Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Knopka

Knopka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Попали сьогодні під зливу, вирішили не чекати поки мине (бо і досі не минув), добігти додому. Прийшли мокрі наскрізь, аж капало. А води на дорогах по кісточки. Малій спочатку це все сподобалось, але як почало з неї жде текти, кайф скінчився. Тепер переживаю щоб не застудилась. А ще в кухні залишили балкон відкритим коли йшли, прийшли, а на підлозі калюжі. Мала привід помити підлогу.

2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Були в селі, класно відпочили, посмажили сосиски, пограли в монополію. Одна халепа я так кашляю як ніколи, йду завтра до лікаря хай послухає

3. natorella

natorella Well-Known Member

то у вас добра звичка))))

4. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ух,і ми відбули сьогоднішні святкування уродин-іменин:)Незбирались ніц аж такого робити а вийшло так класно і дітки прйшли і батьки приїхали і просто купа подарунків:)))малий в захваті:)))
    п.с. і як то його тепер вкласти спати:girl_nea:..незнаю:)

5. mamulja

mamulja Member

а в мене вихідні були насичені і екстримальні.
    В п'ятницю була останній день перед дикретом на роботі, затрималась бо передавала справи, думала на вихідних відпочити (бо дитину відправила з бабусею в Шацьк), відіспатись................ А чоловік каже, що на вихідні погода чудова їдем на природу...........я й не заперечила, і що думаєте,,,,,,,,,,збудив мене в третій ноч:eek:, і ми поїхали на рибалку:khomyak:, загалом на природі спиться теж не погано :girl_wink:
    А у вечері мені передають 3 відра вишень:khomyak:..................так що всу неділю провозилася з вишнями (чоловік то був на роботі, помагати нема кому), а темп роботи не той що раніше, так що розтягнулося дай боже.......
    Зате сьогодні вже відлежалась, відіспалась, тим більше що свято...........
    Ось така в мене проза мого повсякдення:girl_wink:

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А ми приїхали з Карпат, і я ніяк відійти не можу... Чи то Львівська погода, чи то перепад тиску (гори все-таки), проте такого ніколи не спостерігала за собов раніше. Ото сиджу, читаю ДП, і половину інформації не засвоюю. Пробувала попрацювати за компом...дохлий номер. Добре, хоч до свекрухи по дорозі домів заїхали, то нагодувала, а ми, тобто Ромко, продемонстрував як він тепер пересувається на двох)))...не уявляю, як завтра братись за то все розгрібання-готування-прибирання, а ще й з замовленнями б раду дати.:girl_impossible:Тре заминати з тими відпочинками, ну зовсім з колії вибивають:girl_crazy:

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

хі-хі...нема мого фотіка в наявності, то знову півдня голову ламала, який обрати...мда...
    завтра почнеться новий робочий тиждень....гора прасовання, вишивані подарунки нарешті треба прибити на якісь стіни, малі дитячі речі перебрати....добре хоч їсти варити не треба поки Любік на селах..ми з татком тиждень варене зїсти не годні...ще й спека..

8. Юстина

Юстина Well-Known Member

А я сиджу під враженням від вчорашнього дня. Так мені спокійно і тепло на душі. Приїзджала моя мама, їсти наварила, поприбирала, внучку вигуляла. Я в цей час просто НІЧОГО не робила, чоловік відсипався від важких робочих буднів. В знак вдячності зять завів тещу на її улюблені суші, а ввечері ми всі разом пішли гуляти (баба поїхали додому, правда). Мама пила шампана, тато їв стейки, а дочка чемно і гарно бавилася новою машиною в кафешці. Тиждень почався гарно.

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а до мене свекруха приїхала погостювати...на...4-5 днів

10. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

В нас вихідні були веселі, прийшли всі куми яких маємо, сиділи шашлички жарили, дитина мала рай - аж 6 дітей його бавило! Вчора цілий день ніжились на сонечку, заходила коліжанка, принесла винця(вона Петрівна).:girl_curtsey: Ввечері прийшов свекор, ми культурно повечеряли на вулиці!
    Сьогодні відвела синочка в садок а сама сижу боса на роботі!:girl_crazy: (поки йшла, так зашпорталась що відірвала підошву на шльопанцях, тут поряд ремонт взуття є, чоловік відніс, тепер чекаю!)
    От такі то пироги!

12. popelushka

popelushka Well-Known Member

Насичені в мене були вихідні: в суботу-зустріч випускників: гарно відпочила, зі всіма однокласниками встигла по-спілкуватися, всі мене компліментами "засипали", що гарно виглядаю:), трішки була як не в своїй тарілці, бо напевне найбільше за 5 років всього по-трішки в мене змінилося, але вже в кінці, коли мама пішла, розслабилася. В неділю-святкували сестрички день народження і практично цілий день хлюпались в Юльчика басейні:girl_crazy: Вчора так само, басейн, і цілий день відпочивали.

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

тільки що випадково проковтнула жуйку.....вперше в житті... це страшно чи ні? Вона в шлунку ніде не залипне?... сама від себе не очікувала....

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Думаю не страшно, я кілька разів ковтала...

15. mamulja

mamulja Member

В мене сьогодні другий день дикрету, просто жах, телефон не замовкає, з роботи видзвонюють і видзвонюють, купа різних питань, і виключити телефон не пасує, треба помогти,,,,,,,,,,,і голова вже обертом:crazy:

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

і в мене таке було, живу :)

17. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А в нас другий день води немає..вчора,ми розумні,ще й креветок варили,а тепер той креветочний аромат п овсій кухні,бо посуд немає чим помити.Ще й Настюха так гарно бавилась з дітками,що вся голова в піску-буде як бомжик,брудна :girl_impossible:

18. Bonka

Bonka Well-Known Member

А я була на вихідних в Карпатах, в Славську :girl_dance:
    Справляли ДН коліжанки, Все було просто СУПЕР !!!!!!!!
    А завтра їду в Київ,(до тої ж коліжанки) чоловік їде за візою , а я так, просто. будем там до неділі :girl_dance::girl_dance:

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми сьогодні остаточно підготувались до весілля на яке йдемо в суботу. Мене вдягнули ще минулого тижня. А сьогодні оновили чоловіка. Купили нову сорочку і краватку. Так що він в мене красень тепер!!! А ще прогулялись і я собі купила одні вагітні штанята і дві туніки (мама-спонсор). Задоволена!!!!! Лише дуже втомилась! тому на вечір один великий план-закінчити вишивати свого другого котика))))

20. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Завтра стаю до станка:download:
    скінчились мої нічні посиденьки, прокидання по обіді, щоденні вихідні - від завтра я серйозна Тетяна Михайлівна:cowboy:
    насправді, дуже хвилююсь, але поряд з тим маю і шалений мандраж - сподіваюсь, то добра прикмета:girl_blush2:

ну і врочистість - моя Тигруся виселила "квартирантів", тепер вона знову достойний інтелігентний кіт:hi:

Статус теми:
Закрита.