Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Сьогодні з"їздила на манікюр-педікюр :d23:, трошка причепурила вже свої кінцівки, нарешті. Приїхали додому, покликала маму, щоб погуляла з Ромасиком, поки попилесошу-поприбираю. І шо ви думаєте? Мама за двері, я в ДП. Але ж то і лінь напала...Ну і як з цим боротись?:girl_in_dreams:

2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

оббігала 2 рази навколо Львова за торбою. капець , яка я вредота.:girl_in_dreams: ніц доброго.всі чорні чи сірі. зі світлими -криза. буду вибирати з того що й думала - 2 варіанти..

купила коліжанці подарунок, собі -пудру і журнал:girl_dance: от сижу і думаю, хто б за мене прибрав і їсти наварив:girl_crazy:

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я спала сьогодні до 10.30!!! Ляпота...Ніхто мене не будив, бо я сьогодні сама..і завтра теж :), синок в другої бабусі ,муж в гори поїхав..Пів-дня вибиралась з хати - хотвла з братовою сумочку собі піти шукати - пішли на Куліша, на жаль, там сьогодні зачинено...Пошвендяли ще трохи по магазинах - своїх розмірів не знайшли, хотіла піти в "Антошку", але щось забула, а потім лєнь було повертатись...І сил їхати в ЦУМ дивитись ще там за чимось цікавим, як попередньо планувалось, не було вже - ми з братовою чомусь майже спали - хоч зранку довго дрихли..Очі самі закривались, тому я поїхала додому, ледве не заснула в маршрутці.Якась погода така...В хаті принципово нічого не роблю - лєнь...Посуд не мию, їсти не варю....Буду зараз знов дивитис якес ькіно, а потім жду на братову - будем обмивати мою нову сумочку, щоб добре носилась

5. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А я частину хати прибрала, а частину ще буду, зварила зупку горохову, сидю та читаю Франка німецькою :) во, яка я господинька та ще й мудра така ! :) :) :) а у малого за малою стоматит почався.....

6. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Нарешті,сьогодні хоч якась врочистість по здоров"ю.:girl_dance: 3 дні відлежала з тепм. 38,ніченьки веселі були.:girl_impossible: Скосила мене ангіна,якою я вже не хворіла років 15. Нинька перший день нормальна температура, але горло всеодно болить.
    отак, в порівнянні і розумієш, яка це радість бути здоровим:girl_in_love:

7. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Проза---була на роботі,розгрібає мене якась простуда,а моє бідне горло проситься в Солотвино,після якого я рік геройськи не хворіла.На нашу погоду викручує руки,прийшлось приймати диклофенак на роботі,дома поправила пігулками від головного болю(це,мабуть,в жилєтку),трохи полежала і"пациент скорее жив,чем мертв..."З врочистості--моя внучка вже тиждень сидить у нас і додому не проситься,хоч сьогодні чоловік з нею заїжджали до доньки,то вона ще на день відпросилася до діда і до баби,бо Фунтик(кіт)буде за нею плакати.Тепер у нас іде крута забава--кота врочисто катають в візочку.Букетів мені моя люба флористка вже мені безліч назбирала,сварилася з нами,коли ми косили газон,щоб конюшинку не нищили.:ed4d70def841dc74b57:d25::d23::d7::p:p:p

8. kati

kati Well-Known Member

а я вже вдома... сижу балдю з моїми любими друзями- чорносливчиками в шоколаді!! :girl_dance: Треба йти пір"ячко чистити, ми на завтра запрошенні до друга на день народження ( я якраз була на південному коли чоловік подзвонив і повідомив, то ж під шумок прикупила собі штанці, а то ж як завжди вдіти нема чого:girl_cool:).

9. карапуз

карапуз Well-Known Member

Цілий день качаю нам музику в дорогу :girl_dance:.Тепер думаю ,чим в дорозі зацікавити дітей :girl_in_dreams:.
    Їсти великими баняками не готую, бо ми ж скоро їдемо :d23:.І нічого,що ми може через тиждень поїдемо :girl_crazy:.

10. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А в нас так класно день почався-махнули втрьох на дачку:girl_dance:.Поїли ягідок,весело провели час і малий заснув..:d25:проснувся і вплач болить животик.:girl_in_dreams:Ми спочатку маршруткою а потім вийшли і на таксі-довезли такого заплаканого,аж заходився..дала сорбент промила кишківник ..тепер вроді бавиться.Виявляється він немиті ягідки з татком гамав,ще й горошком зеленим це діло доправили..:girl_impossible:Ті хлопці то капець:girl_cool:

11. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Нас сьогодні запросили на весілля моя подруга, яка нарешті після 5 років цивільного шлюбу вирішила, що муж підходящий.
    А друга подруга все ж буде народжувати не дуже очікуване дитятко, і я цьому надзвичайно рада.

