Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Златка

Златка Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

врочистість мого сьогоднішнього дня: в кума, Юстинчиного хресного, родився син!!! невимовно рада за них... дивлюсь на фото і думаю, який він маленький, а Юстя уже мені виглядає така величенька дівчинка в порівнянні з ним :girl_wink:

2. Melisa

Melisa Well-Known Member

Чоловік зраня зробив кавусю і подав в ліжко . Потім поцьомав і пішов на роботу, малюк мирно спить на животику підперши курачком щічку, старшу доцю вже треба будити до школи .В хаті тиша і спокій (здалося би ше поприбирати але то проза) А так життя прекрасне.

3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а в мене перший день в Україні, вдома... вчора тіки приїхали.... пережили купу всього, Коханий вже нині побіг на роботу і буденність впала на мене, як сніг на голову.... я щаслива від подорожі - це для мене як потрібна доза наркотику, поки що відчуття достатності, а чи на довго? якийсь я кочівник....
    і ще один дуже важливий висновок - нема найкращої в світі країни для життя, є лише найкраще в світі моє ліжко :girl_in_dreams:

4. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ніч пройшла добре, дуже хвилювалася через біль, але біль була терпима... Ще раз переконалася, що молитва ДУЖЕ велика сила, без жодних обезболюючих я "вгамувала" біль молитвою:) А вже сьогодні вранці була в лікарні, здавала аналізи, чекаю результату.
    Ще нас сьогодні попередили, що виключатимуть газ, і ввімкнуть аж після 18,00 години: в домі все вариться, париться, бо то не факт, що включать, так, як кажуть.

5. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Можна поплакатись?
    Маємось зле....Важко пояснити сьогоднішній мій стан...Щось схоже до апатії...при чому, ще трошки і буде повна. Проза і то суцільна. Хочу заритись в теплу ковдру з великим баняком теплого чайочку і так сидіти там, поки не полегшає....
    Все чомусь так по-дурному складається. При чому, ВСЕ і відразу навалюється з отим неправильним "складанням"...А виходить так, що життя, не в цілому, а оте, що сьогодні і зараз, йде не по тій течії, яка б мені хотілась...І не те щоб, я камінь, а під нього вода не хоче текти, в мене інколи враження, що я і є вода ,тільки от той камінь постійно на дорозі лежить....Ой, чогось так важко...

З врочистості - нічого....Ждьомс чогось врочистого:girl_in_dreams:

6. zetta

zetta Well-Known Member

Варю зупку, ше зроблю iкру баклажанно-кабачкову i певно кексик. Купила собi таку хляпалку на волосся для захисту вiд утюжка...ше поки не знаю наскiльки воно ефективне. i з*явилась в мене не просто мрiя а вже якась навяжчива iдея, шо хочу рожевий антурiм )))

7. Hruska

Hruska Well-Known Member

Як я Вас розумію...бо це сьогоднішній мій стан...

Ще й до всього цього, посварилася з коханим...не маю бажання з ним ні говрити, ні в скайпі переписуватися :sad:, а так багато є чого сказати :sad:, просто пригорнутися :sad:
    Ай...так хочеться заритися в тепленьке ліжечко і там просто виплакатися, а чому? сама не знаю...просто так хочеться...

8. Златка

Златка Well-Known Member

то просто осінь певно так діє - хочеться тепла, а його на вулиці уже нема... я думала, то тільки в мене нинька такі емоції :girl_in_dreams:

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

мені плакати не хочеться, але хочеться заритись в тепло, зараз от покладу малу, вона пів годинки поспить, ліжко нагріється і я туди до неї ниркну і ми так поспимо пару годинок )))

10. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ой, а ми щойно з вулиці. Вірніше з машини. Їздили до тітки годувати табун цуценят. Ввечері ще раз поїдемо. Погода фе, тільки в теплі сидіти.

