Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Маюся дровами - святкувати два дні дитяче День народження то треба мати силу! До півночі розгрібали подарунки, ледве вклала Ярку спати - одні емоції. Перед очима дотепер різнокаліберні діти бігають :girl_impossible:

2. zetta

zetta Well-Known Member

Жара просто жахлива, сиджу iм морозиво i читаю посиденьки .Хочеться до Львова а мамину малину) в городi попастись.

3. natka75

natka75 Well-Known Member

в обід приспала малого і поїхала в Кінг крос, купила собі в Зарі штани, напримірялась купу блузок, але не повезло вибрати на себе, в Ашані купила копчені хребти сьомги і з пивом щойно посмакувала(давно вже копченої риби не їла).

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а мені зараз переставлятиме Коханий віндовс! 3 роки прослужила та вінда (так він її перший раз переставив), сподіваюсь, і ще так матиму спокій :girl_cool:

5. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Я,завдяки хворобі (виходить так:girl_crazy:) зробила порядок в аптечці.
    але,не тішить,що з роками вона ствє все більшою :girl_in_dreams:
    і знову повернулось у мене бажання до читання книжок :girl_dance::girl_dance::girl_dance:. криза тривала рік
    вечором сестра зробить манікюр :d23:,і можна починати виходити в люди :girl_cool: )))))))))))))
    а ще в гості заходила кума (за якою я дуже заскучила!!!!!) з дітками, посиділи і вони далі пішли шукати котика :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_in_dreams:

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а до нас сьогодні гості приходили..відвідати Марчика..але про нас з Любіком не забули..теж презентів перепало з нагоди ДН....гарно посиділи..побавились з їхньою 11-місячною доцею...а тепр складаю списки на гостини на наступному тижні..маємо дитячо-жіноче паті в суботу і сімейний шашличок в неділю:girl_dance:...мда..забава за забавою

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я після обіду шопінгувала з братовою )до обіду ми дивились 2 фільми, ото дорвались), Сашка збагатився на 2 пари штанів і 2 футболки (дякую всім, хто дав наводку в "Антошку"), накупляла солодощів собі...і так ми провожалися, що я ще пішла на "чай" в гості, а там вино і т.д....Тільки прийшла :)

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В мене нинька "натуральна проза". Зранку прокуняли до обіду:girl_crazy: Потім на ринок, правда усьо проспали, мало хто з продавців залишився:girl_mad: Потім їздили по спортивних магазинах, придивлялись-примірювались на подарунки нам на дні народження і річницю:girl_crazy::girl_crazy: Нарили хфайний наметик, правда ще не піднялась рука його купити :girl_impossible:, тре ще трішки мужа поагітувати:girl_cool:, ато прогнозують спеку невдовзі, пора милитись в Карпати )))

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я зараз на ДН, бавимось твістер і покказуху. весело))) але ще додому добиратись)

11. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

У мене вже сім днів суцільної прози.
    Поїхали з мамою та донею в Моршин трошки водички попити та горло прополоскати. А тут погода, як в "казці". Щодня одне і те ж. Зранку дощ, до обіду моросить, далі трошки різкого накрапання, за ним серйозна злива так на годинку, до вечері ще поморосить трошки і знову дощ, аж до ранку безпробудно лиє. Це торба!!! :sad:
    За такої ситуації, коли дуже смачно їмо та дуже мало рухаємось, ми ще й дуже активно поправляємось.
    З врочистості. Мало того, що почала вишивати:d64:, то ще й нарешті конкурсну квіткову роботу. Станом на сьогодні відшито повністю 4 кольори. :girl_dance: Таки хоч якась користь з тієї дощової погоди...

