Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А ми в суботу таки розбомбили кімнату і почали довгоочікуваний ремонт. тепер так приємно уявляти, що в нашої малечі таки буде дитяча кімната, яку ми вже з чоловіком думками облаштовуємо)):d25:
    а ще вчора мали купу позитивних емоцій від красуні віком в ..тиждень. Чоловік впав в транс і казав що я з таким буду робити)))) Хоча чесно кажучи я сама її на руки боялась взяти, таке воно маленьке. Та я себе втішила, що маю ще 6 тижнів підготовки, а там материнський інстинкт таки прийде))))і я все буду знати)))
    А сьогодні варимо їсти, продовжуємо ремонт і починаємо новий вишивальний процес-дитячу метрику!!!

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я сиділа майже тиждень на селі, вчора поїхали до чоловікових батьків на дачу... а сьогодні вже якісь такі будні почались:girl_sad: Треба йти медогляд проходити, щоб до роботи допустили... скучно. А ще як подумаю, що через 2 тижні на роботу:sad:

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А ми сьогодні чекаємо на гостей. Роміку минув перший рочок, і моя мама влаштовує з приводу цього гостину. Такщо маємо кухонний день і обжорний вечір:girl_crazy:

4. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Як важко після вдалих вихідних повертатись на роботу....Ууууу....:girl_impossible:
    З п"ятниці по суботу у нас гостила Льолька з сімейкою:girl_in_love:, так гарно посиділи, насміялись, нагамались всякої вкУснЯтіни, одним словом клас!
    А вчора ми з Енджел їздил на річку біля м.Сколе ,поїздка, правда, вийшла з купою пріколів, зате наплавались ,трошки позагаряли і вирішили продовжувати гульбан вже у Львові. Те "продовження" затягнулось аж до 3 ночі..............Сьогодні запізнилась на роботу на 1,5 год. Спати хочу капець як...А ще хочу нових вихідних:)

5. Natinka

Natinka New Member

А в мене врочистість - моя Вікуся з бабусею приїхали з моря :girl_in_love:. Донечка така щаслива, аж світиться, я так вже скучила, коли з поїзда зустрічала то аж розридалася, і доцька скучила, всі вихідні разом провели. Я їй сьогодні пропонувала ще лишитися вдома, та яке, каже - хочу в садок. Підвожу до садка, а вона щось вже придумує не йти. Ну але пішла розказувати про відпочинок. Тільки тепер ще треба довідку по сімейним обставинам. Не люблю тих бюрократичних справ :girl_mad:, ну але що поробиш.

6. Bonka

Bonka Well-Known Member

Була з друзями на вихідних в Карпатах, в Гребенові.скільки там людей було ...:girl_impossible:
    дуже гарно провели час, плавали в річці,смажили шашлики, рибку...:nyam2:
    А сьогодні чоловік відчалив в Німеччину, я сама.....
    але саме жахливе, що завтра на роботу :sad:

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в суботу о 24 год ночі причалили до моєї хати однокласник з дівчиною,бо згадав,що то в мене день народження:) ми тільки від olenu повернулись (оскільки ми самі на господарстві то добрі люди нас підгодовують;)),муж ще не відійшов,але тримав оборону і ще кілька пляшок шампанського з моїми друзями випив (я ж пішла присипати синочка і вирубалась), вчора було саме воно оте день народження і поїхали ми на дачу на ...суші ггг,і шашлики і те і те пішло на славу, оскільки жара була ще та, то в хід пішов шланг з холодною водою, а потім фотки під веселкою.:girl_dance:Найбільше всім запамятався дитячий басейн і мужики з пивом в ньому:) приїхали домів, а там кум с цвЄтами,розігріла йому залишки шашлика,вирубалась за столом. Коли прибирали, чоловік ставив диню в холодильник,якимось макаром зачепив шкляну банку кетчупу ,яка впала і розбилась і то б нічого,якби той кетчуп не забризгав пів стіни, а стіни в тканиневих шпалерах, забула написати, то все в кухні батьків, ото буде радість як вони з Хорватії повернуться:girl_crazy:....одним словом слів в мене багато, всього і не описати

8. Котя

Котя Оптимістка :-)

Квітка, у Вас не жизнь, а одна веселуха:girl_crazy:

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і не кажіть....що день то веселіше....я і 5-ї частини не описую (сьогодні ще були розсипані варені пельмені,кілька днів тому летіла тарілка з гречкою, в машині вчора як їхали з дачі захист відірвала...всього й не згадаю за ці кілька днів....та йой)...але хоч трохи виговоритись мус:) ото як Яська запитала те своє питання так і почалась полоса везіння:)))ггг нічого,прорвемось:girl_dance:

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

І ми там сьогодні були.Рятувались від спеки,а коли вийшли на вулицю,то прийшла довгоочікувана прохолода.Юстя з татом, усі гірки підкорила ,і навіть у сауні була.А, Мартинко ,собі вподобав джакузі,то на касі тато отримав великий сюрприз ,у вигляді чека про оплату:girl_crazy:.

