Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

мої болі в шлунку мене надалі турбують,але мушу приготувати шось погамцяти. тому на кухні півгодини покутилась з мяском на крученики, але далі мальота вирішила на мому животику поспати:d25:, тому ДП....подзвонила до старшОго-їде з бабусею на качелі і в кафе на піцу:girl_crazy:...

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і в тебе? бррр,в мене теж, а ще не можу чаю з цукром пити,бо відразу стає кисло.....а без цукру то чай я взагалі не вмію пити і шо дєлать???:girl_in_dreams:

головне,що вчора ми були в наторелли і міряли слінги,чекаю не дочекаюсь коли буду мати те "чудо" (як каже мама),бо ми як не їмо то
    таке то:)

4. Уляночка

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я вже зовсім тю-тю. Прочитала- "а під кінець ще й коліжанка завагітніла"
    Думаю-:khomyak::khomyak: ні фіга собі день народження відсвяткували...

6. Fleshka

Останнє редагування: 8 Липень 2010
  7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я вже почала троха відчувати приємність весльних подарунків :) Приїхала мама і передала мені два конвертики від її колег,які нас привітали з весіллям.Одна українка дуже добра коліжанка і італієць-дуже класний дядько.Приємно, бо запросити їх ми не маєм змоги(ітак вже багато), а люди таки висловлюють свої вітання і небайдужість.

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Сходили ми сьогодні з доціком на відкриття нового Сільпо біля нас :crazy: дурдом-веселка.Спочатку людей взагалі не було,понавибирали ми фруктів-овочів,а тут і черга намалювалась.В них тільки одна вага,то ми хвилин 20 відстояли в черзі,щоб зважитись,а потім ще хвилин 20,щоб вийти звідти :suicide: Зате доця тішилась мімам,тигрику і міккі маусу-так пищала і реготала,що на нас обертались :girl_crazy:,ще й дістали кульку і морозиво нахаляву.Тепер Настусік відпочивають,а я об'їдаюсь кавунчиком і чекає мене вже кукурузка,мням:girl_dance:

9. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Я сьогодні знову була на батьківських зборах у садочку, робимо в групі ремонт і ніяк не зійдемося на чомусь одному, правду говорять що скільки людей стільки й думок:tanksmile:. Галділи один наперед одного :khomyak:, чого тільки вартувало обрати колір стін в групі :8:. А прийшовиши додому погуляли з малечою, скоресенько :ed4d70def841dc74b57 і за комп на рідні посиденьки читати нові дописи :girl_yes:.

10. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

приїхали з Карпат,дуже гарно відпочили:girl_cool:
    взяли сьогодні на прокт ровери,(ноги тепер відходять,після підкорення карпатських трасс)
    на вихідні ще маєм 2 дні народження...
    а з понеділка покупка подарнунків,збирання сумок:girl_impossible:...і в дорогу
    в вівторок їдем в Київ,а в середу в Париж,ну а потім Нью Йорк:girl_cool::girl_in_love::girl_dance:

11. Fleshka

Проза: продали сьогодні наше кріселко для годування, ну так той хлопчик чемно в ньому сидів, а всього на місяць молодший за Романа. Я аж замилувалась. В нас такого в житті не було.
    Врочистість: цілий вечір Роман нас з татком тішить своїм новим досягненням. Ходив дунди-сюнди по кватірі. Сам в шоці від себе був. Так гіготав, аж падав. А вкінці так перезбудився, що ледь приспала.

12. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Останнє редагування: 8 Липень 2010
  13. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

щиро дякую:)
    також чекаю з нетерпінням (надіюсь все буде класно:)
    як прилечу,то одразу напишу свої враження:english_en::girl_in_love:

14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

....прикро,дуже прикро розчаровуватись в рідній людині....і,хоча,мене вже не раз в тому житті зраджували близькі,але цей раз- особливо болісний.....але винна таки я сама,бо "увійшла двічі в ту ж річку","наступила на ті ж граблі",ітд....сама себе довший час обманювала......

15. nattsol

nattsol Well-Known Member

моя сьогоднішня врочистість: півгодинки тому взнала, що мій старший брат з дружиною матимуть хлопчика :cowboy:sad:маю племінницю, тепер буде ще й племінник)

а тепер малесенька проза: хлопчика зватимуть Eli Veritas, а я навіть не знаю як тово правильно читати і як наголоси ставити:suicide:

16. Ная

Ная Well-Known Member

В нас наразі вічна молодість)))-мої діти раніше 11 не встають,ну і я собі сплю з ними:girl_blush2:. Вже стільки часу обіцяю собі вставати раніше,а не можу,вони так солоденько сплять біля мене:girl_in_love:,та й лягаємо ми пізно...

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ото повели батьків на науки нині :) Потім нас ласкаво підвезли аж до Брюхович і тільки от щойно розпрощалися.Добре,що були вдома ліниві голубці :) і вино,привезене мною ще минулого літа з Італії,добре вино було...Наші мами спєлісь добре,бо переважно ми мовчали,вони говорили :D вкінці вже пішло Він Санто з печивком спеціальним,яке взагалі то привезене було на весілля.Ну нічо.Якось буде.Головне,що обговорювалися важливі і необхідні(!!!) речі, наприклад феєрверки :preved:Виявляється вони нам конче потрібні! В нас вже всьооо є, можна й про таке поговорити :suicide:

18. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

мені не спиться, сон бере
    розхвилювалась я за донечку - припухлість і темні круги під очками (писала в темі 103 Хворіє дитина. Поради.):girl_sad:
    перечитала тут на форумі про нирки...і так всякого в неті, волосся дибом стало -скільки всяких проблем може бути з нічого на перший погляд-
    я не панікую, але як мій чоловік говорить -сильно за все хвилюєшся...-

19. Уляночка

ми теж близько 10 прокинулись...помились,зараз снідаємо і гуляти,бо на обід купу планів-постіль свіженьку перебрати,налисників напекти, та щось і на гарнір треба, а ще забігти крем собі купити і манікюр зробити..хоч би татко довго на роботі не затримався....така ппроза...невесела..особливо без Любіка..певно його трохи скоріше заберемо..хоч на 2-3 дні,бо капець як без нього нецікаво...
    п.с. вчора замовили нарешті фотік

20. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Їдемо на море. А настрій ніякий. Мала ніяк зараз не може заснути, чоловік ще на роботі, а поїзд в 19 год, добре, що хоч валізи вчора спакували. А може то така хандра перед дорогою?

Статус теми:
Закрита.