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Їздили сьогодні в Ашан ,докупити деякі дрібнички на море ,та подивитись ,що в Антошці доброго задарма віддають :girl_in_dreams:.З потрібного нічого не купили,а в Антошку так і не попали:girl_crazy: .На свою голову, зайшли в Інтертоп,а у них зараз знижки,і мої босоніжки на 200грн дешевше ,ніж я купувала,"мелочь,а неприятно" (с):girl_cray:
    Пи.Си.Купували в Ашані м"ясо ,і проходячи біля холодильників з ковбасами ,побачили сосиски за 12 :eek: грн :khomyak:. Чоловік до мене каже:
    -Певно смачні :scratch_one-s_head:
    Продавець,почула нас і каже:
    -Песику можна взяти :girl_in_dreams:.
    Чоловік:
    -Шкода...Песика :girl_crazy:

Останнє редагування: 27 Червень 2010
  13. Knopka

Knopka Well-Known Member

А ми сьогодні ходили в театр (колишній ТЮГ) на премєру "Вперед, кошеня". Вистава так собі, зате зустріла коліжанку, пішли ще потім в кафе, гарно полялякали... Сиділи би і довше, але малій пора було спати, погнали вкладатись, а вона від тих вражень ще майже годину не могла заснути. Після обіду - в супермаркет, потрохи скуповуємо продукти, у вівторок в Ганнусі День народження - 2 рочки.

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я тепер Маруська-фермерша: почався сезон кабачків. Родять як дурні, щодня з своїх кількох кущиків збираю по п’ять кабачків або цукіні. Он муж тепер може Михові налисники хрумати аж йому боком полізе.:girl_crazy: А ще і вогірок є, і помідорка, яку я сама схрумала. Егоїстка, однако.:girl_cool:

15. kati

kati Well-Known Member

Сижу кавуснічаю, десь скоро Сашку мені привезуть батьки, бо їм на роботу ...
    Вчора ходили на день народження з чоловіком...ото в нас збори були прікольні.В сусідньому підЇзді сталась пожежа в ліфті здається, в нас відключили світло, газ....а я тільки голову помила, одяг не попрасований, одне око не домальоввано- а на дворі вже сутінки, не дуже то при свічці намалюєш....і отакі ми завалили до моїх батьків, я бігом за фен...навели кіпішу, в цей же час сестра на кавалєрку збиралась, їй також фен і ванна треба, а тут я....короче мама підійшла і так тихенько каже::"нє все таки дуже добре що ми окремо живемо:haha:))...

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

:)
    коли чоловік їде додому,телефонує своїй тещі щоб запитати чи не треба чогось купити то сам собі і відповідає,виглядає от так :"мамо,що купити? купи собі квартиру і живи окремо" то в нас зараз коронна фраза в хаті:)

з прози-попрокидались, я навчилась читати-дописувати на ДП і годувати синочка:) чоловік робить сніданок, маємо сьогодні ДН в майбутнього кума,може десь підемо...болить голова,хочу спати і шоколаду

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А ми вчора файно посиіли з друзями, п"ю каву :morning1:, читаю посиденьки :dance2:, життя - веселуха :)

18. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

А у нас були домашні вихідні,тільки наша маленька сімейка,без батьків.Відпочили морально.Приготували разом їсти,а потім "залізли" я в телевізор,чоловік-в комп.Красота.:girl_crazy:Сьогодні прокинулись,муж запарює кавусю,малеча товчеться,а я з вами.Сьогодні має прийти в гості мама №2(свекруха),бо давно не бачила малої.

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я вчора купила чергову ароматизовану свічку і зробила собі вдома добровільний вечір без світла.
    Зараз пю каву, читаю і в черговий раз переконуюсь що домогосподарство - не моє, третій день відпустки і вже потрохи їду мозгами. В хаті робота є завжди - закінчується одна - починається інша...:ed4d70def841dc74b57
    Ярка розсипала по хаті намистини з набору на 8000 намистин, подарованого на ДН і селяє коралики. А я намагаюся оминати їх і стримуюсь щоб не взяти в руки пилосос :girl_mad:

20. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А в нас нарешті чоловік переставив вінду і в мене знов перемикається мова,а то ніц писати не моггла.В нас день грандіозного захаращення балкону речами і меблями ,які захаращували кімнати:ed4d70def841dc74b57веселуха одним словом:girl_dance:а завтра в татка день народження так що маєм ще нині презентик якійсь вибрати:girl_impossible:

Статус теми:
Закрита.