Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. arushka

arushka завжди досягаю мети

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А в мене врочистість - завтра їдемо відпочивати у Карпати!!!! Проза: 1. в хаті все порозкидано - роблю порядки,:ed4d70def841dc74b57 2. сумки ще не зібрані, 3. чоловіка викликали на роботу і мене "терзают смутные сомнения" щодо завтрішнього від'їзду.

2. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Це як про нас сказано :girl_crazy: Я вже накатала цілий листок А4-горшок,кастрюлька,кип'ятильник...ще й теплі речі на всяк випадок..А чоловік тільки майку,шорти,шльопки.
    А з врочистості-маємо сьогодні одразу два дні народження.Добре,хоч святкувати іменинники одночасно не будуть.Сьогодні поїмо шашличок на честь свекра,а подружкине ДН відсвяткуємо вже в суботу:girl_dance:

3. Gala

Gala Well-Known Member

Я того року вичитала рецепт в ДП суперогірочків маринованих і закрила десь 20 л.банок.Чоловіку вони припали до душі,то сьогодні притаскав мені 2 пакетища огірків.Тепер сиджу на кухні і кручу їх(скоро сама огірочком стану в ту спеку)вийде десь 30 л. банок.Короче сама проза...

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А внас навпаки, коханий на відпочинок бере свій 100-літровий рюкзак, а я маленьку сумочку :)
    і в мене нині трохи проза, в хаті спека, але ввечері чекаю на ввелику врочистіть :)))

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене робота робота і ще раз робота.
    вчора мама з татом забрали Настю в Моршин в санаторій, Настя просто суперово до того віднеслась, вже тільки прийом їжі в їдальні - щастя повненькі штани, я вже мовчу про дискотеку для діток увечері, цілий день на свіжому повітрі.
    а сьогодні привезли мені дитину з лакунарною ангіною, з"їла в неділю морозиво,і то тільки я і винна:girl_sad: аж плакала на роботі...

6. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

і в мене робота, робота і ще раз робота:girl_yes:
    зовсім не поганий такий ритм життя, тільки співробітники деякі неприємні, але добре й на тому, що лише деякі:girl_phone1:

на вихідні хочеться кудись махнути, так, щоб не знати куди і коли повернемся

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а ми сьогодні чисто випадково гуляли біля Олі-Усмішки - мама пішла мене з малим з роботи зустрічати, а Сашка всівся біля Олі і копіював її:girl_crazy: ,якби Оля не "ідентифікувала" моєї мами, то ми б собі й далі пішли - я якраз мамі щось захоплено розказувала...Правда погуляти не дуже вдалось - бо Іра теж гонила дай Боже, а наш татусь забув м"яч, то ми сімейн опішли назад до хати його шукати, в результаті Сашка нам дома закатав страшну істерику...Жара...Мама вже хоче пошвидше від нас поїхати і щодня мені про то каже....Варіант з нянею не проходить - бо образи...Замкнуте коло...

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми після зустрічі з Тетянкою і Сашком і всією родиною ще гуляли до пів десятої, я вже ніг не чую, ледве зайшли додому. Чудо додивляється кротика і спатки.
    А в мене шалений день на роботі, не втигала навіть в ВС вибігти.
    Одна врочистість-вправили мені хребет, то я аж розігнулась нарешті, але чи то надовго?

9. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Муж в наряді, дитьо спить, а я після духотливого дня прийняла прохолодну ванну і релаксуюсь келихом вина та посиденьками:kiss:.

10. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я сьогодні купила собі сукню на весілля, гарна, але для неї треба ще хоча б на 2 кг. схуднути. щоб було ідеально, прийдеться трохи потримати себе на дієті.
    Сестра чоловіка запропонувала мені сьогодні якийсь почавський хлібчик і я не мала сили одразу відмовитись, коли я навчусь говорити "ні"?

11. Knopka

Knopka Well-Known Member

Весь вечір пакую торби. Завтра нарешті їдемо на моря. Не знаю як витримаємо дорогу в таку спеку. Не знаю чи буде там хоча б якась тарілка, чайник, ніж (бо домовлялись знайомі) чи то все тягнути з собою. Співчуваю тим, хто залишається у Львові, бо прогнозують спеку під 40. І собі співчуваю(((, бо ще з Шацька маю обгорілу спину, шкіра досі злазить, а тут знову на пляж.

12. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Повернулися ми з Шацьку,відпочили на 1000%,небуло спекотно на березі+водичка,як парне молоко))) Натому і закінчилася моя літня врочистість,далі проза,проза,проза.....Але,оскільки я усердно вчуся всюди бачити позитив,то зараз ,попри безлад в хаті і сімейний розлад шлунку,я щаслива,бо маю наші рідні ДП:girl_tender::girl_curtsey:

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я сьогодні пів Львова на маршрутках обганяла. Банки-вокзал-клієнти...Ромка перехавувала в бабусі від спеки. А пообіді бідбила мужа з"їздити скупатись на кар"єр. Ух ляпота. Поплавали, повалялись. Тепер усі сплют, а я їх стережу:girl_crazy:.

14. Bonita

Bonita Member

На роботі просто дурдом :girl_crazy: Жара невиносна, під вікнами працює трактор, який дирчить вже мені 3 день, відповідно вікно не відкрию, бо вся та пилюка зайде в кабінет. Капец повний. До повного щастя в кабінеті я зараз сама, навіть немає з ким словом перекинутися, ще й роботи немає абсолютно застій повний. :girl_mad: А ще мене вже який день мучить питання, чому не можна обладнати в наших офісах хоча б декілька душових кабін??? Бо сидіти цілий день в приміщенні де жара і відсутній кондиціонер мяко кажучи не дуже, а так легенький освіжаючий душик мені б не завадив.

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

приїхала я з роботи...мда..обслуговуючий персонал університету то шось...зайшла у відділ кадрів копію свідоцтва про народження завірити і там молоде зелене на мене викричалося,чи я глуха...оригінал де..хоча я його перед нею разом з копією положила..мда..совдеп

16. Fleshka

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

18. Fleshka

Та я теж раніше не жалілась. Поки не почала проживати на останньому поверсі, та ще й в будинку, в якому немає горищного приміщення. Над нами просто дах з смолою, яка в цю спеку розжарюється, і ми як риба в фользі печемось.
    Усьо збираємся до мами. Охолонемо.

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

20. Fleshka

Статус теми:
Закрита.