Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Мамцю рідна! Ото лінь на мене напала - ніц робота не чіпляється. Цілий день бавлюсь з дитиною і нічого не роблю...Муж прийде - з"їсть мене.

2. Orman

Orman Модератор-бомба

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

була нинька в соцбезі..наберуся сил і напишу,як то в нас спрощують:girl_devil::girl_devil::girl_devil: систему для населення
    п.с. мій Любасик вже виїхав додомцю...дуже за ним скучила..будуть за 2 години..а мама ніц не приготувала з тим держустановами ....:girl_emo::girl_feminist:

4. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Приїхав мій любий братик - я рада! Щовечора заходить до нас в гості. Розповів історію - усім на замітку. Його дівчина у Німеччині знімала гроші в банкоматі. А в той час у тому місті був Октоберфест - купа компаній, п'яних і просто веселих..... Відповідно, до банкомату ходило багато народу. І от дівчина зняла 200 Є, а за два дні ще захотіла зняти - а в неї на рахунку нуль. А була кругленька сума з трьома нулями. Кобіта летить в центральне відділення, а їй там кажуть - "Ви не перша з такою скаргою". Виявляється, сучасні злодії наловчилися красти гроші навіть у банкоматах. Вставляють у пройму для картки якийсь чіп, який зчитує інфу, що на картці, щось ще крутять-мутять і знімають гроші. Згодом з'ясувалося, що гроші тієї кобіти зняли у МіЛАНІ! Тому, дівчата, будьте обережні! ;)

5. Angel

Angel Well-Known Member

вчора моя дитина розвалила ніс,і то так о-го-го:girl_devil:,а я від неї в 0,5 ментра стояла,"нирнула"з лавки носом вперед. ніс такий як в діда Мороза:girl_flirt:,а саме гірше те ,шо недано той ніс тільки загоївся,і тут на тобі! тепер переживаю щоб шраму не було,а то буде як Тайсон:girl_emo:. мені напевно також треба таку футболку з надписом_як слінгомам:girl_wink:)- -Так ,моя дитина впала,і тепер має розвалений ніс!а то всі прохожі шепчуться,і перепитують-ооой,та шо то сталося??? ше до повного щастя змокли під дощем як собаки,і приплбонтались додому сушитись!

6. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Почалися прозові робочі дні.Я вже тиждень на роботі(ага,прощай халява довжиною у 56 днів...:girl_bye:).От,пристосовуюся помаленьку,хоча до роботи ну зовсім я не готова - ні морально,ні фізично(ще би,я ж фактично ніде не відпочивала,усьо літо на асфальті...).Зате маю невеличку врочистість - нарешті вибралася на шопінг,тепер маю нову спідничку,сорочку і два светрики.Ще докупити б якісь брючки і джинси - і буду дівка на виданню:girl_flirt:

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Вже помирились... так ніби нічого і не було. Правда я пішла на першу до церкви, а він на шосту (САМ!!!!!!!!!!!! і стояв цілу службу до кінця!!!!!), а потім забра мене з одних гостей, завіз до подружки, і в 23 год. йшов за мною до подружки...
    В мене злість і обіда проходять дуже скоро, десь за півгодини, мее вже мучить совість за психоди, істерики... Добре, шо він не повіз мене в суд, за ту годину шо я скандалила, бо написала б заяву, а сьогодні б лікті кусала... одним словом ПМС:)

---------- Додано в 08:58 ---------- Попередній допис був написаний в 08:52 ----------

Реально сваримся (сварюся) раз на місяць, коли мене криє від ПМС... Коли я сварюся мій чоловік тихенько сидить і робить вигляд шо слухає мене. Блін, яка я страшна людина. От реально, мені сьогодні стидно, за то все, що я наговорила. Дякувати Богу, що мій чоловік мене терпить.

