Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gala

Gala Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А я далі сиджу з забінтованою рукою(хоча клацаю вже обома руцями)Щось вона не перестає боліти,і почервоніла,коби не гнила,то приклала алоє.Хоч є в цьому 1 плюс-посуду я не мию.Святкували трошки -сьогодні іменини Ангеліни.
    Завтра ідемо зранку усі до церкви -буде 9 річниця за сестру.Вона так любила літо...

2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А я от щойно споглядала своє чудко по телевізору))) До них в садок нині завітала студія "Могарич" разом з телебаченням, і по 12му каналу і НТА були сюжети в новинах. Андрюха там кілька разів "засвітився":). Звізда!:girl_tender:

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

4. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Сьогодні перші уродини мого синулі. Навіть і не віриться, що Сашко такий вже великий. Подарували манюсику гані іграшки, а він пхає голову у пральну машинку і все..:girl_impossible: Чекаю вихідних, щоб гарно відмітити Д.Н. синулі на природі:girl_tender:

Так смішно, після того як минулого місяця під час грози в нас згорів комп"ютер, я тепер як бачу хмарку біжу вимикати все з розеток. Сьогодні тільки небо затянуло, я як метерео віник пробіглася по хаті і все повиключала:connie_pull-pigtail

5. true

true New Member

А я сьогодні бігала в пошуках валізи для подорожі, бо як виявилось, та сумка що ми мали поповзла по швах, а я і не бачила. Добре, що заглянула сьогодні, бо гонила би в останній день перед відбуттям.

6. kati

kati Well-Known Member

а я купувала сьогодні подарунки мамі на юбілей...як справжня господиня маман категорично сказала не дарувати їй золота,грошей, а замовила соковитискач, блендер і сковордку гриль:dntknw:

7. карапуз

карапуз Well-Known Member

"Скромненько,но со вкусом" (с):girl_wink:

А ,у мене такі події у житті,що можу з "жилетки" не вилазити,але чоловік каже "прорвемся",а чоловікові я звикла вірити:girl_in_dreams:.

8. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

9. mamulja

mamulja Member

Дуже практична жіночка, треба думати про себе і речі які полегшують нам життя, це саме головне

10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

У мене одна врочистість! Нашій сім"ї сьогодні виповнилося 4 роки!:girl_smile: Буду мати романтичну вечерю і подарунок від чоловіка!:girl_blum:

11. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

З врочистості - сьогодні на моря!!!!:preved::dance2: Уряяяяя!!! Певно буду як дітьо в перший день на морі тішитись (Angel ,аговвв, я певно не одна буду???!!)
    З прози - торби не спаковані, половини потрібних дрібниць ще не докупила , сьогодні зранку тільки закинула прати речі, обсипало мене усю діатезиком ,сидю парюсь на роботі і ждууууу 6 год. щоб гнати додому і доопрацьовувати оті мої не
    А ще в мене реально свої великі мухи в голові - вчора була на манікюрі/педікюрі і вмовив мене мій майстер зробити художній, типу довше триматись буде....Мені художній розпис нігтів взагалі не подобаєтьсь, ніколи не роблю, а тут щось мені стрілило - тепер ходжу і так він мене дінірвірує:girl_nea: Певно вся та красота сьогодні плавно перейде в френч...Ото найшла чим перейматись....:8:
    П.С не знала, що в нас так важко знайти сонцезахисні креми без оксибензону і цинкових елементів(((

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а ми вчора так гарно посиділи в гостях - Сашка літав по всій хаті ,накінець вициганив собі оленя маленького і пильнував його, щоб не забути, назад всю дорого в машині ми термосили бідну дитину з словами "А розкажи ще...", щоб він не заснув в машині..Ізвєрги. Так як ми приїхали доволі пізненько додому, зранку на роботу ледве встала...

13. Котя

Котя Оптимістка :-)

А нашій сім"ї сьогодні 3 роки:girl_tender: Оскільки це шкіряний юбілей, то купила чоловіку шкіряний подарунок, надіюсь йому сподобається, а ще прикупила новий набір білизни, шампанське і якісь такі пахучі кружки ,які роблять піну у ванні.:girl_tender: Тепер сижу і думаю, як мому чоловіку повезло з другою половинкою, ну не жінка ,а просто сказка:girl_spruce_up:(треба ж себе похвалити).

14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В мене знову одна проза-температура в малої тримається, виявила в неї в роті стоматит, в мене вилетіла пломба-привіт стоматологам:girl_devil:, дома бардак, страшно болить голова і чоловік ниє по телефону що треба на роботу приїхати.
    Одним словом :hang1:

15. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Вітаю! А нашій вчора виповнилось 3 рочки! Без подарунків,вітань тощо.Сіли пізно ввечері подивились відео з весілля,згадали,посміялись...особливо ті так звані "кліпи"-смішно:girl_haha: наша Софійка вперше бачила відео...ото дитина натішилась:спочатку впізнала тата,маму ніяк не хотіла впізнавати,аж потім...то все казала що в мами на голові сяпка(шапка):girl_smile:

16. popelushka

popelushka Well-Known Member

Сьогодні трішки була проза: їздила останній раз в університет, пройшла обхідний лист (ну і "намоталася" в таку спеку між цими корпусами:8:). Була ще в податковій, здала звіти, аж настрій піднявся, бо зустріла багатьох знайомих бухгалтерів. З врочистості, забрала я свій диплом:), будемо сьогодні вдома обмивати.

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В мене проза:
    вчора весь день готувала, сьогодні весь день їм. Причому за компанію.
    Спочатку з мужом, потім з Ромком, потім з коліжанкою, потім з мамою, потім сама, потім з Ромком, ітого вже 6 раз. А де ще вечір.
    Може завтра вже якась врочистість буде.:girl_emo:

18. nattsol

nattsol Well-Known Member

в нас вже третій день ремонт, а майстри поламали вентилятор :sad:

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ЇЗдили сьогодні в поле.Яка то краса.Природа буяє, стільки квітів, кольорів,ціле поле в ромашках! Краса! Потім ще заїхали трохи до лісу,наїлися малини :nyam2: Ввечір на науку,залишилося 4 рази.Дуже класний отець зараз веде нам науки-о.Сава.має такий польський акцент,розповідає дуже змістовно,цікаво,без лишніх слів,дуже подобається!

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

просто плавлюсь...принесла собі на роботу віяло, сиджу і махаю ним....

Статус теми:
Закрита.