Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Петро нарешті після тритижневої перерви пішов у садочок. Пішли ми з Дмитриком його забирати і так мені бракувало отих супермодних тепер кольорових гумовців. Ех, або лодки...

• Подобається Подобається x 13
  2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Пшов мій чоловік 8 березня на базар,приніс продукти і викладає на кухні.Витягує сир і каже:
    -Купив сир,зробиш млинці з сиром.
    Я:
    -Нічого я сьогодні смажити не буду :aggressive:!!!
    Чоловік:
    -Ні,ні.Сьогодні ні,завтра насмажиш .
    Я:
    :suicide:
    Не люблю 8 березня ,бо після нього наступає 9 :sad: :).

• Подобається Подобається x 20
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

не знаю... чи то вік такий чи то все посиденьки... мені 20 років, а я захотіла дитинку ні з того ні з сього:)
    хоч і до шлюбу самого ще не готова... йой...

• Подобається Подобається x 16
  4. Irusya

Irusya Well-Known Member

Не дивуйтесь, це нормальне, притаманне лише нам жінкам бажання... Після однієї дитинки дуже хочеться ще одну і т.д.:)

• Подобається Подобається x 7
  5. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

:sad: А я на Краківському базарі в суботу купила нові спортивні штани. Раз одягнула на танці і пішли очка по шву на задниці :sad: так обідно, нагодувала б їх їхнім товаром :tanksmile: попробую занести їм той хлам назад, але шось сумніваюсь шо повернуть гроші :umbrage:

• Подобається Подобається x 12
  6. Ная

Ная Well-Known Member

Мар"яночка,знаю зі свого досвіду,що вигідніше купити одні фірмові спортивні штани і мати їх на багато років,бо вони незносимі,а ті що дешеві,то так і є на один раз або до першого прання.

Правда,я нині теж на Краківський зайшла,шукала сумочку свекрусі на подарунок і випадково купила Софійці гарну курточку на ранню весну всього за 115 гривень:),на Добробуті така сама була за триста з лишнім:8:.Свекрусі подарунок теж знайшла,гарну і якісну сумочку. Не сподівалася купити на Краківському шось доброго:confused:... Дуже рідко там буваю,просто нині там неподалік мала справи.

• Подобається Подобається x 9
  7. карапуз

карапуз Well-Known Member

Третій тиждень хворіють дітки , третій тиждень не виходжу з дому (три поїздки в лікарню на вважаються
    прогулянкою :umbrage:),третій тиждень діти не гуляють і вже не знають,щоб їм ще таке вдома вчудити:8: ...
    Я така втомлена ,ще й нога після поїздки на лижі поболює-невдало впала і потягнула :sad:.
    Мартин вже підріс настільки,що може залізти всюди,куди йому не вдавалось залізти місяць тому:ninja:.Всі шухляди витягнуті і стоять на верхніх полках,крани з газової плитки зняті ,ДВД приклеєне скотчем до полиці,смітник схований,скатертини зняті...Список можна писати всю ніч .А вчора набрала собі у ванну води,а коли пішла купатись,то у ванні вже плавали всі тряпочки і губки,які Мартин зміг дістати,в тому числі і тряпочка,якою миємо взуття :suicide:.
    Як я мрію про один день самотності ...
    Але то все минуче,головне,щоб дітки були здорові!
    Хочу тепла і весни :)!

Останнє редагування: 12 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 19
  8. kati

kati Well-Known Member

ох,нарешті і я повернулась в інтернет:),цілий тиждень була в інформаційному вакуумі:xaxa:
    Стільки тут накатали за тиждень:),всі новини і не перечитати.....Прочитала про Уляночку,бідненька дитинка....:sad:Надійка обов"язково вітаннячка передавай і швидкого одуження...
    Ми нарешті очухались від хвороби і пішли в садок, а я після двотижневого карантину вдома нарешті зайнялась собою,сподіваюсь в пятницю попасти в перукарню.
    8* березня пройшло без особливих святкувань,посиділи з друзями в кафе, а напередодні заїхали на квіткову гуртів\ню,закупили вазонки для всіх наших жінок,ну і я собі взяла один( перший в моїй квартирі) ,але не спитала що то за чудо і як його доглядати, і от тепер ношусь з ним з одного кута в інший,але здається щось йому недобре:confused:
    От і всі новини:)

• Подобається Подобається x 11
  9. kati

kati Well-Known Member

Виздоровлюйте!!!

