Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Завтра на роботу.....:girl_cray: Сьогодні на мене напав такий сентиментально-депресійний стан - розумію, що пройшла вже відпустка, близенько кінець літа....тааак скучаю за тими літніми вечорами, за відпочинком на морі, за тими веселощами....за нічними посиденьками на природі, за шумом моря скучаю.....та за всім....ой, навіть не знаю ,як вам то передати.....Літо,і справді, маленьке життя:girl_in_love:
    І так мені кепсько стає ,як згадаю ,що усьо, капут ,осінь на носі:girl_in_dreams: Сама собі дивуюсь ,що то за настрій такий.....

2. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Прийшли з футбіку..втомлені..щасливі:)зараз гамкаю і спати.Завтра трудові будні..

3. kati

kati Well-Known Member

ух, виповнила я свій "долг перед родиной" тобто перед чоловіком- з"їздили в село, сподіваюсь до наступного літа буду мати спокій.:girl_cool: асфальтне я дитьо, що тут ще скажеш.... а малий отримав купу задоволення, порибалили з чоловіком, поганяв циплят і качок... йду прасувати, а тим часом може якраз довариться кукурузка:girl_dance:

4. true

true New Member

А ми вчора повернулись з моря, ще ніяк не можу прийти до тями, змусити себе щось зробити. Щось я занадто розслабилась, треба завтра брати себе в руки .:girl_blush2:

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

те саме:)
    повернулась якась схарена (хоч поїздка була файна, понаїдались морських делікатесів, я втоптала шматок Київського тортика, отримали від тітки з хІспанії кеди для синочка,тепер можна і футбол грати:)), ...ввечері зустрілись з моєю одногрупницею, її чоловіком і познайомились з їхнім 1-місячним малюком:girl_in_love:який же ж він мацьопа,наш в порівнянні вже огого козак:) провели їм лекцію про користь ГВ (бо вже мацьопку догудовують:girl_devil:) якась трохи втомлена йду спати.

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

малий спить на мені..як завжди...чекаємо масажиста на 10.30 і тьопаємо гуляти...їсти наварено,Любік в селі....роботи нема..скукота

7. kitka

kitka Well-Known Member

Перший робочий день після відпустки. Нарешті не буду бачити до 17-ї тих баняків:girl_dance:.
    Врочистість: сьогодні 13-та річниця шлюбу. Важкий був рік, бо ніколи стільки не сварилися. Але робимо якісь висновки, тому сподіваюся, що буде з того щось добре.

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Тільки приїхали з Закарпаття, на роботу спізнилася, спати хочеться страшенно!
    Але так добре за ці три дні відпочила, що деколи так за тиждень не відпочинеш. Чоловік зловив чотири форелі. Повертатись не хотілось, тому приїхали тільки сьогодні зранку.
    Хочу назад - пити кавку на терасі і дивитись на гори.

10. дашулька

дашулька Well-Known Member

Сиджу відпочиваю...мася поїхала гуляти з татом та дідом. Їсти ще зі вчора наварено,на кухні порядок навела,тепер сиджу й балдюююю))))))як то класно!

11. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

ми накінець перебороли лінь:girl_blush2: і надули дітям басейн:girl_curtsey: - два дні за вуха не витягнеш:crazy: а вчора ще чоловікові племінники прийшли :crazy::crazy::crazy: весь день так класно хлюпотіли... потім на коктель великою компашкою пішли (і шо то є дітискам 1 коктель? на 3 хвилини щастя, і потім "мама, хочу СЄ!!!!!")
    а нині он погода вже не та... нудяться вдома:girl_nea::girl_impossible: і сопляють:girl_sad:

муж зблудив з датами, нашу 7-му річницю святкуєм вже 2-й день:kiss3:

чудові вихідні, настрій зранку ангельський:girl_angel:... но треба повертатися до прози - йти варити їсти:ed4d70def841dc74b57

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

а де були?

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я мертва... лягли в 2.00, встали в 5.00 і поїхали в посольство, потім ще в магазини, тіки пришкандибала додому + погода, сплю на ходу.... паспорти віддадуть в середу - сподіваюся все буде гуд...

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В Ждинієво. Таке гарне місце - тепло, як в Закарпатті, гори, як в Карпатах - краса неймовірна!!!
    Дві річки, одна з яких Латориця дуже широка і тепла, дуже там гарно! Недаремно там дача Медведчука:girl_wink:
    Завтра фотки виставлю.

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

ага. файне. маю стаж -5 років - 1-3 або 8-10 травня :girl_wink:
    або на "Форелі" абр в "Смерековому Дворі ". наразі шукаєм іншем міце, бо там вже все відоме.

16. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

ми приїхали з відпочинку
    були в Шацьку на о.Світязі і на о.Пісочному (Мельники), 3 рази змінили будинок
    відпочили супер, не враховуючи буревію в суботу

йду чистити автокрісло, прати...
    ну і понаписували ви багато поки мене не було, пізніше буду читати:girl_smile:

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я сьогодні бавлюсь в господиньку)))Печу пляцок з яблук і хочу спробувати зробити знамениті "ліниві голубці". а ввечері до мене мої дві подружечки прийдуть в гості, то будем продовжувати мої іменини святкувати.
    А ще в нас в родині поповнення!!! На одну принцесу стало більше. Я так тішусь ніби то мій принц вже з"явився))))
    Одним словом гарний має бути день!!

18. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Вчора відпочивали у Винниках, сяткували мій ДН. Зібралися друзі і родичі, яких рідко бачу, гарно посиділи, багато квітів і подарунків. Супер!!!

19. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

А ми вчора були на хрестинах--маю маленьку похресничку Юліаночку--як потримала на руках то маленьке ціплятко,аж самій захотілось ше одну лялю :girl_wink: правда Софія моя ревнувала страшно...

20. Dana K

Dana K Well-Known Member

А я чекаю сьогодні гостей з приводу переїзду на нову квартиру:girl_dance:, то ще не новосілля, бо є ще купа недоробок,... але так хочу вже щоб прийшла сестра. Ну і буду знайомити свого коханого з її хлопцем. :girl_curtsey:
    Треба вже починати вечерю готувати, а я на посиденьках...:o
    Але до всього мене вже дістала алергія:girl_devil:, ніс як помідор, чхаю кожних 5 хв... настрій з того псується...

Статус теми:
Закрита.