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Сьогодні мама з малим їздили на село, приїхали задоволені - прадід на тракторі катав, на ровері катав, різних тварин показував...
    А ми з чоловіком погуляли, поїли Папероні, відпочили.
    І ще 2 вихідні! Ще би погоди...

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

зранку каталися з чоловіком по Львову..купив муж мені презент на ДН...заїхали джо свекрів...поприбирали..наварили їсти, бо завтра коліжанка з чоловіком прийдуть Марчика відвідати, бо ще цьопи нашої не виділи...ось таке..

14. Leila

Leila Well-Known Member

Мене мій муж сьогодні відпустив шукати собі подарунок на ДН, а я вирішити не можу що хочу, обходила Південний, а толку мало, прийдеться проситися ще раз

15. Ная

Ная Well-Known Member

Я нині потрапила таки на свою любиму аеробіку,наскакалася як та коза:girl_crazy:,хоч настрй піднявся,бо вже якась депресія на мене находила останніми днями.Погуляли з дітьми центром,закупилися продуктами,варю їсти:ed4d70def841dc74b57. А планувалося на природу,шашличок,ех де та погода?..

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

От і я довго думала, що ж мені не вистачає для повного щастя. Коліжанкам вже позамовляла, що би хтілось, тепер вони голову мастять, де то купити. А от на запитання мужа, що мні подарувати довго не могла відповісти. І тут мене осінило. В мене ж немає людського теплого спального мішка! Такшо має тепер завдання. Вибрати, так шоб мені догодити:girl_cool: і купити. Я от задумалась. Може то на річницю нашого знайомства (2 липня) намет якийсь хороший замовити, ато з нашим теперішнім з Ромком троха страшнувато, і здути може:girl_in_dreams:

17. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

У нас сьогодні цілий день гостювали моя мама і бабуся, такий класний, сімейний день :girl_claping:. Данилкові приділили максимум уваги, читання книжок, веселі забави, незважаючи на похмуру погоду нам таки вдалося уникнути дощу і весело провести ще й вечірний час на свіжому повітрі, а пізніше довго і нудно із обіймами і поцілунками (нібито ми живемо в іншому місті а той і в іншій країні ;) , причому вони нас відвідують декілька разів на тиждень) прощалися :kiss::sad: а пізніше все те чого за сьогоднішній день Данилка нового навчили бабуся і прабабуся ще повинна була засвоїти і я :khomyak:

18. viltis

viltis Well-Known Member

І я сьогодні всім дякую за вітання!!!!!

зараз ми вже вдома, Ярко дуріє з татком ...а я нарешті вільно сиджу за компом:)Посвяткувала сьогодні в домашньому колі ( завтра ще продовження). З подарунків сьогодні дуже тішилась ....бо нарешті, здавшись перед рекламою, я собі купила ті нові Рібоки ІЗІ ТОН:) ...так що тепер буду з Ярком гуляти і дупцю з ножками підтягувати:)))

А ще в Зарі трошки для Ярка закупилась ( особливо вподобала плащик:))) Так зараз такі приємні знижки:))) йшла собі по сукенку, а вдягнула дитину ..але безмежно тому рада:)))

А тепет сиджу складаю план бойових дій на наступний рік ...все таки наступного року 25....

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а ми з братовою вже подивились кіно під винце...обмивали сумку - фільм нічого такий - "вечное сияние светлого разума", якраз під мій злегка депресивний настрій, про вічне кохання...ходіли ще дивитись "Диявол носить Прада", але то вже на завтра, спати хочем....

20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дорвалася до компа, почитала дописи...
    Зробила висновок: наші ДП - це такий щасливий острівець, який в основному оминули фінансова, демографічна та всілякі інші кризи. УРА!:girl_dance:
    Потрошки вичухуюся з ангіни, кожне ковтання вже не дається мені ціною надлюдських зусиль. Свекруха подарувала мені кофточку, блузочку і чудо-босоніжки - шкіряні, на стійкому каблучку, м"якесенькі, зручні, як новенькі:girl_dance: (аякже, собі ж купувала, але їй то все виявилося замале!:girl_crazy:). Прикупила під колір дві пари кульчиків - зовсім недорогі і симпатичні.
    До речі, в кого ще діти вміють рухати вухами?:girl_crazy:
    Як я не старалася, повторити за Янькою не зуміла.:girl_impossible:

Статус теми:
Закрита.