Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

передивилась різний прогноз
    в суботу гроза і жара +30-32
    в неділя дощі і +15:girl_tender:

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

і мене таке бажання і вночі спати там:girl_crazy:

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ох, де вже ті зливи.... вчора з таким сумом дивилась на хмари і слухала грім........ ніц нема!

3. Vitaminka

та у нас гриміло вчора і падав (лив як з відра) дощик і одночасно сонце світило
    довго падав, але щось легше від того не стало :girl_nea:

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

батьки поїхали в Шацьк, але попередньо не домовлялись за проживання і тепер там катаються від ранку - не можуть місця знайти
    ми плануємо поїхати в Карпати, Щацьк (ще не вирішили куди саме), але тепер точно будемо попередньо домовлятись
    дівчата, думаєте ці фото, описані умови... що є на сайті (Карпати, Шацьк) відповідають дійсності? чи буває бачиш/замовляєш одне, а насправді там зовсім інше (гірше)?
    жаль :sad: чоловіку не дають більшу відпустку, тому на море зараз (літом) не поїдемо

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вчора лягла пізно, то нині ніяк не могла збудитись, але коли нарешті збудилась і прийняла водні процедури то пішла на помацки вбиратись, бо в середині ще сплю. В результаті після приїзду на роботу зауважила що майка має на собі плями. Є два варіанти - або вона вже була така вдома (хоча я не бачила нічого такого в зеркалі зранку), або поки я доїхала до роботи пообливала себе кавою як пацє.
    А врочисте, те що чоловік зранку приготував мені каву і круасан в дорогу, правда кава надто легка, бо я люблю сильну але то ніц. Головне що приготував.

5. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Проза.Вчора косила газони,нині йду косити газони...Гриміло вчора,гриміло,а дощ так і не випав...Врочистість: завтра вихідний!!!Проза ---втрачена за день зарплата...:ed4d70def841dc74b57:d64::girl_phone1::girl_cray::girl_cool::girl_in_dreams::d7::girl_wink:

6. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

і на Привокзальній гриміло, і навіть веселку було видно - а дощику не було:girl_sad:

зате нині п.ятниця!!
    я сьогодні ледве прокинулась, добре, що Тигрик любить потувктися зранку по мені, інакше б на роботу не втрапила:girl_nea:

вчора Риба повісив полички у ванній, тепер ми як білі люди з червоними оксесуарами у білій лазничці:girl_tender:

а завтра ж хочеться вирватись на закупи: заслужили як не як

7. Gajka

Gajka Well-Known Member

А у нас падав дощ вчора і то не маленький!
    Нині останній робочий день перед відпусткою, ура! Хоча цього року мені відпочити не вдасться зовсім, хіба ще більше перемучусь за відпустку, відчуваю. Уже нині пообіді почалося. Пішов в процес наш ремонт і шукання майстрів. Замовили вікна і домовилися про проведення газу. Завтра буде продовження домовляння і певно підемо замовляти вхідні двері.

8. mamatu

mamatu Well-Known Member

А в Дніпрі сьогодні були хмаринки. Ми їздили в місто і навіть не зварились. Свекор довірив мені вести машинку аж до трасси (раніше лиш по району довіряв, а там руху ніякого).
    Віддала своїх хом"ячат в зоомагазин. Так шкода, бо такі красотульки повиростали, але ж тісно їм бідним усім в клітці, ще й чистити двічі на день треба було.
    Побачилась з подругою, а з Маргариткою купили призи на конкурси до її іменин (то не ДН, а іменини по календарику). Вона напланувала грандіозну вечірку, назапрошувала подружок тутешніх, у бабусі замовила торт і піцу, склала план ітд.
    Вже скучаю по Львову, але мушу ще діток на вітамінчиках "попасти".
    Усім цьом і гарного настрою. :girl_smile:

9. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

в Старосамбірському районі такі дощики падають останніх 3 дня.У Львові ні краплинки,а там зливи,що все аж біле-біле,за 3 метра нічого не видно.А потім,така прохолода вечірня:girl_tender:,ліс,захід сонечка,такий,що аж голова крутиться, від цієї краси:girl_tender::girl_tender::girl_tender:
    Приїхала додому,а тут.....жараааа:girl_impossible:,вже 2 рази була в душі,і дихати нема чим.
    Єдине,що тішить,що такого душевного,спокійного відпочинку не мала вже давненько,а тут 10 днів з найкращою кумою,і ніякого "напрягу":girl_smile:
    а за тиждень моря-моря-моря:girl_blum::girl_dance::girl_dance::girl_dance:

10. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Куди їдете?:girl_smile:

11. Gajka

Gajka Well-Known Member

Вчора в районі Гал. перехрестя лило і веселка була красива!

12. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А я літаю, як віник: їдзення, душ по сто разів мені і малим, гуляння, засмагання, їдзення, гуляння, прибирання і кінця краю тому не видно. Але я дуже задоволена життям - відпустка, гарна погода (для мене це гарна погода :) ). Я щаслива! :) А ще нині була в коліжанки і туди приходила ще одня моя коліжанка. Ірчик - привіт! :)

13. Vitaminka

напишу тут, а то дівчатка мене запитують

я зла, не знаю які результати аналізів малої правильні (раз такі, другий раз інші і лікування... під час цього не було і здавали в різних лабораторіях), я вже сплю і бачу ці баночки
    звичайно, що хочу вірити кращим
    ну, як же так? інша лабораторія - інший аналіз
    називається пішла для заспокоєння здати аналізи, бо побачила в малої темні круги під очками і припухлість

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

От і дочекалась!!! 24... цікаво чи то багато??? Зовсім не відчуваю скільки мені... здається що від коли себе пам"ятаю взагалі не змінилась, ну хіба ноги довші стали...

Так мені класно зараз, такою потрібною і любимою себе почуваю! І всі побажання, якось по іншому сприймаються, ніж в попередні роки, не просто, як слова, які прийнято гововрити, а ... як побажання, як таке, що має здійснитись... обов"язково здійснитись!

15. natka75

natka75 Well-Known Member

ПРОЗА - СУБОТА...роботи море, в хаті безлад, малий з чоловіком поїхали на озеро, а я маю скапарити якусь просту зупку з фрикадельками і мені зооооовсім неохота, мовчу вже про прибирання і прання.....мушу сьогодні "відчергувати" свою зміну по роботі (добре хоч вдома), а на мене зранку напав "розлад шлунку"....кажу собі : бери себе в руки і йди щось робити....отак би лягла і хтось би за мене все зробив:girl_crazy:
    ВРОЧИСТІСТЬ : привітала по скайпу свою мамуську з іменинами)))))):girl_tender:

16. Orman

Orman Модератор-бомба

чоловік приїхав з відрядженя - ура!!!!!

17. Юстина

Юстина Well-Known Member

Дочка спить, чоловік господарює, а я не можу ні одну знайому Ольгу привітати, бо мені вкрали телефон, а там усі номери...
    Тільки що подзвонила коліжанка (працює в ювелірному) і сказала, що вчора отримали дивної краси сережки з білого золота з чорними каменями, а я ж Володимирівна, йолки-палки. Серце крається навпіл: одна частина - за новий телефон, друга міряє вже ті сережки... А розум нагадує, що тато - Володимир, муж - Володимир і дочка така сама, як мама. Хто вміє малювати гроші?...

18. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а мене щойно на весілля запросили в Калуш на наступну суботу. Так несподівано!!
    і що ж то вдягнути і що ж то подарувати?)))

19. Savchenko

Savchenko Member

а в мене ну дууууже велика врочистість, сьогодні в день свого ангела я отримала великий від нього подарунок, тобто мужа мого коханого, тепер можу гордо заявити Я ДРУЖИНА!УРАААА!!Тепер чекаємо вінчання через тиждень і весілля до рання)

20. Vitaminka

ми погуляли з донечкою, сходили на суші
    я сходила в перукарню, фарбування, стрижка, а і манікюр, підікюр зробили (часто сама собі роблю)
    майстер мене похвалила, що доглянуті в мене нігтики і що можна мені іншим робити і запропонувала мені роботу :d23:( ні-дякую, я з донечкою бавлюсь :d25: і юрист в декреті :ed4d70def841dc74b57, на ще одну роботу в мене не має часу:girl_smile:)

Статус теми:
Закрита.