Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Купили нині хрестика нашій мацьопі :) Тішуся))))))

2. Hruska

Hruska Well-Known Member

Сьогодні поїхав мій коханий в штати на 2-а тижні...:sad:
    Для мене то дуже важко, це перший раз за 5-ть років, коли ми на такий великий термін розлучаємося, до того максимум - 2-3дні.
    Не знаю, як витримаю без нього, бо хоч він зараз ще в Україні (їде поїздом в Київ, там пересадка на літак), а таке враження, що вже далеко-далеко від мене...від нас з донечкою :sad:
    Хтось відірвав від мене кусочок мене....:sad:
    П.С.: вибачте, що так сумний пост.

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Нехочу ніц нині робити. Після роботи планую замісити булочки і пляцок спечу. Знервувала мене моя мужа бо пацє.:girl_feminist: Чекаю ще одної години аби піти додому. :girl_tender:

4. kati

kati Well-Known Member

Провела сьогодні гарний вечір з коліжанками. Спочатку понесла нас нечиста в Глорію Джинс- фууу , який противний заклад, хоч кава і нічого.... потім в рафінаді ще трішки посиділи. Гнала за малим як дурна, а він відмовився йти додому, лишився в баби. Отак виріс синочок і мамуся вже не потрібна:sad::sad: А дома тиша- чоловік з теж ще десь тусується, певне піду зараз спати

5. Маруся-мама

Піду зніму з літака
    :girl_spruce_up:

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:09 ----------

Моя сестра також щовечора в гордій самотності сидить, бо чоловік працює пізно а діти великі і їх нема, бо або на роботі або гуляють. Тішусь своїм шумом і гамом і балаганом поки він ще в мене є.:girl_tender:

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

якісь 2 дурнуваті дні-вчора з тими соцбезами вимоталася+Любік приїхав..треба було наврити, нагодувати, адаптуватись в ролі мами 2-х дітей знову...нинька від 7 на ногах..і Мареку щось все не так..і Любік перевертає усе своє майно..і Юрко з тими роботами...одним словом я замучена і зла...ще й цілий день води нема..я не знала..прання закладенне кисне,гора посуду,туалет ледве зливаємо...їсти вночі варити хіба..досі без води

7. La esposa

La esposa Moderator

ооо, приходьте до нас, ми якраз зранку понабирали води поооовно, а зараз маємо холодну з гарячого крану :)

а я нині з боєм вибила право на самостійне працевлаштування, скоро буду офіційно безробітна :d23: Будемо з чоловіком разом на біржу ходити :girl_crazy: Тато з нас сміється, заходить до кімнати і каже: "Безробітні є? Ходіть, дам роботу" :girl_haha:

8. Knopka

Knopka Well-Known Member

І в мене, а я провтикала і не набрала. До вечора мала півчайника води і все. Купила в пляшках, але на все не напасешся, словом, зле без того блага цивілізації(((

І далі теж суцільна проза... Мала досі кашляє, чоловік - той взагалі - з гострим бронхітом, на уколах. Гроші шота закінчуються як завжди(((

Єдине, що тішить, йду завтра до коліжанки на посиденьки.

9. natka75

natka75 Well-Known Member

йду на роботу....попрацюємо, а потім трошки посвяткуємо (жінка директора вирішила нам зробити трохи свято в честь Дня Незалежності), голова болить щось (напевно від кондиціонера, а може на якусь зміну погоди), попереду вихідні - у мене плани відвідати свого львівського похресника і привітати з днем народження (4 рочки).

10. Hruska

Hruska Well-Known Member

Хе...:)
    А 3-я година ранку в штатах, то наша яка?

Сьогодні погано спала...ліжко без коханого не "моє", не то...якесь завелике, все кружляла по тому ліжку, ніяк опору, "зупинку" не могла найти.

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мій теж нині в відрядження...

