Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

здали аналізи, чекаю результат (мають подзвонити)
    коли малій брали заг.аналіз крові з пальчика, вона навіть не скривилась
    потім з сусіднього кабінету було чути плач хлопчика і моя за компанію заспівала і так ого-ого:d25:
    йду суші робити

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Закінчилась відпустка, потрохи втягуюсь в роботу - начальниці немає, я замість неї, а я ще "на морі":girl_wink:
    Приїхали у пяницю, Львів зустрів нас страшною спекою, то ми на вихідіні втекли в Чарівну долину. А вдома ще чемодани не розпаковані...

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Накупила собі персиків, їм - знімаю стрес:nyam2:

4. Bonka

Bonka Well-Known Member

А ми повернулися з Києва.
    Відпочили, нагулялись, ще і на діско сходили:girl_dance:
    шкода що чоловік трошки помилився з документами і візу йому не дали, ну нічого, ще раз поїдемо ......:girl_wink:

5. kati

kati Well-Known Member

Ми вчора встигли з чоловіком і в польшу зЇздити, а після того ще і в чарівну долину заїхати , де були мої батьки з Сашкою. Я не думала що ми попадем на озеро, тому купальника не взяла, від спеки думала втрачу свідомість. Досить симпатично там, правда вода кошмарна- смердить і зеленого кольору, ну але то напевне на всіх водоймищах так.А назад під таку зливу попали що капець.... шкода у львові не було дощу.

6. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ми якось не дуже відпочили за вихідні, вчора мали їхати на озеро з батьками, але подзвонили родичі, щоб ми чекали дружок.... Чекали-чекали, дочекалися запрошень аж на два весілля, і в одну і ту ж дату. Вирішили, що батьки йдуть на одне, а ми на інше весілля, я навіть їх і не знаю, далека родина, але, що зробиш...мусимо батьків виручити:) Сьогодні знову звична проза: готування, прибирання... А завтра їду на душевний відпочинок та ще й чоловіка вдалося вмовити, думаю, нам піде на користь така проща:girl_tender:

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І як ми не зустрілись? Ми там з пятниці в котеджі жили, бо у Львові можна було зваритись. А плавали лише в пятницю і суботу зранку, бо потім там на озері не було як зайти, стільки людей було.

8. kati

kati Well-Known Member

незнаю....та ми недовго були там ,десь з 14- 17.
    А туди справді треба їхати мабуть у будні, бо територія невелика, а людей тьма тьмуща

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

щось моя дитина не хоче в садочок йти...Так плакав зранку :sad:, і ніби все йому там подобається, і пісеньки з дит. садку співає, а чомусь не мав гумору сьогодні :sad:. А ще я визбиралась не по погоді на роботу - зранку на Сихові сонечко було, а приїхала на роботу - хмарно, то я як не хочу казати хто виглядаю....

10. Iskra

Iskra Well-Known Member

в мене вже другий день суцільна проза...так мені сумно... вчора зранку мій папугайко вилетів надвір через відкритий балкон...не вгледів чоловік його..вчора цілий день намагались його зловити, бачили на деревах - стрибав з одного на інше, але так і не вдалось... нині, казали, що вже не чути його... а мене ще й нема вдома - може, якби була, то вдалося би зловити...
    ми вже й думали пожежників викликати - то моя ідея була... але навіть знайомі взяли би дуууже кругленькі суму за виїзд машини...
    словом, він був (та й поки є) частиною нашої сім'ї:girl_cray::girl_cray: чоловік оголошення ще розклеїть неподалік будинку - може, комусь таки вдасться його зловити? хоча...
    хоч би він прибився до когось на балкон, думаю, його би забрали. то вижив би...

дівки, я місця собі не знаходжу. так зле і сумно.

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

12. Knopka

Knopka Well-Known Member

Провели сьогодні пів дня в поліклініці, починаємо обходити лікарів - медогляд для садочку. Половини нема, у відпустках, а ми в четвер вже їдемо, приїдемо 3 серпня, а з другого вже маємо йти в садок.

13. zetta

zetta Well-Known Member

А я замаринувала огiрки )) урааа. Купили дитинi подарунки на ДН. Зробила маринадик на буженину... потiм в фоторецептах ii i покажу )

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я готую романтичну вечерю :girl_in_love:

15. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

До мого чоловіка нині залицялися. Якщо так можна сказати :) Іде він біля Оперного. Наздоганяє його кобіта. За його описом - "Я краєм ока побачив, що вона з сигаретою в зубах, перепалена блондинка і сільськувата трохи". От наздоганяє вона його, затягується і каже: У Вас є машина? Можемо десь поїхати ВІДДОХНУТИ :D:D:D РЖУНГІМАГУ! А він з мене колись сміявся, коли мені пацани з буса бібкали :girl_haha:

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А ми повернулись з чергового відпочинку...Нарешті. В мене вже в голові все перепуталось, який то день? який місяць?... чи то через жару, чи то через насичені дні. А в квартирі в нас таке пекло, що доведеться до мами їхати напевне, перечекати ту спеку, бо навіть в 8 вечора Роман по квартирі ходив, а піт з нього стікав річкою. Я ще м такого не виділа...

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ой.. який класний сьогодні день. Тримали мене мої дівки в невіденні до кінця.Зустріла одна коліжанка в центрі, поїхали до Спартака. Виявляється, в сауну, там були ще дві колжанки ,столик накритий,кульки в басейні :) Цілий вечір ми так сиділи, лялякали, в баньці парилися...уххх..красота. Настрибалися в басейнчику після баньки.Я так давно вже не відпочивала..........Я навіть не знала,що в Спартаку таке є.Окрема банька,кімнатка,душ,басейнчик,роздягальня.І цілий час самі.красота.Ніхто не ходить,не заважає.Я як варений рак,але мені таааак добре. Певно сон буде добрий сьогодні,бо сауна то є сиииила! :) І головне.що засранки ніц не дали мені заплатити, я гарно погуляла на шару,ще й додому чоловік однієї завіз.

18. natka75

natka75 Well-Known Member

це вже "дєвішнік" ви відсвяткували чи ще буде:girl_wink:?
    думаю тут інше слово треба.... :girl_blush2: але вже дівки пішли....:girl_impossible:

Сиджу п"ю каву з пляцком( вчора спекла швабський з бурівками і смородиною), зранку приїжджає свекруха з своєю сестрою(тетою)до нас в гості (несподівано так, наскоком:girl_crazy:), я вчора про це дізналась ввечері, добре хоч пляцок спекла:girl_curtsey:, але я на роботу, а розважати їх буде чоловік з малим, в яких сьогодні вихідний по повній програмі:girl_yes:

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

вже відсвяткувала :) більше і не треба.

20. Hruska

Hruska Well-Known Member

А я вчора знищила свої єдині вагітні штани (літні) :sad:
    І так кожного ранку проблема в чому на роботу піти...а тепер - :sad:

Статус теми:
Закрита.