Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

І я тут подихаю, нам тільки мають поставити кондиціонери, так що ми весь день в тій парилці працюємо, таке враження, що я якась сонна муха(нині знов підірвалась в 6 годині. біда якась!!, зате кіт радий) ))

2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я сьогодна таку сукеночку купила, так мені сподобалась що не могла встояти, і наплювати що вона в мене енна по рахунку, зато така класна...!!!! Тішусь що слон!!! Та ще й до неї так гарно підійшли босоніжки з останьої посилки...

3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А ми з пупсом,щоб не варитись на вулиці,сьогоднішню дообідню прогулянку провели в аквапарку.Доцька надурілась і я освіжилась.Тепер,замучена,спить як суслик :)

4. natorella

natorella Well-Known Member

проза - духота страшенна. проганяла по місту, роздала шапочки.
    прийшла додому - в душ, білизна (труси) і сукенка - зразу в пралку, мокрющііііііііііііііііііі

врочистість - зайшла в sealine і купила мякусінький топік (хто мене бачив, той зрозуміє - на мій розмір знайти шось важко) і в гутен таку сіреньку маєчку - якраз на жару

хохма - маю сукенку від ВС. довга - від грудей розходиться. стояла на зупинці, дмухнув вітер, роздув ту сукню))) зайшла в маршрутку - половина хлопів встало) я розвернула сумочку на живіт - сукенка прилипла. всі хто встав, сіли... не вагітна)))))))))))))))

5. irushka

irushka Well-Known Member

Ой, чого ті хлопи в моїй маршрутці не їздять? В мене ніби і одяг і розміри вже відповідні, але мене нікому не видно, сьогодні ще й з торбою такою їхала, капець, але стояла до останнього...

6. popelushka

popelushka Well-Known Member

Таке враження, що вони "прилипли" до тих крісел, нікого не бачать, нічого не чують:girl_devil: Мені на днях дівчинка місце уступила.... я аж здивувалася, сказала їй, що не вагітна, а вона каже, що в мене такий круглий животик:girl_impossible:+туніка, посміялися двоє:)
    В мене сьогодні проза: "притирка" з чоловіком триває, вже не маю сил, але молюся, на все воля Божа...
    З врочистості: підстриглася, як для мене, то кардинально, ще не знаю, що чоловік на та скаже, але мені подобається.

7. Bonka

Bonka Well-Known Member

Ми вчора дуже гарно провели час з друзями, віддали нам запрошення на весілля, йдем 1 -го серпня :girl_tender:
    І ще нарешті знайшла магазин, де продається моє улюблене пиво Hoegaarden , стоїть чекає мене в холодильнику:nyam2:
    Я би вже його випила але повинна маму з дачі завести.

8. Hruska

Hruska Well-Known Member

Сьогодні прийде до нас на роботу нова дічина на моє місце....буду її в курс справи вводити :sad:
    П.С.: мій компютер, мій столик, мої шухлядки...папочки...:sad:

9. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

У мене сьогодні явно врочистість:погуляли сімейством по місту,мала трохи нахлюпалась в фонтані,по дорозі забігли в магазин дизайну і зробили там малій прикрасу на голову(навіть краще вийшло,ніж я собі уявляла,тепер повний фарш до вишитої бісером сорочки),потім під"їхали в "Чікен-хат" ми погамусяли,доця награлася.Доця в машині навіть задрімала,поки доїхали.Прийняло моє пташенятко душ,попило молочко і засинає,а я тут з вами лялякаю,чоловік поїхав за басейном,надіємся приїде з гарною покупкою.Так,що я щаслива і головне доця -теж.

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

сидимо вдома, хоч і без температури наша лакунарна ангіна,але Настя почувається зле. постійне ниття, хникання, на 4 поверсі жара, на вулиці взагалі здуріти можна.
    мали йти до лікаря нашого дільничиго, мені ж лікарняний потрібен,а Настюха так міцно заснула. пробувала її будити,а тоді плюнула на то все, хай спить дитя.

пи.си. місячні останнього разу ще в травні були, що то знов за чудо диво, минулого року в такий час те саме, нема кому на мене нагримати, або просто за руку до гінеколога затягнути

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

У мене не просто врочистість, у мене величезне свято!!!!! :radist::radist::radist:Сьогодні прилітає моя мама, я так за нею сумувала.... цілий рік не бачились!!!!!:radist::radist::radist:sad:скайп не рахується) Чоловік каже що я свічусь від щастя.....Будем святкувати мамин приїзд і пити "Шарідан"!:girl_curtsey:

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Занесла вчора в селищну раду паспорти, в понеділок розписуємося :girl_claping:
    ніяк не можемо купити костюм коханому,все щось не то, то морщиться,то завеликий,менший вже замалий..йой...з платтям легше!!:girl_impossible:

13. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ой дівчата! :girl_impossible:
    я то думала, мій Милий бідака, ходить чуть не водному й тому самому, прийшла і кажу, давай робим інвентаризацію одягу, щоб знати, що тре, що ні, що віддати і кажу, знось все сюди....

і, о диво!, навіть в мене стіки одягу нема!!!
    мене з ноутом з тої гори навіть і не видно... ну от і будем робити зараз розкопки :girl_crazy:

15. kati

kati Well-Known Member

жара,жара...просто капець,...їсти готувати взагалі неможу, прибирати також....лягти б на холодну плитку і ттак лежати цілий день:haha:
    Троха рятуємось біля озер, вчора їздили в чарівну долину, зараз малий прснеться поїдемо в верещицю,...хоч би в неділю похолодало, в мами день народження, як уявлю в таку спеку сидіти і щось істи/пити, жах...

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

а я героїня побрибирала:) тричі в душ бігала між тим, наварила поки Їсти тільки Ірі, сама сиджу наминаю диню, а пообіді поїду до бабусі нашої -буду вимагати води для дитини у вигляді басейну)

17. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Хто на озера,а ми в таку спеку-в кіно.Сподіваюсь,що в кінопалаці прохолодно.
    Kati,на вихідні взагалі зливи обіцяють

18. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

У нас сьогодні звичайний день,все по графіку повставали,погуляли,знову поїли і присипаємось.Чоловік розбирає шафу з одягом,а мені прийдеться то все посортувати і в село,бо і ходити вже нема в чому і викинути шкода.Отака у нас буденність сьогодні.:girl_smile:

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ми там вже були,але певно ще поїдемо.Світлих костюмів куууапа, а от з темними не дуже добре, а нам треба чорний.

20. kati

kati Well-Known Member

алілуя!!!!

Статус теми:
Закрита.