Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Я комах боюсь страшенно,мені б до заікання того осиного гнізда вистачило...:girl_impossible:

В нас на ті вихідні була купа планів,тиждень сперечалися з чоловіком як би ті всі плани зреалізувати,але не склалося,бо Софія захворіла,за два дні жодного покращення,мені світ немилий... Менша в додачу весь час циці хоче і старша зараз уваги потребує як ніколи,ше й не знаю як їй зарадити...:girl_sad:

2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

цілий день провела вдома, добре що встигла ванну прийняти, і помити голову бо з обіду води нема ні каплі. І як на зло ні в чайнику ні в відру нема. Вечеряли яєшнею як в студентські часи. Купили воду в бідоні, щоб хоч на роботу зранку вийти чистими людьми бо невідомо що ж то за фігня і коли ту воду включать, така то проза без врочистості

3. kati

kati Well-Known Member

Ми повернулись зі Східниці..людоньки, так класно я не відпочивала вже давно.... Сашка мав товариша,хлопчика на ріік старшого від нього....я своєї дитини не чула і не бачила взагалі., в прямому сенсі. Мали в розпорядженні п"ятиповерховий котедж з величезним подвір"ям, дітям була така воля, гасали на самокатах,літали по всіх кімнатах ,хлюпкались в басейні.Сьогодні " місцеві" нас ще вивезли на таке мальвниче місце до річки, просто краса, там би сидіти цілий день і нічого більше для щастя не треба!

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Оооо! Панімаю:girl_crazy: Самі три дні так біля річки просиділи, навіть ніякого "комфорту" не хотілось...Тиша, шум води, свіже повітря, зелений сосновий ліс навколо...Ляпота. Так не хотілось їхати додому...

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

такс..сьогодні особливий день також...в нашого Любіка почалися канікули і він залишився в бабусі в селі...набрав з собою купу забавок, палатку, басейн ...посиділи ми в мами цілий день з ним, посмажили мяса, впевнились,що він хоче і готовий залишитись....а в мами зараз все смачнюче позявлялось....підвітаміннится+мама домовилась за щоранкове козяче молочко..одним словом повітря, ліс, вітаміни, а не асфальт....ляпота..п.с. і не говоріть,що без нас йому буде зле....

6. kati

kati Well-Known Member

7. natka75

natka75 Well-Known Member

то може вивезли вас до с.Нового Кропивника до річки чи в самій Східниці ?
    ми на тій річці Стрий проводили в бабусі літні канікули, вона хоч гірська і з каменюками, але згадалось мені дитинство і бабусині ""яприни"(хто не розуміє це агрус)і поперівки(яблука, що найраніше достигають) :girl_in_dreams: :girl_in_dreams: :girl_in_dreams:

8. kati

kati Well-Known Member

9. natka75

natka75 Well-Known Member

10. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а ми в кінгкрос їздили - гамцяти в ашані закупили
    якраз щойно приготувала гуляш, але чомсь мнєско твердувате вийшло і в мене істерика :girl_cray:

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Епопея з осами триває.....щось вони знов компанією цілою лазять по тому місці де було в них гніздо вчора, це вже зовсім мені не подобається.....знов напшикала рейдом, компанія вмерла в конвульсія..... тепер думаю може він їм подобається раз на то місце нові летять?

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Включили щойно воду. Після того як її не було добу, те що не працює вже тиждень ліфт фігня:girl_impossible::girl_nea:. Не знаю за що братися чи їсти варити, чи все мити, чи прати, в результаті сиджу на ДП:girl_blush2:. Якийсь нежить почався, чи не йолки палки:girl_cray:. На роботі ...думаю ви знаєте як все:girl_cray:. Коротше одна проза, чекаю іменин, тоді буду мати врочистітсь.

13. Fleshka

У мене після тижня врочистості настала проза...Готування, прибирання, поїздки на закупи:girl_cool:

14. Уляночка

матінко рідна.....помаленько займаюся хвіскультурою, бо мої зайві кг мене вбивають..особливо в спеку.....і так захопилась, що ледве не знепритомніла....ше хула=хуп мала покрутити, але крутиться голова, то вже не буду...ой..як то скинути...шось моє ГВ мене не їсть....а так хотілося б....

15. Fleshka

Ау! Твому ГВ тіко місяць і 20 днів! Підожди, куди летиш, не гроб си здоров"я:girl_impossible: Як то в народі кажуть: "тихіше їдеш, далі будеш":girl_crazy:

16. Уляночка

17. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

У нас вчора точно була урочистість-пішли гуляти сімейством в центральний парк,(не подумайте,що дитина дерев ще не бачила:girl_crazy:)просто біля нас в 2 хв. ходьби є парк,тому в спеку вибиратись далеко не хочеться.Треба було бачити очі дитини від атракціонів,лебедів,качечок,коників,шариків......Вчора однозначно був позитивний день -я перший раз запекла в глечиках дируни з грибною підливою -ням,смачненькі потім ще й в парку погуляли,думала,що не получиться,бо дощик почав накрапати,але перейшло,було свіженько і тепленько.Так що радію:girl_dance:

18. Leila

Leila Well-Known Member

Уляночко, якщо будеш годувати довго, то побачиш результат буде обов"язково. вправи звичайно дуже добре, але коли ти починаєш бігати за дитиною а вона все ще їсть цицю, то калорії кудись злітають. Ше часом і поїсти немає часу, бо поки приготуєш, то вже дитина не хоче сидіти і біжиш, потім їсиш холодне, а воно не смакує. от і худнеш-худнеш :). я знов важу мало аж 52 кг, а було 67 рік тому. а мені так добре було 57-58 кг коли було зразу після родів

19. Fleshka

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

20. Уляночка

Статус теми:
Закрита.