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А ми приїхали з моря і я ніяк не відпочину від відпочинку :) З 40-градусної спеки в дощовий Львів- не можу адаптуватися.Доцік з 8 ранку вже тягне гуляти (на морі виробився такий режим),а в мене ж Посиденьки читати-не перечитати..:girl_impossible:

9. Fleshka

10. Андріана

Андріана Well-Known Member

і ми приїхали з моря, але настрою зовсім нема, як і останні дні відпочинку, Юля заробила стоматит і мала високу температуру, тепер лікуємся:girl_sad:

11. Fleshka

А ми сьогодні від"їжджаємо. Правда стільки приїхавших знайомих, котрі відпочивали з дітками лікують їх, або лікували на морях, що мені трошки не по собі...сподіваюсь Ромчик встоїть проти акліматизації і тому подібних побічних ефектів відпочинку.

12. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Сходили вчора з Ігорчиком до церкви,потім трошки відпочили і поїхали до нашої кумусі-хресної мамусі на ДН,гарно посвяткували і залишилися в моїх батьків на ніч.Сьогодні муж поїхав на роботу,а ми ще до вечора байдикуватимемо в бабусі/дідуся:girl_curtsey:

13. Vendy

Vendy Active Member

Вчора був день народження гол. бухгалтера у всіх був не робочий настрій, святкували в ресторані, натанцювалися :dance2:
    а сьогодні вже була в стоматолога, на базарі, в міській раді, прибігла на роботу зайшла на ДП, беруся до роботи ;)

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Проза - трохи не те слово щоб описати мій сьогоднішній день! Синуля хворий, правда вже темп немає(це напевне буде врочистість), зато я тепер хворію, до обіду темп була 37,2 я думала що сконаю, згодом нарешті піднялась і тепер 38,5 я себе людиною почуваю, але ноги терпнуть, але то таке, тепер хоч з ліжка можу встати, а то пляцком лежала!
    Одним словом, закриваю двері і вішаю табличку КАРАНТИН!

15. Fleshka

А ми нарешті зібрались, і нарешті виїхали. Зараз під"їжджаємо до Золочева. Сказати, що дорога жахлива, то не сказати нічого. Думаю польова порівняно з цією "асфальтованою" - траса:girl_impossible: Хотілось би дотемна цей кусок подолати, щоб вночі не повзти як слимаки....

16. TASJA

TASJA Well-Known Member

І буває ж такий настрій, що ніц робити не хочеться?!!! Ото в мене сьогодні саме такий! Прибирати не хочеться, варити не хочеться, навіть телевізор дивитися - і то не хочеться... Проза прозою... Капець повний...

17. popelushka

popelushka Well-Known Member

Проза: пошук роботи безрезультатний, голова болить. Ходила до невропатолога, приписали мені заспокійливе, сказали, що всі мої хвороби - від нервів:sad:
    А з врочистості, чоловік не витримав моїх депресій, взяв з собою на роботу, щоб я трішки розвіялася:)

18. napoleona

napoleona Well-Known Member

ото в мене такий самий, та ше коханий купив дорогущий телевізор, мала би бути врочистіть, але ми так погаркалися, де його ставити і нащо він нам такий дорогий,короче і йому підкинула свій гнилий настрій....поїхав злий за антеною.....ех ця проза

19. Юстина

Юстина Well-Known Member

Доні вдався обідній сон (коли ми сьогодні полягаємо спати, не уявляю...), я плюнула в сторону прасування (зато вчора наварила гори їжі), чоловік городить праканчиком з лози мій городець, на якому крім нещасної моркви вже нічого не росте. Пишу, пишу, ніби все добре, а чого ж я така засмучена... А! Ще з ранку воду відключили! І до сих пір нема... :girl_devil:

20. Oriana

Oriana Well-Known Member

Щось постійно спати хочеться і водночас неможу спати... Отакий дурацький стан. Щей мені щось бік прихопило, ні тобі походити нормально, ні посидіти... Чекаю чоловіка з роботи (вже так скучила...), а в хаті не прибрано, їсти не наготовано... Ото жінка, нє? Копніть хтось, а то розлінилася... Врочистості ніякої... Хоча ні - є! свого сонечка скоро побачу!:girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.