Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

а я сижу і не знаю шо вибрати чи перукаршу чи форумівку:girl_sad:

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

У мене було щось подібне. Мала збудила в 3-тій ночі бо її мучать покуси комарів (тато вчора ввечері дитину надвір випустив в одних шортиках, от комарі втішились - налетіли і влаштували собі забаву), а до 12-ї чоловік товкся бо не міг влягтись. А мені в 6-тій вже вставати на роботу. Невиспана я.

---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

однозначно!

3. zetta

zetta Well-Known Member

Школярочка моя вже входить потроху в ритм школи. А я так класнюче пiдстриглась "аля анiлорак" :) витянула волосся. Пройшла курс масажику.

4. Ная

Ная Well-Known Member

А то номально якби лишити мою маму шось готувати на ДН Софійки,а самій з меншою трохи на форумівку піти?.. Певно не дуже..:girl_nea:,а так хочеться,я все рівно нічого толком робити не можу,бо мала на мені і хоче постійно шось нове бачити,а не то як мама ріже салат)))
    А шодо нашого м"якого кутка вчорашнього,то я попитала мамусь на майданчику-нині вже забирають,тішуся,шо людям користь і нам легше).

5. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Віддали ми нашу зозульку у перший клас! УРА! Їй подобається - то мене тішить найбільше. Нині зранку йшла до школи зі словами "Я йду до своєї улюбленої школи". А вчора прийшла дуже захоплена "Мама, нам в школі давали таке смачне пюре і таку смачну сосисочку!" (Соломія в мене любить погамцяти, я вже другий день в школу даю їй канапку, при тому, що вона йде туди на 3 години :))
    А от проза була вчора у нашої вчительки. Після уроків прийшли двоє батьків - розлучених - і почали з'ясовувати, хто забиратиме дитину зі школи. І це за участю директорки, вчительки та міліціянта....
    А в мене на душі святково - я знову ходитиму до школи :)

6. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Мої прози:брат в гипсі,бо стопу зломав в 3місцях,чоловік і синуля з температурами вдома,мама взувала черевики і десь защемила замком вену,що другий день ледве ступає...
    З врочистості:купила собі нарешті новий телефон,то вже хоч чую людей :):haha:

7. antique

antique Member

Проза, бо вже третій день хворію, і ще буду...
    Ну але в пятницю(вже по інерції, що ост.будній день)) маю гарний настрій, дивлюсь душевне кіно, читаю цікаві жж. Добре так:girl_smile:

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Перший день на милицях...тяжко,дуже тяжко...і то я ще в батьків,то хоч за малим не бігаю...як то я з ним сама 3 тижні буду...

9. Savchenko

Savchenko Member

Тиждень врочистостей: мене вже тиждень пре Планета секонд-хенд) З подругою зупинитись не можемо, лахів як то кінець світу) Ще одна врочистість у нас магістрів 2 дні вихідних - вівторок і п"ятниця) Проза - завтра знову :ed4d70def841dc74b57

10. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Не зупиняйтесь! чула нині в новинах, що буде заборонено ввіз одягу секонд-хенд в Україну. Так що треба поспішати))))

11. Savchenko

Savchenko Member

:khomyak:

12. natorella

natorella Well-Known Member

настане страшне життя для львова - наторелла буде ходили гола

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

нашла інфошку. Азаров канечно мудрий,вітчизняну продукцію (типу Китай),яка зразу потребує реставрації. На себе мало шо можу найти в секонді бо розміри завеликі, але муж любить там файні джинси найти і малому щось теж цікаве нахожу. Ото свекруха "зрадіє"

14. пальмочка

пальмочка New Member

Треба прибирати,а сили нема зовсім,маю температуру і болить горло,проте щаслива і усміхнена!Вчора ходили на скетч-шоу Сергія Притули насміялись і получили купу задоволення,потім ще залишились на диско.

15. simona

simona Well-Known Member

Наставила годинник на 9,00, щоб встати і попприбирати, мала розпланований день, а тепер всенавпаки плани вже а прибирання вночі. Погода вже та надоїла..........Врочивість - отримала зарплату на новій роботі , зігріло так душу, радості повні штани.

16. Siania

Siania Love Life

В мене проза: поїхала вчора моя мама, і якось вдома так тихо і сумно:girl_sad:
    Хоч і ніхто не каже Оксана, довго не гуляй, Оксана ти так не правильно харчуєшся, Оксана то-сьо...і так того бракує...
    З врочистості - сьогодні дуже гарно все поприбирала, вчора гарно погуляла з друзями, ще надіюсь завтра буде гарна погодка, аби кудись вибратись.

17. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

Субота....Суцільна проза...Мити, прибирати, складати...Ще й всім розказувати, що і як має лежати (я без того не можу щось робити, всім мушу вичитати, хто, де і скільки насмітив).Всім то переважно до одного місця, хіба сама нервуюся.....

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

І в мене одна проза.Вихідні ніякі,цілий день репетиції.Нервує мене та нікудишня організація. Домовлялася за одне,написали години репертицій,а тут починається...перетримують...А толку нуль...Продуктивності вообще нема...Я вже не рада...голова весь день болить жахливо,ніц не помагає,а ще вд тої музики лиш гірше стає....ото приповзла додому, а завтра знов цілий день,ще й ввечір концерт....

19. natorella

natorella Well-Known Member

а я з того горя приїхала нині до мами і на секонд
    а тааааааааам - довгий шерстяний (альпака) кардиган марксіспенсер сірого кольору, з 3/4 рукавом, модного силуету за 50 грн (о ужас, сказала мама - такий дорогийй)
    буду грітись цієї осені
    але то певно в вихвалялки

хоча думаю шо не заборонять секонди - дуже багато тєх кто више з них кормляться

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а ми кайфуємо!!!:radist: батьки поїхали на село, тато на полювання, мама за компанію (або щоб ми один від одного відпочили:girl_haha:), в хаті спокій:) і чистота (я і муж постарались), на диво я прибирала з таким азартом,що аж смішно,(в холодильнику повно їжі,що немаловажливо:girl_claping:) ще трохи закупились різними прибамбасами для душу-вани,бум пахнючі:biggrin: день такий фаайний:girl_tender:

Статус теми:
Закрита.