11. Юстина

Юстина Well-Known Member

Мені вже плакати, на щастя, не хочеться, бо донечці краще. Так що з неділі в мене стабільна проза, бо лікуємося, сидимо безвилазно вдома. Заслабла моя Юня. Через просто жахливий нежить, який переліз в кашель і температуру, ми вже чотири дні нормально не спимо, майже взагалі не їмо (сотий раз переконуєшся, як треба дорожити і цінити ГВ, бо ми знову перетворилися в грудничків). Біднятко схудло, синяки під очима, настрою нема.
    А все через районну адміністрацію. Так спішила в п"ятницю здати папери, що поволокла туди дитину. Було вітряно і накрапало. Маю результат. І нічого з того не вийшло, бо поки моя заява пройшлася по всіх чиновницьких кабінетах (заступник голови, начальник відділу, виконавець) ми не встигли до вівтока на потрібну нам комісію, яка засідає раз в тиждень. Чекаємо наступного і хочемо бути здоровими.

12. kati

kati Well-Known Member

Всім привіт, ми сьгодні зраненька повернулись з Болгаріїї, так хотілось привезти ще трішки сонечка до Львова, та не вдалось:sad: Настрій ніякий, на Сашку малі кросовки і куртка осіння, півдня їздили шукали що взути-нічого не знайшли. Сиджу гріюсь чайочкомм, малий спить, а потім до мамусі на пельмені!!!

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

А ще в мене сьогодні маленька печаль:sad:, забрали я свої угги в Оксани...таки не вгадала з розімром, виявились на розмір завеликі....але ж які вони класнючі! Певне прийдеться вдягати 2 шкарпети:)

13. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

УРА, Каті повернулася :)

14. Megan

Megan Well-Known Member

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ще буде вам тепло. Перейдуть празнікі і буде тепло. В нас також холодно, але ж на дворі новий год.

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ні фіга) Давай міряти, ми відкупимо))

17. zetta

zetta Well-Known Member

а я спекла кекс шоколадний з прориткою :girl_mad: характеризували його як БОМБА, СУПЕР i тд .... короче :bad:фе. Давно знала шо тi всi експрес переписи не альо... ну та дурницi. Зате iкра супер смакота )) доця ходила цирк ) довольна.

18. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

я встала з ліжка, пів дня проспала (лікуюсь, ангіна), перший день я норм. трималась на ногах з високою темпер., нічка була весела (я навіть ока не закрила) і сьогодні - ой як поганооо було, але нічого ще трошки і буду здоровою
    коханого відпустили сьогодні швидше з роботи, цілий день бавився, гуляв з малою, робив мені чайочки
    п'ю чай і читаю ДП

---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

ооо ти вже тут, а я питала де ти пропадаєш
    з приїздом:preved:

19. Savchenko

Savchenko Member

А мені важко привчитись до навчання, ніби тривалих канікул не було, але важко сидіти на лекціях, хочеться позіхати і спати. Чи то навчання вже надоїло чи що? Сама не знаю, а ще ця погода паскудна...хочеться валятися в ліжку або дивитись якісь комедії для підняття настрою. Хіба на суботу свекруха запросила в гості на свято, думаю відпочинемо родиною, а дзуськи: коханому до понеділка якесь списання треба здати начальству і має виходити і в суботу на роботу, ще й у неділю вдома працювати:girl_cray: Завтра їду саменька((( От така то проза...

20. kati

kati Well-Known Member

Суцільна проза. Їсти наварити, в хаті армагедон, за 2 тижні чоловік навіть рибок не погодував:sad: але вони витримали:) Прання неміряно, вчора партію попрала, до сьогодні ще нічого не висохло. Треба йти в поліклініку, забирати свою довдку на продовження декрету, в дитячу поліклініку- Сашці довідку в садок взяти. А дитина далі боса, плато , інтертоп вже були, сьогодні ще в антошку заїдем...зато мамуля вчора стратила всі гроші на себе, прикупила дві пари взуття і сумку, зараз буду заначки витягати, бо чоловік з хати вижене, скаже не встигла приїхати вже одні витрати від мене( він завжди жартує що мене вигідніше відправляти на відаочинок, там я менше грошей трачу:))

Статус теми:
Закрита.