Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Ага,а я у ту відпустку із задоволенням пішла б..Але шось то я розмріялась..:girl_impossible:
    А так звичайний прозовий робочий день..Голова як барабан після уроків,горло болить.Чує моє серце,що з тою жахливою погодою в робочий процес я буду втягуватись дуууже довго...Добре,що завтра пятниця:girl_tender:

2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Наклали мені сьогодні гіпс...5 днів проходила з переломом ступні і про то не знала...тепер мінімум на 3 тижні на лікарняному...і чого то було ще в неділю не зробити нормальний рентген...

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

співчуваю, сама думаю і чого то було в понеділок нормально своїм горлом не зайнятись? заглянула , а там вже пробки:sad: капець вранці ще не було,а зараз жах якийсь,а болииить як...ні ковтати нормально ні розмовляти не можу
    з хорошого: були в нас в гостях файна парочка -просили на весілля.во:)бум знов гоцати ляляля
    а ще передзвонила в Трускавець і приймають там з маленькими дітками, моя мама щось не так зрозуміла і ще...вирішили,що поїдемо я з чоловіком і синочком в один заклад, а мама в інший (бо їй тре з лікуванням,а нам тіко реляксу:girl_dance:)

4. Ная

Ная Well-Known Member

А в нас нині переворот-позбуваємся м"якого кутка,котрий прожив в нас років 10. Мама закомандувала,шо їй його треба в село,всіма силами шукали транспорт шоб перевезти,ледве найшли.Чоловік взявся його розбирати-а він не дуже і розбирається,получається,шо до нашої сільської хати він в двері не влізе:girl_impossible:,мама вчіпилася за одну частину,шо їй хоч того треба:girl_crazy:,спеціально везти зараз нема змісту,а тримати пару місяців в хаті до можливості завозу теж місця зовсім нема:girl_nea:. Пересварилися із-за того кутка всі,вирішили просто викинути,бо шукати клієнта на віддання нема як і нема де тримати ту меблю.
    З врочистості-тепер маєм новий диван)))

5. Seppy

Seppy Active Member

А я сьогодні як конячка запахалася від самого раненька. Накрутила 12 банок помідорів, 9 - огірків, 18 - перцю в томаті (правда півлітрових), і ще 6 баночок томатного соусу вийшло... Хто б кухню тепер помив серед ночі..?:girl_tender:

6. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

7. Ная

Ная Well-Known Member

8. Seppy

Seppy Active Member

Ми колись не мали куди діти старого дивана, і дали оголошення в ваш магазин "віддам із самовивозом". в перший же день після виходу оголошення диван забрали.

9. natorella

natorella Well-Known Member

напишиу тут - заберуть
    ВСІ СЛУХАЙТЕ - В НАЇ ДУЖЕ ПРІЛІЧНИЙ КУТОК

---------- Додано в 08:46 ---------- Попередній допис був написаний в 08:46 ----------

було б мене в кухні місце - сама би забрала((( бо на новий довго чекати

10. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

а у меня одна проза...сегодня 40 дней,как умерла моя бабулечка-едем на кладбище....настроение никакое,состояние подавленное,очень тоскую по ней,да еще и погода такая угнетающяя...:girl_sad:

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

залізла вчора перед сном у душ....набрала гарячої води, листаю VIVA..так кльово,що на 30 хв забула,що маю діти:girl_crazy:....зловила себе на думці,що таки хочу на роботу,але не в університет....і взагалі не в сферу освіти....щось кардинально я з 1999 року змінилась....поки Марек росте, треба щось думати, а то вовком буду вити:girl_devil:..до 1 ночі повишивала...нарешті закінчила..беки хіба залишились,але мушу в своєї майстрині питати,як то робити:girl_impossible:...тепер пю каву,далі нудить-думаю низький тиск:girl_sad:...

12. natorella

natorella Well-Known Member

мо ти за лідочкою зібралась?

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

як я вас розумію, але я лікуюся коньяком :girl_crazy: вже четвертий день :girl_crazy:
    маємо йти завтра на весілля, хотіла одягнути свою випускну сукню, яка вже 2 роки порохами в шафі припадає, але з тою погодою :girl_devil:
    вже кілька днів не можу на Південний за оксі вибратися, сьогодні вже 100%, бо ще трохи і стидно буде на люди показуватися :girl_mad:

дивилася тільки що Грильяжку-аж настрій підняла-тааак щебетала :girl_tender:

а з врочистості-вишиваааааю :girl_tender:

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я до 4-ї, потім з Ромашкою до 5 тусили, а в 8-ій підйом. На диво почуваюсь виспаною, але думаю то не надовго. З горлом капці, привіт-тонзиліт:sad:

16. Nata

Nata Well-Known Member

Старші дивляться мультики, молодша солодко сопить. Читаю як дівчата вишивають аж заздрісно мені робиться. Я голочку в руки від пологово раз брала: тиск високий, очі втомлюються, потім муж мусів колоти бо тиск зашкалював. А гальма нема щоб зупинитися :) за вишивку на півночі засідаю :sad:.
    Треба до кравчині вибратися, бо піду на братове весілля в хатніх штанях :) А ще дітям і чоловікові костюми покупити...

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Сьогодні одна проза.... Мама поїхала, тепер невідомо коли побачимся, наступив "красний день календаря", дико болить живіт, погода на голову давить і робота не береться, одним словом тяжке життя без пістолета....

18. olena

olena New Member

З'їздили за малою в школу і ще раз для себе зробила висновок,що наші маршрутки на пару з нашими людьми,то не для вагітних і не для жінок з малими дітьми.Мало того,що ніхто навіть не подумав уступити місце,так ще й цьотка доволі гарних габаритів навалилась на мене , навіть не намагаючись якось цьому завадити.Ще й водій попався хамовитий ,до кожного пасажира у нього були якісь претензії:то запізно вийшла,то не там стала і т.д.,добре,що мене не зачіпав,бо напевне наразився б на тираду не дуже приємних для нього слів.
    А з приємного :піду вибирати похресничку подаруночок,може і своїм гаврикам чогось файненького прикуплю,ну і як вдасться то попаду на форумівку.

19. Юстина

Юстина Well-Known Member

А ми сьогодні з дочкою при повній параді поїхали в справах в районну адміністрацію. Здавши правильно оформлені документи, захотіли скромно подякувати цукерками з кавою пані, яка нам не те, що особливо помогла, ну не нашкодила, скажемо так. Кульки я даю не перший раз, досвід в тих справах маю. Не встигла відкрити рот, як нас, як школярок, відчехвостили в виставили з тим пакунком - вон! Я аж зипріла. Всьо, корупції в нас нема і крапка.
    Дорогою додому ми, звичайно, що потрапили під дощ і з Юниними криками: "дома - нє, тьопа - та", мокрі влетіли в хату, де нас чекав маленький приємний сюрприз - 130 грн бонусів від ближнього супермаркету. От що творять дитячі води, молока і кефіри.

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

сьогодні в мене був перший робочий день після річної відпустки, а точніше 1,5 робочі години..... дуже радо йшла на роботу, але коли прийшла то мене чекав сюрприз - замість однієї групи студентів з 10 чоловік, мене чекав цілий курс(30 людей) досить таки невихованих юнаків-першокурсників.... що ж, прийшлось відстрілюватись... вже я не так оптимістично налаштована, але сподіваюсь що з понеділка в розкладі все стане на свої місця і я ввійду в цю колію знову!:girl_spruce_up:

Статус теми:
Закрита.