Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А в мене що не день то купа роботи...Наш ремонт на стадії завершення, а так, як робимо його власними силами, то усі рідні вже ледве ходять і я в тому числі. Та в нас серйозно підпирають терміни: в четвер мій день народження, а в суботу гості, тому мусимо спішитись)) А ще й наготувати усяких смаколиків треба і тортик спекти,...одним словом зашиваємся!!!
    Правда то все приємні події)) а в неділю в нас перша річниця-1 рік ми разом і зовсім про це не жаліємо. Тому плануємо увесь день провести у двох, як колись (правда зараз нас таки вже не двоє))))
    Так що купа роботи заради досягнення бажаного)))

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

фуууххх...а в мене дуже незвичний день незалежності був...мало того, що сама провела його дома (зате познайомилась з 2 форумлянками :) ), так ще й ввечері їздила до співробітниці, у неї мама померла ( то правда, страша вже жіночка, 75 років, але все ж.......). Поітм ледве вклала малого - щось вередував, далі мусіла прасувати, бо муж пішов спати, а я хотіла то на нього спихнути...

3. popelushka

popelushka Well-Known Member

Вчора трішки святкували, пройшлися святковою ходою по Винниках, потім були на невеличкому концерті, виступала "модна" група "Вушка"... тут без коментарів:girl_crazy: Потім пішли до чоловіка батьків на шашлик, прийшли пізно ввечері і замучені заснули:)
    А сьогодні отримала хорошу звістку: напевне я скоро піду на нову роботу, маю декілька днів, щоб все повторити і вивчити нараховування зарплати... сідаю з своїм дідусем і в поті чола йду вчитись:) (напевно Бозя все-таки почула мої молитви).

4. Котя

Котя Оптимістка :-)

В мене три дні була сама врочність:girl_tender:, їздили в Карпати (а саме "У Бюргера-Тростян), погода була супер, надихались свіжим повітрям, одним словом відпочили просто супер.:girl_tender:

5. La esposa

La esposa Moderator

Врочистість: забрала нині документи з Геобуду, запустився новий етап процесу, приватизація землі :)

Проза: займаюсь дурного роботою - перу килимок (килимищщщщще). Наш котиско переплутав килимок в кімнаті з туалетом. Зволоч. Маразматик старий. І за шо я його люблю???

6. Savchenko

Savchenko Member

В мене проза була в першій половині дня: чоловіка терміново викликали на роботу(в нього ще 2 тижні чесно заробленої відпустки) Я милого нагодувала, відправила на роботу, повалялась з романом на дивані трохи і прийнялась за прання.
    Врочистість: подзвонила коліжанка трохи полазили по Науковій та Володимира Великого, почесали язички) сходили на піцу, в Арсен заглянули(сервіс "вражає") і щаслива вернулась додому.

7. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

У мене після врочистості(їздили в Солотвино)дуже гарно відпочили,знову проза(розгрібання сумок,ціла купа прання,готування).Але для мене відпочившої,загорівшої,і проза вже і не проза.Хочу ще,3 дні замало.

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А ми завтра їдемо до Нововолинська,до моєї бабці. Вона вже в такому стані,що не змогла бути у нас на весіллі.Хочу,щоб вона побачила фото і трохи відео ,хоч і любительського,але все ж.І планую ще заїхати в Сокаль на цвинтар до іншої бабці та дідуся.Шкода,мій дідусь не знав мого чоловіка,то хоч так провідаємо його.

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

в мене якийсь незрозумілий період -важко зорганізуватись...маю купу планів, роботи, а ніц не виходить зробити...не маю зараз помочі, бо муж багато працює...втомлюється, то йому навіть на дітей сил нема...мушу все я...а треба і хату вилизати (дуже люблю чистоту...в мене і так чисто, але хочу ідеально чисто,а не виходить..діти:connie_pull-pigtail), речі з малих,що повиростали перебрати, осінній гардеробчик привести до пуття, взуття повимивати /в коробки поскладати, а ще варити їстоньки треба щось..періодично...прасувати....прати.....ну і себе не ображати (нігті,волосся:girl_spruce_up:)...трохи ще фізкультурою займаємось з Мареком,бо головку у вертикальному положенні вперід прокидує...з Любіком інтенсивно математику вчимо...п.с. ну і фішка місяця - соцбез і все, що з ним пов"язано...вчора ходила в ЖЕК по довідку..ніж взяла і в черзі вистояла на підпис касира, то начальник уже не працював...аж 3 години,бідаця, в день працює..сьогодні знову змушена йти, а Юру відправляю на Валову і в універ за довідками...замовили минулого тижня....а в пятницю в соцбез...ух:girl_emo:...

