Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А в нас сьогодні справжній сімейний день.:clapping:Весь день провели на дачі.:)Трохи господарювали,дурачились ..словом класно провели час,а головне на свіжому повітрі.:y:А ще я дуже захопилась бажанням купити черговий :8:прогулянковий візочок Джобі Д888-він як ляльковий віглядає і всюди взяти можна..а чоловік відмовляє:umbrage: каже малий і в тих не дуже сидів..і от незнаю .:confused:І хочеться і колеться:no:

• Подобається Подобається x 9
  2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

В мене сьогодні цілий день шопінгу :) Так чекала, а коли вирвалася, все думала про малого, як він там без мене (ми після мого закінчення університету взагалі не розлучаємося). Як на диво моє сонечко дуже добре себе почувало у бабці (свекрухи). Цілий день бавився зі своєю двоюрідною сестричкою на вулиці. А ще й потім заснув сам (а в цьому я дуже сумнівалася і думала, що він спати взагалі не буде).
    І взагалі сьогодні був чудовий день :)

• Подобається Подобається x 13
  3. карапуз

карапуз Well-Known Member

З цією чудовою погодою і постійним гулянням на вулиці з дітками,часу на форум немає взагалі.В обід,коли малеча спить,готую .А ще, візити до стоматолога,фітнес(вже мінус 1 кг :clapping: ) і Юстинкина "Панночка" :8:.
    Як я мрію, просто, лягти вдень і полежати,і щоб нікуди не треба було бігти :no:.
    Але ж ВЕСНА,набрала повні груди повітря ,зашнурувала кеди і побігла далі :xaxa:...

• Подобається Подобається x 18
  4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Сьогодні зраненьку посповідалась!!на душі так легко!

• Подобається Подобається x 12
  5. Natalya Engy

Natalya Engy Well-Known Member

А в мене сьогодні спокійний ранок. Нікуди не бігла. Чемно зготувала сніданок. Трохи порозкладала речі (від переїзду ше коробки і клунки стоять :) ). Побавилася з малим. Тепер можу попити чайочок і почитати форум.
    Ляпота! :)

• Подобається Подобається x 10
  6. нталька

нталька Well-Known Member

Сьогодні о 10 ранку задзвонив у двері якийсь чоловік і повідомив, що за кілька хвилин у подвірї відбудуться збори. Які збори? - Від міністерства охорони здоровя.
    Дуже мені було цікаво, але не могла я зв кілька хвилин встигнути з дитиною зібратись.
    Може в когось ще таке було? :)

7. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Я накінець-то вдома і зайшла на посиденьки. Тиждень знову провела під крапельницею. Щось дуже вже мій ревматизм розгулявся останнім часом.
    Прямо дістав вже...

• Подобається Подобається x 18
  8. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

А я довольна як слон:clapping: зустрілась зі своєю найкращою коліжанкою за рік часу перший раз:clapping:в нас різниця між дітьми 2 місяця,живемо в різних кінцях Львова,тому спілкуємось тільки по телефону,а сьогодні чоловік мене завіз до неї , бо поруч були справи,ми з нею з 1 класу дружимо:)сказати шо я рада була то нічого не сказати:)яке ж то щастя:clapping:і шо мені для щастя треба:xaxa:

• Подобається Подобається x 7
  9. Яруська

Яруська Well-Known Member

В мене таке було минулої неділі...якісь загадкові оратори збори в подвір"ї організовували, я спитала в честь чого, то відповідь отримала також дуже загадкову:8: і не пішла
    Певно Гербалайфи тулили:xaxa:

10. Zlju4ka

В нас теж таке було.але ми послухали 5 хв (бо бігли на футбол),Почули що , зараз багато всього продають в аптеках,різні ліки добавки тощо..а чи можем ми бути впевнені що вони якісні..Спитав у всіх чи ми хочемо бути здорові і впевнено купувати,і почав орієнтувати на певні аптеки ..ну і ми пішли..тому чим та епопея кінчилась незнаю!

• Подобається Подобається x 1
  11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я наїджена страшне. Нині святкували Великдень, отже була ціла хата гостей - не мало не багато але до сніданку сідало 27 чоловік і то нам бракувало ще 2-х мужчин. Бо тато і вуйко працювали, вони по-церквах помагають.
    Вчора спати взагалі не лягала - готувала їсти, зате нині після того як пішли гості мене просто звалило і я безсило впала на диван і відключилась. А тепер он встала і не знаю щоб таке зробити :)

• Подобається Подобається x 17
  12. карапуз

карапуз Well-Known Member

56 учасників, 59 гостей-людно сьогодні на форумі :).
    Все йду мити кухню,ніяк не можу від форуму відірватись Уявляю, скільки ви усі тут "настрочите", поки я буду працювати :confused: ,чи точніше сказати:
    -Навіть,не уявляю :xaxa:...

• Подобається Подобається x 8
  13. Zlju4ka

14. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  15. Макарена

Макарена Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  16. Олюська

Олюська Well-Known Member

А у мене вже кілька днів таке умиротворення. Така спокійна, можна навіть сказати байдужа, так по-доброму байдужа:) до всього. Все подобається, всім задоволена:), хоч камінь на голові теши. І так мені це подобається, така іпостась:) Відчуваю себе в повній гармонії зі самою собою:rolleyes:

• Подобається Подобається x 11
  17. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Нарешті "доповзла" до форуму і змогла все перечитати,а то якась клята вірусяка мене від суботи тримала в своїх лапищах так,що й "жити не хотілось",але вже ніби легше,дасть Бог-до свят зовсім відпустить...і ще така дивина,жодні лікарства/народні методи не допомагали,а вчора ввечері злізла з ліжка,щоб привітати чоловіка з 30-тиліттям,"забила" на все і випила 30гр.коньяку-і сьогодні вже НАБАГАТО легше:)

18. Dana K

Dana K Well-Known Member

В мене після служби у Вербну неділю такий настрі був вже Великодній... а тут якась хандра ;( Нові туфлі, що придбала для свят, вдягнула на Стрітення "розносити", натерли так, що до нині рани гоїлися.... що на Паску буде:confused:
    З дипломом якось не в"яжеться.... сил нема. Настій нікудишній

А ще... :sad: коліжанка хотіла мене брати за хресну своєму синочку.... але "втрутилась" свекруха...... каже, що її мати за ворога, то гіршого не може бути.......

• Подобається Подобається x 6
  19. Олюська

Олюська Well-Known Member

А мене нині поясниця так болить. Зранку несла сумку з базару, хоч і не тяжку, але крім сумки, ще несла Олесю:) А ввечері на каблуках ще годину поносила своє чудо, а тепер замість того, щоб йти закинути ноги на диван, стирчу тут на посиденьках:xaxa: Ото наркотик:)

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Але у нас нині день був... зраненька як завезли малечу в садок на пів дев*ятої і поїхали з дітисками до зубного так в 5 вечора повернулись. Виявилось що в Данила і Юліани знищені зуби, а в бідного Дануся щей гній перейшов з хворого зуба в ясна. Бідаця. Лікарка йому ясна різала і весь гній витягала, а він такий молодець стільки витримав. Лікували ми його в два заходи. Так що він в лікарському кріслі просидів від 12-ї до 3-ї:8::ninja:
    Таке дорослий не витримає... а тут дитина.
    Дивитись на нього було шкода.:no::sad: Але вже ввечір він попросив великий таріль росолу і пішов гонорово чистити зуби новою щіткою.:clapping:

• Подобається Подобається x 12
Статус теми:
Закрита.