Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

зранку думала куди піти з малим, чоловік спав до 11ї (файно йому) і коли встав,поснідав, кажу їдем в центр прогуляємось (а то я тепер працюю не в центрі),каже краще після обіду, але коли подививсяв програму, що там футбол в 5й годині зразу передумав......пройшлися ми до Оперного,покатали малого на машинках та мотоциклах, зайшли в мак дональдс, по дорозі додому малий заснув, але в хаті проснувся і тепер вже спати не вкладеться.....

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ніби й неділя, ніби й празник на нашій вулиці,ніби й були на Дн в маленької Кусі в піцерії,але якось сумно мені нинька....погода не моя..увесь післяобідній час двоє з Мареком вдома провели, поки хлопаки страші були в "поході" - бабуся і АНТОШКа...

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а ми суперово набавились/наскакались в лісі - на дні народження, поки дощ нас не прогнав, але тааак класно було!!! Я вже давно так не забавлялась - і дорослим було весело і діти мали компанію. Грали показуху...Правда по дорозі назад Сашка все норовив заснути в тата на шиї, але я його "розважала", то він вже якось докантував до дому..Насилу його вклала, сиджу як удав, наїджена:rus::mocking::drinks::i-m_so_happy:, в роздумах, де то своєму дитятку за кільканадцять днів д.н. святкувати...

4. Lingerie

Lingerie New Member

А ми сьогодні на річку з шашликами виїзжали:girl_tender:Так гарно день пройшов_час від часу хмурилось,але дощику у нас не було(певно наніч збереться)
    p.s.щось ми цього року "зашашличились"

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А ми сьогодні гарно по сімейному погуляли в Шевченківському гаю. Давно там не була. Трохи згадували молодість :) А потім поїхали до мого тата, поїли м"яска з грилю. Завтра їдем на село, бо родина ще доці не бачила.

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я недавно повернулася з Франківська. Втекли на день туди,щоб запросити колегу і заодно сказати,що він буде другим дружбою :) Сьогодні зранечку поїздом поїхали, цілий день гуляли по місту,пішли в парк атракціонів,наїздилися на машинках.Перший раз мені не дуже пішов,ми з дружбою зіткнулися і я потім виїхати ніяк не могла.Всі мені кричали-руль вліво,тепер вправо,нє вліво :girl_crazy:, а я так і простояла.:D Але осмілилася піти ще раз,сіла в іншу машинку і о чудо!! :) я не безнадійна,то просто машинка була погана!!! Наганялися.насміялися,вони мене підрізали цілий час, а я виявилася досить спритна [​IMG]
    Подобається мені місто Івано-Франківськ.Спокійне,озеро є,гарно так!!

7. Vittoriya

Дівчата,як вважаєте, після розписки не обов'язково одягати обручки? у нас ж не буде церемонії,для нас то така тільки формальність, чекаємо шлюбу. Чи то пасує таки взяти обручки? Завтра розписуємося,мандраж якийсь легенький. Ніби й нічого особливого, для мене штамп у паспорті якось не асоціюється з серйозністю,що ж тоді буде зі мною перед шлюбом?[​IMG]

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

9. Savchenko

Savchenko Member

ми розписались 24 липня, але без церемонії і не одягали обручки, подумали що хай цей хвилюючий момент буде на вінчанні.

10. Nata

Nata Well-Known Member

Ми не одягали, але церемонії не було. Обручки одягає отець в цкркві, а нащо наперед тої комедії?

11. Oriana

Oriana Well-Known Member

Як на мене ліпше на шлюбі одягати, бо якось не дуже на розписці одягнути, а потім перед шлюбом зняти...

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

а я сьогодні відходжу від дня народження чоловіка. А то два дні емоцій, купи народу. Дуже втомилась, хочеться спокійно полежати і ...повишивати нарешті, а ще тортика спокійно поїсти (доречі дуже смачний вийшов))))Одним словом відпочиваємо ....

13. kati

kati Well-Known Member

і я після дня народження мами. Дуже гарно посвяткували,добре що було прохолодно, а то ми б подусились би .... мамуська лишилась дуже задоволенна, купа квітів, подарунків, приїхали близьки люди.
    Насправді то в мамуськи сьогодні день народження, то ж з раненька прийшли до мами, випили шампусика, Сашка запряг вже діда в ігри, а я мамуть з малою поїдем пошаримось в кінг кросс.

