Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalia

Natalia Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Щось моя малявочка розіспалась і я вже сьогодні дивилась і вивчала один дуже цікавий психологічний тренінг. Аж настрій піднявся!

2. natka75

natka75 Well-Known Member

ну хто придумав "понеділок":girl_wink:....після 3х неробочих днів все і всі навалюються в понеділок, приїхала коліжанки мама(вернулась з Франції), а я поговорити з нею в робочий час не маю часу, приїхала подружка помогти сформувати їй пакет документів(я робила їй всі переклади для посольства),але з нею пішли на обід, то я приступила до своїх прямих обов"язків аж по обіді, добре що директор сьогодні 1й день після відпустки і нічого сам не міг второпати, що ся робить))))))))):girl_wink:

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Зато наш зразу ввійшов " в курс дєла", роздавав накази на ліво і направо:girl_feminist:. Єдине тішить на роботу прийшла Кольорова як завжди мегафайна і модна:girl_spruce_up:.
    П.С. Ту червону сумку з браслетом я таки вкраду!!!:girl_yes2::girl_wink:

4. zetta

zetta Well-Known Member

Не день а чудiса на вiражах. Були в моiх похресничкiв, об'iлись вяленоi риби, тепер не можу напитись.Але головне шо дiтки моi ростуть i здоровi. :).Далi вже дома, дiдусик вирiшив дати пити папужкам якi лiтом на вулицi... i... Мужчiна сбежал... Дiд в панiцi, бабуська сi взлостила i то всьо супроводжуеться воем моеi дитини :) ... Дама в клiтцi цвiрiнькае, а хлоповi то шо... вирвався на волю... Я лiтаю з клiткою по городi, а вiн сидить дегустуе винограднi листя, прилетiв на клiтку i знов втiк... гвалт... Полiтав над будинком, сiв на черешню i таращиться. Ми припрошуем, кличемо, я вже доню готую до того що не вернеться... та я забула шо точка преземлення в нього то моя голова, короче прелетiв, спустився на плече, прошагався по декольте , вгриз в палець i вернувся в сiм'ю :). Всi радi. :) далi здзвонилась зi своею подружкою з роботи, ще раз переконалась шо наш шеф повар в трiйцi найкращих , на тому блискавка вдарила так шо щез звязок :) i всьо.

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а у нас така злива!!! Так гримить і блискає!!!!! З порзи - гуляли вдовх Сашком допізна у дворі - дитина показувала мені еквілібристичні номери, від яких мені серце в п"ятки тікало. І то все супроводжувалось вигукаи : "Дивись, мама! Дивись!!!"

6. kati

kati Well-Known Member

ух, нарешті вложила Сашку...ми сьогодні були на дитячому дні народженні в Буратіно, назад попали в таку зливу...капець, назад їду,гремить, блискає... страшно було:shout:
    а завтра маю вирішити 33 справи а після садка..знов на день енародження в Буратіно:))) ото житуха в дітисьок!

7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

В нас знову починає гуркотіти,мої мущинки сплять,пляшечка з валер"янкою допита,кіт на веранді мявчить,мене знов починає трясти (то я така перестрашена після 2003р.,коли нам градом,більшим за гусяче яйце,побило всі вікна,дах,через усю кухню пробило холодильник....та й тепер затоплює...от зараз на веранду і не вийти-потоп...)

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в мене сьогодні настрій горіла сосна,палала..8 років тому мені крутили льоки,а Юрко завязував краватку...
    з прози- півранку вибираю схему з кавуською..на презент хочу вишити..а ви думали...

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Закінчилася метушнся,родина роз'їххалася,залишися приємна втома і спогади про особливо гарний день.вдома купа квітів, всі гості ніби задоволені,це для мене головне.Тепер я відпочиваю :)

10. silvia

silvia Well-Known Member

сьогодні мені "подарували" квіти ....вперше.......жінка ...навіть не знаю як звати ...... а було то так:
    вона бідна при вході до офісу попросилась скористатись факсом і ксероксом зі сльозами на очах, бо не знала куди податись. Документи мали бути у посольство, на які там чекали терміново. Сама українка, але проживає у Франції, яким чудом у нас - не знаю. Отож ми все гарно зробили, а вона мені сує 50 грн, каже: "Ви мені так помогли просто нема слів". Я очі витріщила, кажу сховайте ті гроші, бо нині я вам помогла, а завтра ви комусь допоможете. Подякувала і пішла вона. Через години так зо три - приходить з невеличким букетиком квітів і каже :" Просто не могла не віддячити за допомогу" і скоренько побігла. Отож стоїть у мене зараз на робочому столі букет і так приємно від нього.:girl_tender:

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

У нас сьогодні велика врочистість - перший День Народження нашої донечки! Вона й справді стала вже така доросла..., що я аж сьогодні задумалась про назвичайно швидкий плин часу!
    До цієї події ми прокололи доні вушка, і тепер вона дуже мила в тих сережках з перлинками... Одним словом в мене сьогьодні дуже врочистий настрій, адже для мами це таке ж велике свято як і для дитинки!:girl_tender:

12. Юстина

Юстина Well-Known Member

А в мене день насичений подіями... Багато запланованого, багато несподіваного. Раненько приїхала наша бабуся і привезла нам нового прогулянковоко возика і гору одягу і іграшок (має файну коліжанку за кордоном, дбає про наш імідж і розвиток). Потім прийшов хлопчик з БТІ, міряли хату на новий технічний паспорт, я налазилася з ним з рулєткою, як молода... Вийшли всі на вулицю, аж глядь, сусіди з сусіднього будинку в тіхара нашою тачкою возять наш щебінь, бо їм, бачте, все повимивало. Я шокована від людської нахабності... Раз вже пів року лежить, значить, напевно, не потрібне. Отака логіка. Врізали ми їм з бабою так, що аж гай зашумів, а бабки-пліткарки чуть з балконів не повипадали... Заспокоїлися і пішли: мої - гуляти, а я - в поліклініку, Юнине щеплення "отримувати". Думала, Уляночку з Маркусиком зустріну на прогулянці (обійшла дім навколо, не побачила). Зараз дочка спить, баба січе грядочки, а я, турботлива мама і дочка - тут.

13. Уляночка

14. Юстина

Юстина Well-Known Member

15. Уляночка

зранку пішла на базарчик за продуктами,забрала фото з салону,погуляли з цьопиком,тепер спимо на мамі і чекаємо масажиста..ввечері сподіваюсь,що вдасться відсвяткувати з мужом хоча б в піцерії..якщо зливи не буде

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я щойно з закупів. Приїхала варена, але купила карніз і бра на стіну. Залишилось тюль з того, що заплановано. а ремонт так і не почали...Думали сьогодні, але....якби ж то лише від мене залежало, я б інструменти в руки і до роботи, але....Можливо завтра))
    А взагалі я зробила висновок, що сама не справляюсь в дома і дуже на це зла!!! Чоловік приходить пізно і йде рано. А я поки посуд помию пса з котами нагодую, буревій збитків наробив, треба подвір"я прибрати, яблука позбирати, а басейн спустити і помити, ще бажано всюди прибрати, їсти зготувати, бажано поїсти!!! Одним словом я не даю собі ради((((

17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я сьогодні здавала марафонський біг в садок по малого - пригнала за 15 хв. шоста - то була моя дитина і ще один хлопчик. Певно щось там виховательки вже говорили між собою, бо малий всю дорогу питав, чому я по нього забула...А я й так гнала так, що мало свої босоніжки не погубила...Конче тре власну машину. Бо зранку мій синок вже перший у групі, ввечері останній....І як то курси з водіння ще вписати у свій графік?...Й так підписала заяву на зміну роб. графіку у зв"язку із забиранням малого з садочку...
    Потім Сашко успішно завів мене в магазин, де понабирав собі різних дурниць, які я мусіла нести. Знову допізна гуляли вдвох, наш тато на роботі довго був.... Я вклала малого, муж прасує одяг :girl_wink: ( то я попросила, бо й так купу всього сьогодні переробила, а прасувати страшеннно не люблю...)

18. popelushka

popelushka Well-Known Member

Готуюсь до завтрашньої врочистості: завтра на один рік стану старшою. Прибирання, прання, прасування... Шкода, що святкувати нам не вийде, бо піст починається, а так просто завтра в сімейному колі відсвяткуємо, хоч я чомусь не люблю свого дня народження, дуже сумно в цей день. Чоловік з малим "шифруються", щось напевне готують для мене, бо такі чемні ходять:girl_smile:

19. Уляночка

погуляли ми з малим..ніхто зі знайомих сьогодні не вийшов на майданчик,то я собі сиділа в затінку і вишивала..во..
    такс..чекає мене на балконі гора прасОвання...

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

У нас сьогодні повний качум...Зранку провели моїх батьків і всьо.Мали їхати в центр,але мені ну тааак не хочеться,чоловік взагалі спить :girl_impossible: хочеться просто відпочити,тобто ніц не робити..:)

Статус теми:
Закрита.