11. natka75

natka75 Well-Known Member

знов понеділок,"люблю" я цей день тижня....
    в суботу були на річці Стрий в горах, ляпота....вода тепленька і чиста, шашличок і природа.:girl_dance:
    А сьогодні вночі мій малий мав високу температуру,ми були у свекрухи,зранку я вагалася чи їхати до Львова на роботу, але таки поїхала, в автобусі доспала трохи, приїхали під обід мої хлопці, в малого 38, завтра викликаємо лікарку, бо невідомо що...трохи горло червоне, одна ранка типу стоматиту, а може тепловий удар, бо вчора в басейні під парасолею плюхався весь день....прийшла з роботи(приїхали мої кд), і до кухні...:ed4d70def841dc74b57:girl_impossible:

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

От і добіг до кінця цей святковий день. Прийняли привітання, набавились подарунками, поласували бабусиними смакотами, і вже куняєм. Дуже вдячна своїй мамусі, яка незважаючи на спеку зібрала нас всіх в себе вдома з нагоди ДН свого внучка, і всім хто прийшов-подзвонив і привітав синулю тай про нас з татком не забув:girl_crazy::girl_in_love:

13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

В мене останні пару тижнів якісь дуже напружені. В психологічному плані...а нині їздили з синулькою на огляд і в одному центрі нас безмежно потішили а в іншому дуже засмутили....це проза!
    а з врочистості:були нині пару годин на дні народження в похресниці-так гарно й гамірно було,дітки так наскакались...

14. kati

kati Well-Known Member

В мене з самого ранку пригоди:girl_cray: Сашка, видно, в неділю переїв на природі шашлика, і два дні не какав( сорі за подробиці:)) а вчора за вечір три рази намагався і не вийшло. Вирішила клізму зробити, а я немаю тої груші, зранку в 8 годині погнала в аптеку....капец, обїздила всі аптеки сихова, спринцовок ніде нема....перестали завозити чи випускати....зате є вже готові клізми по 30 грн....уроди.
    Потім було півгодини дома ужаса , саша кричав і верещав, що нікого не любить і ні з ким не дружить....ну але всьо закінчилось добре:girl_curtsey:, правда випросив не йти в садок сьодні, ну нічо, будем валандатись разом.

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

16. popelushka

popelushka Well-Known Member

З самого ранку врочистість: мої чоловіки дали мені виспатись:) я навіть не чула, коли вони прокинулись, без шуму, без зайвої метушні. Прокинулась він запаху чогось смачненького, а це чоловік вчора на рибалив рибки, сьогодні по-смажив для нас:girl_in_love: Бідненький, так хоче мене підтримати, хоче, щоб я відпочила, а я аж розчулилась з того всього, мене знову все болить, якась апатія і більше нічого.

17. Savchenko

Savchenko Member

з медового місяця став медовий тиждень(Планували ще в Карпати хоч на недільку, але подзвонила мама і запросила зятя на вибирання бараболі) Через тиждень в чоловіка закінчується відпустка і мені на навчання, сумно, так швидко літо промайнуло(
    Але зараз мабуть буду приступати до:ed4d70def841dc74b57 плюс прибирання, бо нас не було тут майже два тижні, той пилюки троха назбиралось треба новий пилесос в дію привести) От таке то)

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

вчора ввечері помітили кліща у Насті на животику. ніколи його не бачила,а тут до дитини причепився.
    закінчилось все поїздкою до лікарні, бо самі нічого не могли зробити, Настя ридала ,сама не знаючи чому. лили ми на нього олію, так сяк - ну ніяк. висмикнули, голівка залишилась, але глибоко, а шпортатись в дитячому животі важко, бо постійно схлипує,а живіт дьоргається.
    поїхали в 12 ночі на швидку. там нас з кімнати виперли, обезболили, коли впустили, то Настя довольна лежала на тій страшній кушетці і розказувала, що зробить з кліщем, коли він наступного разу її вкусить.
    а тепер хвилююсь, чи не буде ніяких ускладнень, інтернет - то добре,але тут такого можна поначитуввтись.
    йду я на роботу, як зомбі, дві ночі вже практично не сплю. помітила за собою, що якщо не виспана - на роботу хоч не йди, голова відключається повністю.

19. arushka

arushka завжди досягаю мети

А в мене проза-проза-проза. Наварила їсти, посадила дитину позайматись математикою (привчаю її і себе до вересневих тортур). Ще на мене чекає велике перескладування закруток в підвал, на балкон, що тягне за собою купу прибирання, але поки я сиджу на ДП і роблю вигляд, що дуже зайнята:d7: Трохи врочистості організую на вечір - вечеря з претензією на романтичну ( купа літ тому ми в цей день вирішили одружитись)

20. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Я захандрила:girl_cray:. Вже зовсім близенько той час коли наш Данилко піде до садочку...Я його налаштовую тільки на позитив, багато діток, гарні забавки, з"явиться багато нових друзів, і він начебто хоче і розуміє що мами й тата не буде поруч, бо вони будуть на роботі а пізніше забируть його із садочку, і все ніби супер, але в мене такий мандраж і така розпач:girl_impossible:, таке враження що стартує нове життя, якесь інакше і на разі не втішне, чи то так всі мами прив"язані до своїх чад:d25:, чи що то зі мною. Буду мати надію що все у нас буде добре, а як інакше...

Статус теми:
Закрита.