14. popelushka

popelushka Well-Known Member

В нас вчора також був празник, вранці всією сім'єю пішли до церкви на службу. Все було добре, аж поки не сталася одна не приємність: вчора було дуже багато чи то молдаванів, чи то циганів у церкві, ну і підходили до нас по декілька разів, ми звісно давали їм гроші, хто скільки міг і мав.... В кінці служби одна жіночка, з дитинкою на руках, почала ходити по всіх людях, по "другому колу".... Мої батьки кажуть, що вже їй давали гроші і вже більше не мають (бо і в церкві давали на пожертву, і внукові не відмовляли від прохань, щось купити під церквою...), та жіночка підходить до мого чоловіка і каже, що він їй ще не давав! Чоловік при собі не мав дрібних грошей, витягнув жменю копійок і дав їй, а вона на весь храм почала підвищеним тоном говорити, що вона за такі гроші дитину не прогодує і так взяла, "фиркнулася" і пішла. Ми нічого їй не відповідали, бачу, що чоловіку стало ніяково... Настрою вже не було, я собі взяла ту ситуацію до голови і аж захворіла... Не знаю, як потрібно було вчинити в цій ситуації, але я вперше таке бачила:girl_impossible:
    Після церкви, до нас прийшли гості, всі святкували трішки на перед, татка мого іменини, а я лежала в ліжку з температурою.

15. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А ми з Дімусиком відходимо від весілля! Наш татко в Києві, а ми вчора забавлялися собі. Діма так собі вчора гульнув, що я була в шоці з нього! Грав з дорослими в хустинки, при тому, що його вибрала якась дівчина, а він потім вибирав мене. Там всі так з нього реготали....кавалєр малий. Зараз вклався спати. Файно було.

16. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Потрохи відходжу від походу. Зібрались на Боржаву на чорниці. Якраз їх там зараз повно. Сподівались на сонце і невеликий дощ. Кінець кінцем піднімались під дрібненький дощик, потім було сонечко, потім 3 години зливи і сухий вечір. Позбирали трохи чорниць, щоб поїсти. Збирання в більших масштабах залишили на наступний день, бо було все ж таки мокро і сутеніло. Прокинулась вночі, виходжу з намету, а ми в хмарі і падає дощ, який не переставав до самого вечора. Відповідно нічого не назбирали, вертались під дощем в літньому одязі і дощовику по "дорозі" в лісі, по якій періодично їздять зіли, бо так як ми піднімались, ми б вже не спустились. Умудрилась погрузнути в багнюці вище колін так, що не могла ногами поворухнути. Ледве чоловік витяг. Потім довго відмивались у всіх калюжах :girl_crazy: Загалом, змокли як зюзики, нічогісінько не назбирали, чабани теж будзу не продали, добре, що хоч з того всього не похворіли (принаймні на даний час). Отакі веселі вихідні. :girl_crazy:

17. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Попелюшко,на ті цигани лікування просте:НЕ давати грошей,особливо в церкві під час служби Божої,циганська пошта працює добре,вони перестануть ваших парафіян турбувати.Не кидайте в мене камінням:милостиню подаю,але тим,хто потребує.

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Перший робочий день:ed4d70def841dc74b57:girl_phone1:. Шеф в відпустці:dance:Відвідала коліжанку в пологовому, вона ще не народила, потрапила у світ пузатиків, всі такі кругленькі файнючі, такі щасливі:girl_angel:. Не наїлись нажерлись з Юлькою яблук:blum1:, я поїхала додому, наготувала їсти сиджу відходжу від того трудового дня:hang1:

19. Vittoriya

Розписалися,гарно так посиділи вдома і розійшлися :D Обручки не одягали, вже на шлюбі.Потім ще поїхала до центру, бо мала забрати такий довгожданний фотоальбом наш з конси..І дуже розчарувалася..:sad: По-перше-моє прізвище написано з помилкою...неприємно дуже..по-друге-кууууупа помилок-добре,що я в багатьох не знаю дат народження,але в тих,що знаю більшість взагалі не то!!! Таке враження,що ті,хто робив альбом просто ті дати з неба брали, бо ні число,ні місяць в декого навіть рік не співпадають... По-третє, мого викладача по спецу переплутане по-батькові-має бути Іванович, а є Дмитрович :suicide::suicide: коротче,просто ХАЛТУРА!! Ще такого не професійного і несерйозного підходу до роботи(оплаченої) не бачила..ми платили по 250 гр за той альбом,чекали дуууже довго, бо наші державні скінчилися в кінці травня, вручили нам альбоми нині, нащо там вкінці тих кілька пустих листків, не знаю....ех...і ніби й фотки непогані, але оті такі помилки все псують.... О,ще помилку згадала-кафедра диригенування :girl_crazy::girl_impossible:,має бути диригування!!!

20. Orman

Orman Модератор-бомба

чоловік зранку приніс троянду і флокси, накупила собі мила в лаші - ціла хата пахнееее :girl_tender:

Статус теми:
Закрита.