• Подобається Подобається x 6
  10. Мар"яночка

Ну якшо чесно вони не були з дешевих 145 грн, я незнаю чого мене дідько поніс ті штани купляти я їх і не планувала купляти, так просто приглядалась, прицінювалась, а тут просто як пороблено стало :xaxa: нічого буде мені наука, нічого не буває просто так, корисний досвід я отримала :)

• Подобається Подобається x 7
  11. Мар"яночка

Взагалі то як мені пояснили, по ідеї я могла повернути штани і вони би мали їх прийняти, але за умови шо вони визнають свій товар, а оскільки вони зарази не хочуть давати відповідні товарні чеки, то спокійно можуть сказати шо товар не їхній.... тому шановні форумчани вимагайте товарні чеки на покупку, які шановні продавці мають давати, але старанно про це замовчують. Правда потім треба доказати, шо їхній товар мав дефекти і через це зіпсувся, але може до того не дійде. тоді можна у відділ споживачів звернутись і отримати експертний висновок. :ninja: трошки марудна справа, але якшо сильно вперлось то треба робити і їх вчити, а то вже зовсім обнагліли....:tanksmile:

12. Natalya Engy

Natalya Engy Well-Known Member

А ви всеодно віднесіть ті штани на базар, якшо точно памятаєте в кого купили. Скандалів продавці не люблять. То ви спокійно розказуєте ситуацію: "Я купила у вас штани, а вони виявилися неякісними настільки, що розлізлися в той же день. Прошу мене зрозуміти, що 145 грн. витрачати щодня на нові штани я не можу.Давайте вирішимо цю ситуацію " Головне спокійно, чітко і не нападаючи на продавця ( який не шив ці штани і якому теж неприємна ця ситуація). Така тактика спрацьовує у моєї мами 100%. Головне не підвищувати голос.
    Я відносила річ на базар лише один раз ( мама накрутила). Не хотіла, бо чеку теж не мала, не факт,що продавець мене взагалі памятає, минув тиждень часу. Але 80 грн. було трохи жаль... Виявилося все набагато простіше, релізатор передзвонила власникам лотка і передала мені телефон. Я сказала, що можу взяти в них шось інше на ці гроші, якшо їм важко повернути. На тому і погодили. 10 хв.
    Спробуйте!

13. Мар"яночка

спробувати то ясно діло можна я так і зроблю, але шось бажання брати в них шось інше абсолютно нема, хто мені дасть гарантію шо з іншими такої радості не стане :confused:
    за пораду дяки :)

• Подобається Подобається x 2
  14. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Так само ходили міняти з Уляночкою чоботи на Південний за 900грн....поміняли...але толку з того мало...нові вже також барахлять...:confused:

• Подобається Подобається x 5
  15. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

:clapping:Читаю вас і ніби то про мене написано.... як же ж все таки нелегко ті діти даються:umbrage:.... а ше та клята:cesored: зима ніяк не вступається.... літом то все легше, гуляєш собі цілий день і не хворіє ніхто.... а тут тільки рахую години, щоб швидше спати йти, все нідіюся шо взавтра буде тепло і ми будемо здорові...
    Чоловікові заявила шо якщо він мене не випустить хоча б на один день з хати, то я :suicide:, але кажу шоб не дзвонив і не питав коли буду:xaxa:... покищо погоджується....

16. Мар"яночка

а мене шоно на роботі так довели :no: :no: :no: :sad:

• Подобається Подобається x 3
  17. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

то я так до п. Карапуз зверталася...
    я то думаю чому так,а то ми з вами в один день народилися....
    :xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  18. natorella

natorella Well-Known Member

вчора мене так розсмішили )))
    зайшла на секонд пошукати сумку, купила
    підійшла до дівчат - даю гроші
    одна каже: ви от дитину в шматі носите, там в нас є кенгуру, десь на 50 грн потягне, але ми вам знижку зробимо, за30 продамо, шоб іи мали в чому дитину носити.
    я мало не впала. в мене закінчились слова, які стандртно говорю ні і видала їм і про і ціну тої шмати і про те шо я думаю про кенгуру)))))))))
    ото сміху було - це і є повсякдення слінгомам

19. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ой,а вмене в понеділок така "врочистість "була:no:-вийшла на годинку з подругою кавки випити,вернулась під вечір і зовсім не після кавки, а після коняку:confused:.Добре шо ми тільки раз на рік бачимось,а то так і спитись можна:rus:

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

от нарешті ми повернулися додому..3 доби в лікарні коштували мені сил і здоровя ОГОГО..я думала,що після цього я змушена попасти в психлікарню, бо перебування в українськизх лікарнях, то - ПОДВИГ...Любчику краще..ще мазаємо ротик стомадидином і синькою, капаєм вушка і їмо по половинці лоратидину..ну і симбітер..а я теж приїхала з "букетом"- збільшені лімфавузли, сильний біль в горлі, температура 39..будемо тепер маму лікувати....

Статус теми:
Закрита.