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і в мене настрій так собі...треба перебиратись від батьків...бо вже сил не має, ніби і добре разом ( їсти не треба готувати:girl_crazy:), але якісь нюанси на кожному кроці...те не туди поклали,там не прибрали,двора не замели, а нащо ви те купили? а чому того собі не купили?...втомлює одним словом...
    Вчора зайшла до нас в квартиру (з якої батьки зробили квартиру для гостей), купа пилу, різнокаліберної постелі, випитих пляшок і т.д., в підвалі страшна сирість після тих бурь, половина мого гардеробу пройнялась тим, треба все зібрати -перебрати-перепрати-перепрасувати, і хоч малий був в слінгу я там сама не справлюсь...а хотілося б (взяв би хто синочка на годинки дві, але не має кому....)
    а врочистість почнеться завтра-день народження мами,післязавтра-весілля однокласниці, в неділю- новосілля в однієї солодкої парочки і 3 місяці синочку:)

11. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Вчора гарно і весело в родинному колі відсвяткували три рочки Данилка :girl_tender:, синочок був в центрі уваги всіх бабусь/дідусів/прабабусь, багато цікавих подарунків/поцілунків, співали його улюблені "коровай, коровай кого любиш вибирай:girl_yes2:" ну і як без "многая літа" і задування свічок на тортику:). А ще супер вихвалянка, чоловік допоки я присипала синочка помив і повитирав увесь посуд :kiss:, так я вже вчора красно йому за допомогу дякувала, і цілувала:kiss3: і обіймала :girl_wink:, одним словом суцільна ідилія :girl_bye:

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в мене сьогодні день народження....! А настрою щось зовсім немає(((( Ввечері трошки будемо святкувати і продовжимо до суботи, тому печу тортик.
    А щодо настрою, то напевно я забагато очікую від цього дня( Хоча багато людей мене привітало і дуже приємно від цього.
    Йду піднімати собі настрій!!!

13. zetta

zetta Well-Known Member

Христюся, вище носик. Не прозувати сьогоднi у вас врочистiсть :) Вiтаю! А в нас теж врочистiсть у виглядi лiплення вареникiв i випiкання сирникiв :) зараз пiду сяду пiд яблоньку, i наiмся на вечерю смачних яблучок :)

14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Сьогодні,в день коли мому синочку 2р. 5 міс.,я вийшла з декрету на роботу (трудові будні почнуться з 01.09.2010).Ніколи не думала,що той час так швидко настане...:girl_in_dreams:.

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вчора була врочистість, нині сама проза. Голова болить, розколюється і кава яку я зранку випила мені відбивається. Невиспана я. Вчора встала в 4-тій ранку, щоб встигнути на поїзд до сталіци... в поїзді не могла спати. Цілий день мітингували так що я під кінець вже засинала, але добре що нас випустили швидше то я пішла гуляти американською столицею і в неї просто закохалась. Мрію переїхати туди жити і працювати. Краса. Додому приїхала в 12-тій ночі а зранку в 6-тій знову підйом і до роботи.

16. Ная

Ная Well-Known Member

Хотіла нині з коліжанками зустрітися,було б хоч трохи врочистості,а Софія моя казала,шо не хоче їхати,хоче спати. Прийшли додому,а сон її десь втік,ніяк не вляжеться,вже ніде нині не попадем((( Тепер на вечір сама проза-прибирати,готувати,ех...

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я на роботі. Голова аж кипить. А ще за малим їхати, дома купа роботи... Ну нічого, завтра п'ятниця!

18. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Вчора повернулися додому. Незнаю чи добре, чи погано, самопочуття жахливе, психологічний стан ще гірнший.....
    А сьогодні з малим заходила до себе на роботу...перший раз мені не хотілося туди йти.....незнаю, чи це мені перейде, чи дійсно така втомлена, що нічого робити нехочу.

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Сьогоднішній день розпочався в мене дуже рано-прокинулась о 4.30:girl_devil: ..але день був файний...погуляли..Маркусик добре поспайкав надворі...майже 4 год вдень і 2 ввечері:kiss:...несподівано прийшла Касюня (мене хвалили за рівні хрестики, а кумі дістанеться я так відчуваю:girl_devil:), зробили справи у ЖЕКу, забрала 2 свої замовлення зі скрапу на пошті...залишилось посушити волосяя і манікюр:girl_spruce_up:

20. olena

olena New Member

А ми повернулись з невеличкої подорожі на Київщину,їздили провідати родичів,зраненька вже зробили одну дуже важливу справу-сходили на узд,побачили нашу малявочку-живчик ще той:i-m_so_happy:,а ще у свекрухи сьогодні день народження,так що зараз швиденько спечу тортик,купимо подаруночок і на забаву.

Статус теми:
Закрита.