9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Мавпенятко моє плямисте:girl_in_love: дивиться фільмик. Я прибрала в кухні, попрала, підлогу вимила :ed4d70def841dc74b57 , при тому умудрилася розбити мисочку і блюдце.:girl_impossible: КОпаю себе мити туалет і ванну і пилососити.
    Муж купив учора пекінську капусту. Сьогодні я купила спеціально крабові палички - думала салат зробити і їх туди додати, але... прибирала кухню... і по паличці, по паличці... гамкала...:girl_blush2: схрупала вже 1\3 пакета...:girl_blush2: жор такий напав, що жуть... ну і хто я після цього?:girl_mad:
    Зараз винесу сміття і по новій мушу купити... бо салатику ся хоооооооче)))

10. zetta

zetta Well-Known Member

Вчора чоловiк букет подарили )) повечеряли, i каже негарний букет, я йду куплю лiпший :girl_crazy: кажу ти шо з дуба впав? А вiн вдягаеться :khomyak: загнала короче спати, так i не зрозумiла шо то за подвиг був :xaxa: i то вони кажуть шо в жiнок нема логiки:xaxa: Зранку кажу лiто пройшло а де шампанське "под луной" ? ))) а вiн каже , тиж не любиш шампанського, а от на хокей я тебе вирiшив запросити...........:khomyak: ну зовсiм з одноi опери........:girl_haha: Прибрала, сходила за приправками, таку смакоту приготувала з баклажанiв.

11. Coffe

Coffe Загублений

У мене чудова, цікава і прикольна подія: я зареєструвалася на ДП!!!:girl_smile:

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Тільки не Дитячі, а Дівочі. Будьмо уважні!

13. zetta

zetta Well-Known Member

14. natka75

natka75 Well-Known Member

весь день щось перу і вручну і в машині, готую їсти, закриваю помідори, крім того ще я "чергова" по роботі(моя субота),малий відмовився в обід спати, але поки до обіду гуляв, я поприбирала і оце зварила собі какао з молоком і наминаю пляцок з яблук і вишень, читаю ДП)))малий десь пульт від ТВ заникав, то дивлюсь НТВ і нікуди вручну перемкнути не можу, варю картопельку на вечерю і тсссс може завтра ліпитиму вареники.....але це ще все таки може.....

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вчора батьки поїхали на село (хто на празник, а хто на полювання) ми знов самі на господарці:yahoo: знов маємо повний холодильник хавки, і цілу хату для прибирання:wacko1: (вже собі подумала, може вони навмисно на вихідні їдуть щоб ми всю хату прибирали?) Вранці прокинулись, поснідали і поїхали в Трускавець, подивитись кілька місць для маминого лікування і нашого відпочинку, дуже класно погуляли і приємновтомлені приїхали додому( і все ж таки поприбирали). Минулого року в цей час я трохи нервувала і переймалась тим як пройде наступний день...а сьогодні думаю, чи чекає мене щось завтра? врочистість має бути однозначно:girl_tender:

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Чекаєм бій Кличка.вже ніби і спати хочу, але і подивитись хочеться))) може і дочекаюсь.

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

Так класно вчора посиділи у подружки... дуже люблю такі задушевні посиденьки з винцем і чимось смачненьким:girl_in_love: Приїхала додому, як нова людина.

Сьогодні їдемо на шашлик, це напевно, вже буде "квітка" в шашличному сезоні... ну хіба би:girl_smile:

18. simona

simona Well-Known Member

йду виконувати домашнє завдання, яке задали викладачі фотошколи "Студія 111". Цікаво, що з того вийде, бачу день гарненький ще маю встигнути на день народження малої коліжанки і в Шевченківський гай.Як я розірвуся:girl_impossible:

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ось моя врочистість:) квіти,такі,як колись залишались на капоті машини, 2 пакети смакоти з Вероніки , якась абєзбашена картина диких кольорів (на звороті напис" вона знає про те, що він знає") (казав муж, що не знав що з ситцю придумати:girl_in_dreams:) і горнятко смачнющого лате:girl_tender:
    так починається день:girl_dance:
    і ми туди плануємо:)

20. Savchenko

Savchenko Member

Чудова субота і тепер неділя) Чоловік таки вирвався з роботи і ми поїхали до свекрів, як я любаю свою свекруху не передати словами, хотіла допомогти по кухні, не дала, каже як я вже не зможу, то будеш готувати, а поки відпочинь)) Забрали відео з весілля, правда хресної, але всеодно приємно. Вчора посиділи в родинному колі, а сьогодні купили з мужом винця, будемо дивитися відео і влаштуємо романтичну вечерю)):girl_dance::girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.