Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

відіграли вчора концерт,Я вже втішилася,а тут ще запис придумали...Сьогодні з 18.00 до 22.00 :girl_mad: але то ще нічо,завтра з 10.00 до 15.00 і з 18.00 до 23.00 :girl_impossible::girl_impossible: подуріли..А ще мені так нині зле, не знаю,де я могла простудитися ,але зранку встала з таким болем в горлі..Ніс крутиь,голова як баняк...:girl_cray: Не хочу ніде йти......

2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Приїхала з лікарні (їздила продовжити лікарняний),зробили мені повторний рентген-кісточки гарно зростаються-ура,але ще до 21-го в гіпсі,а потім на контроль...

3. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

почуваю я себе сьогодні краще, ангіна проходить, горлишко менше болить і температура висока не піднімається і це все без антибіотиків і без збивання тем. до 39
    антибіотики не хотіла приймати, бо потім від них я -як дохла муха-
    лікуюсь гемеопатичними препаратами, полоскаю горло, п'ю чайочки
    я за ці 3 дні похудала (а куда вже дальше), бо їсти не могла (боляче глотати) і апетиту -нуль-, тепер треба їсти більше

мама порадувала подаруночками (по скайпі бачила) взуття, клатч для мене і угги для Вікторії, шукають ще для мене такі рожеві (будемо з донечкою в однакових гуляти)

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

може вірусне? зроби собі малину і в ліжко грітись

4. Vittoriya

я би звідти не вилазила,так якось холодно і як то себе заставити ввечір їхати знов...

5. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

пока лежи, грійся, знаю морозить/холодно, буде краще, якщо маєш або купи ангін-хеель і енгістол (це гемеопатичні препарати) і пий багато теплого
    після малинки в ліжку мені ставало краще

6. Сheerful

Сheerful Well-Known Member

почуваюся не зле, але та погода...так хочеться ще трішки сонечка.
    Ей, бабине літо, ти де?

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Сходила на базар, накупила фруктів, сиджу і об"їдаюсь:)

8. Orman

Orman Модератор-бомба

ніяк - беріть лікарняний

9. Vittoriya

:) це приватний оркестр,тут так не піде...І я би вже не їхала на той запис,треба мені того,але нам ще за вчорашній концерт не заплатили(ось так хитро в нас все роблять).не прийду на запис,не дістану і грошей за концерт і всі репетиції перед тим :sad:

10. Bonita

Bonita Member

Настрій на даний момент ніякий, зараз вирішується одне важливе для мене питання, думала що все буде ясно до кінця цього тижня, а не так сталося як гадалося:girl_impossible: Для позитивного результату я зробила все можливе, тепер треба чекати до середи і перевіряти, яке в мене везіння. З тих постійних переживань і нервів схудла навіть більше чим хотіла, одні джинси просто висять, а я їх так любила. І взагалі, щось взагалі нічого не хочеться, тільки б і спала під теплою ковдрочкою і щоб нікого не бачити ні чути, якась осіння хандра + післявідпускний синдром. :girl_cray:

11. zetta

zetta Well-Known Member

облазила все шо можна облазити довкола своеi хати ...тобто магазини :girl_crazy: ооооох........добре шо хоч не мала з собою грошей бiльше, бо то шо мала всьо протранжирила. :girl_blush2: Такi файненькi мазинчики найшла, з дитячими лашками :girl_claping: i доцiку чоботята пригледiла ))

12. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

У нас всі продовжують хворіти (я вже боєць, тільки горло ще болить), найбільше шкода Данилка:d25: - отит, соплі, кашель і червонюще горло :girl_cray:, чоловік із температурою і тепер мама підхопила естафету:girl_devil:, проза - попереду вихідні дні, (я така за цей тиждень якась забембана від роботи, що вистарчає часу тільки на дитину і спати)

13. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

У мене така проза,що аж смішно і плакати хочеться...День дурний до неможливості,всі десь летять і не мають часу,а в кінці робочого дня холодильник забарахлив (на 4 т.),викликали майстра,чекали поки приїде,потім ще чекали ,поки пройде відтайка,бо неможливо чуйник поміняти,одним словом,дурдом .Додому вирішили їхати по кільцевій,щоб оминути корки,а перед самою Зимною водою міліція перекрила дорогу і скеровувала всіх об*їжджати якимись дебрями через дачі на Скнилові.З тяжкою бідою виїхали на Городоцьку,на кільці біля З. води знов корок...Ми на Рясне повернули,а решта напрямки були заблоковані намертво.Бідні люди,які в той корок попали.А чому дорогу перекрили,ніхто не знає.?

14. Людок

Людок New Member

Прийшла з роботи :girl_tender:, збираємось з чоловіком в супермаркет, хочемо зробити свято " жилудка":girl_blush2: з якимсь добрим вином, попереду вихідні, можна розслабитись:girl_dance:

15. mamatu

mamatu Well-Known Member

Сьогодні повернулась з Києва. Подала документи на другу вищу. Вчитимусь на психолога. Ця тема вже 1,5 роки мене дуже-дуже цікавить, а тепер я наважилась зайнятись нею професійно.

16. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Ми також їхали до дому в Басівку, то нас зупинили, гаїйшник сказав що до кольца не доберемся, там велика аварія перекинулась фура і чотири машини.

17. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А я нині бавилась "В Януковича". Вийшла з роботи,пройшла через арку в будинку і - отримала сирим яйцем в голову!:girl_cray: Повернулась, змила волосся, перевдягнулась, обійшла навколо будинку і здалеку подивилась... Шкода, за деревами не було добре видно з якого поверху, але поки я дійшла до тієї арки, то з вікна на людей летіли ще яйці. Пізніше там валялись цибуля, бульба і навіть пакет сметани. ДІТИ НАШІ КВІТИ!:girl_impossible: Шкода, мала багато клієнтів, ніколи було до дільничного сходити... Тепере вже перегоріло, чи що.
    От так проза врочистість в мене нині - я майже Янукович! Правда впасти забула:girl_crazy:, мабуть тому що не маю охоронців - хто б мене з землі піднімав?:girl_nea:

18. карапуз

карапуз Well-Known Member

Проза- прибирання,готування,ще й надумала о восьмій вечора, посмажити млинці .Сьогодні вирішила згадати,скільки років ми їмо на сніданок млинці зі сиром ... - шість !:girl_crazy:Каже чоловік,якщо надумаю з ним розлучитися,то млинці на сніданок він все одно має їсти :nyam2:.
    Врочистість- взяли квитки на оперету "Летюча миша" :girl_smile:.

19. Angel

Angel Well-Known Member

а мені вже і спати перехотілось:girl_mad: мій мужиньок притарабанив величезну купу риби з рибалки,короче зробив мені наніч свято,г-рррр! а та риба-щука-і ЖИВА! була я щойно вбивцею,ужас!

20. Юстина

Юстина Well-Known Member

Щойно звернула увагу, що сьогодні цій популярній темі вже 2 (!) роки. І донечкам її автора виповнюється 17, вже пишу смс.
    А ми спимо. До першої ночі годі було дитину вкласти (застуда і сидіння вдома поламали наш звичний графік), зате в обід заснула в прогулянковому возику, попередньо попросивши защібнути ремені безпеки, мало що може приснитися...
    Чоловік пішов на Привокзальний, я - намалювалася, напилася чаю і чекаю на врочистість. Агов, де ти?

Статус теми:
Закрита.