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я сьогодні вдома - як класно пити каву вдома, коли твої співробітники у вишитих сорочках гарують на роботі (Мучача-привітик!:girl_wink:)
    Дивились з Яркою "Лускунчика" а зараз йду пакувати манатки - знову їдемо в Карпати.
    Як класно хоч трохи повалятись в суботу зрану вліжку вдома, бо завжди десь возимося.
    Усім гарних і веселих вихідних!!!!

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я сьогодні маал бути на роботі, але вчора з такою температурою приплентала додому (38,7), що думала, впаду десь по дорозі...Всю ніч промучилась, горло червоне....Ужяяяясссс....Розчулив синочок - пила ліки, а він погнав на кухню, приніс мені чаю - щоб я запила...А потім ще кусочок тортика приніс, для підняття насторю. Потім я його присипляла - по черзі читали одне одному казочки. Спить. А я трохи читаю, бо вчора не тдо того було:girl_sad:

14. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Ми нині від Антошки до "Спартака" - від "Спартака" до Південного - шукали малій форму. В результаті купили в "Антоні" лише спідничку - але яку класну! І фігня, що ще довго і нудно підбиратиму до неї піджачок - я рада :) А рюкзаки в Антошці за 1000-2000 грн. мене здивували вері-вері. Мала приміряла один такий - як палатка на плечах :girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    А на Піденному Олю-Льолю зустріли і її малу - Яринка хвацько їла хачапурі :)

15. Маруся-мама

А то щос. задовго він летить... та залежить яка частина країни. Якщо на заході 3-тя ночі то в вас буде вже 1-ша вдень, а якщо на сході тоді у вас лишень 10-та ранку.

В третій ночі я спала чемно, навіть не встала дати дитині молока хоча вона дуже просила, а я їй сказала крізь зуби - ніц не дістанеш, лягай спати! :girl_nea:

Зараз печу булочки. Запах на цілу хату!

16. napoleona

napoleona Well-Known Member

а я сьогодні вся у прибиранні хати, готуванні багато їсти хоч на 2 дня, коханий поїхав на корпоратив, а ще заходила сестра з мацьопством, побавилися, погамали, така гарнюня мала.....аж захотілося своє:o:o

17. popelushka

popelushka Well-Known Member

Я сьогодні прибирала сама весь будинок, сестра сачкувала:) Чоловік стриг газони, дитина складала іграшки, таке не часто буває. Потім їздила до нашої форумлянки Інни, забрала сарафан, гарно мені підійшов, трішки по-розмовляли з нею і вирішила купити собі грушок, продавець зробив мені знижку (за те, що йому підняла своєю усмішкою настрій:girl_smile:).

18. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

ми (я, коханий і донечка) святкуємо ДН нашого золотка
    тортик смачнющий:nyam2:

завтра святкування з друзями, а через тиждень з батьками, тоді коли вони зможуть приїхати
    ще в мене гора рожевих троянд від коханого чоловіка

19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Якось так швиденько промайнуло літо...ночі вже досить холодні...
    ...життя наше так швидко-швидко проходить,що ми й не помічаємо ту швидкоплинність (ось і я цього тижня десь згубила один день)...наступного тижня вирішується моє майбутнє (принаймі, на наступний рік)... так хочеться вернутись у 2007-8-ий,коли носила поперед себе 17-ти кілограмовий пузік з Ігорчиком:girl_tender:

Останнє редагування: 21 Серпень 2010
  20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Сьогодні цілий день "в бігах ".Шукали Мартинкові подарунки на день народження,купили.Перший раз була в магазині "Будинок іграшок",що на Південному.Іграшки шикарні ,ціни також :girl_nea:.
    Завтра святкуємо з друзями та родичами на природі .Погоду обіцяють теплу та сонячну.Чоловік маринує м"яско ,я "нарубала олів"є (яке ж день народження без нього ),можна з "чуством исполненного долга " йти спати:girl_curtsey:.

Статус теми:
Закрита.