Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Чоловік вчора пізно прийшов з роботи :-( не в останню чергу через всі ті корки через перекривання вулиць. Пішов дощ, нікуди не пішли, зате замовили суші додому. Налопались і спеціально лишили мені трішки на сніданок :girl_in_love: І свекруха вчора спекла і передала еклери спеціально для мене :girl_in_love: ням-ням

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я як скучилааа!!! Ти мені вже навіть снилася. Коли на роботу?

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а ми вчора нічого не святкували (дякую всім дівчаткам за привітання і теплі слова в карму:girl_in_love:), тобто всі святкували без мене, гості з батьками і чоловіком сиділи допізна, а я наманалась спати. Маю проблеми з здоров"ям, була вчора в лікаря, сьогодні вранці поздавала аналізи...ждьомс
    от така проза
    на сьогоднішній день було купа планів куди поводити наших москаликів, але після вчорашнього думаю, всі не скоро прокинуться, та й я пас по центру лазити...

4. kati

kati Well-Known Member

Який мені вчора був нудний день...просто капець....ще й напевне тиск впав, бо почувалась просто жахливо...під вечір Сашка підписав складати з ним лего, складала практично з напівзакритими очима...з того всього вляглась с пати разом з малим в 10 вечора.,зате так виспалась, сьогодні проснулась зовсім іншою людиною, зараз прибираєм і йдем трошка на прогулянку, будем шукати Сашці теплі реглани , бо ходити нема в чому.

5. natorella

natorella Well-Known Member

всьо - стопудово завтра сонце вигляне

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а я закликала свекруху на налисники,але не знаю,чи прийде..ждьомс з Марчиком..потім погуляємо і треба малі речі поперебирати..ростемо

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Куди-куди, в Криївку, там їх вже вуйцьо з гавтоматом підчікує :tanksmile:

8. kati

kati Well-Known Member

в нас стоматит:sad:

виросли:)

:haha: було б файно....бо така погода як зараз мене теж доводить до депресії

9. natorella

natorella Well-Known Member

10. Bonka

Bonka Well-Known Member

Була вчора в КінгКросі, прибарахлилась, купила собі джинси і футболку...
    А ввечері спонтанно зустрілась з коліжанками, зробили собі дівішнік.
    Посиділи, потринділи, випили шампань .......:girl_dance:

11. Олька

Олька Well-Known Member

Я накінець-то дочекалась того дня! Завтра їдем на море! Тільки що прийшла додому і ніяк не можу себе заставити доскладати сумки, з тою погодою нічого не хочеться. Буду за вами всіма скучати!

12. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

з тою реконструкцією центру - жах - пройшлася 10 хв по пр.Свободи - очі почали пекти від газів , голова від тих машин, маршруток, автобусів - квадратна. Висновок - треба "валити" за місто :) Яку погода налагодиться то все - назад в Винники (хоче мені там таааак скучно:girl_sad:)
    а як гарно коло церкви Андрія - все завмерло - гори бруківки - і НЕМА автівок :girl_cool:

13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Маю гарний настрій....і все:girl_curtsey:

14. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

а я сьогодні ледве дихаю, чи то тиск пригає, чи то перетягом голову надуло, але встала з ліжка я сьогодні в 15:30 і то видно зря, йду пройдуся трохи, а то боюся коньки відкинути :sad:

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В мене малий в садку, залишився місяць до мого повернення на роботу. І хочеться і страшно чомусь. Планую місяць присвятити собі, здоровю, недоробленим справам...
    А так ЛІНЬ хоч щось робити...

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я нині зранку була на своїх курсах, потім мала дуууже приємну зустріч зі старим другом, який приніс на ту зустріч чоколядку :)) а тепер вдома, п"ю чай і збираюсь на ще одні курси.

17. Котя

Котя Оптимістка :-)

А я вже четвертий день сижу вдома:8:,малий підципив десь інфекцію і я його лікую, а чоловік в Києві:sad:.Сьогодні малому вже краще, а в мене від закритого пространства ципляється всяка дурь:shout:.
    Постійно ловлю себе на думці, що дуже хочу на море:rolleyes:, і як це себе настроїти що море мені скоро ще не світить:girl_cray:.

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А мене погода цілком влаштовує-дихати можна на повні груди, спати не спекотно, на роботі кавуська і мона працювати:ed4d70def841dc74b57 одна халепа працювати то не хочеться. Випила кави з своїм найближчим другом:girl_curtsey:, він ось ось стане татком...ех нап"ємся:girl_crazy:, привалендалась до хати, наготувала їсти і знов хочу на море:girl_cray:
    П. С А ще нині зустріла свого однокурсника-отримала такі компліменти, що всю дорогу усміхалась:girl_blush2:люди думали їде якась варятка:girl_crazy:, ех ті чоловіки вміють настрій підняти як хочуть:girl_dance:

19. Natinka

Natinka New Member

Я сижу на роботі :girl_sad:, а маю на сьогодні ще купу справ. Треба доскладати доні сумку на море (вони з бабусею завтра їдуть), м'яско планую ще зготувати на дорогу. Завтра проведемо їх на поїзд. Шкода, що ми з татком з нею не можемо, по роботі не виходить. Але головне, щоб доня файненько відпочила. І маємо ще завтра врочистість :girl_in_love:- 5-та річниця нашого сімейного життя. То вже ввечері будемо святкувати, правда ж самі.

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Чумойдани спаковані,настрій максимально-позитивний,зранку в поїзд і на море :girl_dance::girl_crazy::girl_cool::girl_bye2:

Статус теми:
Закрита.