Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

казали мені, що це дуже боляче, але допомагає! І після того точно все буде добре, головне просто пережити це!

2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

дякую за підтримку!
    але все рівно воно має тенденцію повертатись, за рік-за два, а з нашими темпами росту:sad:(

а ще я вже ну дуууже стомилась щодня мити посуд
    от на Рясне в мене був прикольний умивальник - туди вміщувався посуд за цілий тиждень; з переляку хтось ставав в кінці тижня і все мив
    а тут якийсь делікатний, наче ляльковий мийник - кожен день пуцуй посуд, мийник пуцуй, пуцуй білу плитку грррр

3. Viktorina

Viktorina New Member

Що...?, та ту депресію проганяти,і що властиво тільки жінкам,та ще й коханим...:kiss: :girl_in_love: А то в мене якось все останніми днями важко, замучили хвороби всенької сімейки і дощі достали.:girl_cray: Хооочууу сонечка і справжнього тепла...:girl_yes:

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я нарешті бакалавр, але якось ті ДЕКи тяжко і сумно дались... нині річниця, 10 років смерті мого дідуся... весь день на службі, цвинтарі... а потім прийшла додому і відключилась - проспала 5 годин! видно виснажений організм... і дістала погода....

5. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

А мене сьогодні потягнуло переглянути старе відео, весілля, хрестини, дні народження.Одразу задумалась про плинність часу, батьки постаріли, я з гандрабатого підлітка перетворилась в жінку,племінник пампушок став худющим школяриком, когось вже не має.........дивилась і якось сумно і тепло водночас.

6. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А я нині так наганялася жи йой. Забрала аналізи з двох лабораторій( і ще у вівторок маю ще одні здавати),сходила до лікаря,потім ще в одну установу заскочила,деякі папери забрала,потім трохи по магазинах перейшлася,купила собі чергову сумочку - певно 10 по рахунку(і нашо мені їх стільки?:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail).Прийшла додому не чуючи ніг,повболівала за іспанців і от зараз сидю лазяю по ЛФ і ДП:connie_pull-pigtail.З врочистості - завтра забираю в Галочки свою оновлену суконку і у вівторок гуляю на випускному в своїх учнів.На вихідних буду посилено приводити себе в порядок:d23:

7. Ірена

Ірена Well-Known Member

гммм... переїзд співпав із "свіжими" зубчиками в Сашки:hang1:
    в хаті бардак, дитина ниє... і я сиджу собі:d25:
    коли ми таким чином перевеземся?
    одним соловом - мене тут не буде деякий час:girl_in_dreams::girl_crazy:

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Зі мною сьогодні щось таке твориться:girl_in_dreams:....чи то погода так впливає,чи то клятийпмс-від самого ранку слухаю і див. Кіркорова!!!:girl_impossible:(не слухала його десь з 98р) і плачууууууууу,очі постійно на мокрому місці,муж в шоці,питає,що сталося,а я просто слухаю і плачу:girl_sad:

9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Мдя, Ірусь, то накриває:girl_impossible::girl_crazy:
    моє дитьо тож погоди не зацінило, зчинила мені в 12 сканал а ні з чого, кричала хвилин 10 і видавила з себе що хоче спати, пішла наверх її вкладати-2 хв і заснула, я в шоці, в нас проблема пів другої вложитись а тут таке...

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

А я вчора в Ашані накупила різних господарських товарів - суперову швабру:girl_crazy:, відро, всякі губки, серветки, рушнички, гачки....і т.д. І коли лягла ввечері спати, дві години не могла заснути бо дуже хотіла щоб пошвидше настав ранок, і я це все використала у прибиранні квартири, особливо швабру..:girl_crazy:Враховуючи те, що прибирати я не дуже люблю, то мені так смішно зі себе було... - як мало треба для того щоб заохотити себе поприбирати - нову швабру:girl_crazy: і відро!!!
    п.с. скоро буду ставити нову духовку - пекти(це я теж не дуже люблю) почну кожен день! А то й по 2 рази вдень...:girl_crazy:

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

дощ, прибирання, кухня...коротше проза суцільна

12. popelushka

popelushka Well-Known Member

А я сьогодні нічого не роблю, вчора по-прибирала, їсти наварила, а сьогодні і завтра відпочиваю:) Тільки з ліжка встала, ну і погодка.... а в сестрички моєї сьогодні випускний, добре, що хоч урочистість буде в приміщенні, а то плакав б її макіяж, зачіска і т.д.

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І у нас проза-хотіла завтра доцьку повести на свято морозива,а вона сьогодні прокинулась з температурою і соплями (ось так ми сходили в поліклініку за довідкою)Бідацтво заснуло,як тільки поклала в ліжечко :d25:(завжди засинає годину)Так що вихідні проведемо дома :girl_sad:

14. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

поприбирала, їсти зварила, зараз роблю макіяж, одягаю донечку і їдемо зустрічати мою подругу з далека:girl_claping:
    чоловік на рибалці, а дівчатка гуляють:girl_dance:

15. Златка

Златка Well-Known Member

А в мене нині "катрусин кінозал": відпочиваю за суцільним цілоденним переглядом фільмів :connie_pull-pigtail ліньки зараз щось робити, хочеться відпочити :girl_in_dreams:

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я сьогодні затіяла велике прибирання, вже одну кімнату закінчила... тепер головне шоб туди ніхто не заходив і не портив красоту:girl_crazy:
    Потім планую зробити одну смакоту на полуничний конкурс:girl_in_love:
    А ще повишиваю:d64:... якщо мама захоче, бо я без неї ще не берусь до цього діла... Ех... шо не кажіть, але така погода корисна, інколи

17. kati

kati Well-Known Member

Я сьогодні як сонна муха, літри випитої кави не допомагають...вчора лягла спатки в 4 ночі, варила істи і прасувала ( соромно призантись але в мене ще після відпочинку непопрасована ціла гора, а нашо прасувати, там все майки шорти а погоди і так нема) Сьогдні до обіду вибирала світильники, з тим ремонтом я вже майже проф. електрик...А зараз поїду замовляти техніку...від того всього голова вже пухне...добре лише мому мужу, який від усього умив руки, чухнув у відрядження ..ну та й добре, Сашка до мами в гості піде, а я планую вечір присвятити собі- віддраяти рештки засмаги, а то я вже як полосатий тигр :)), зрооблю педікюрчик, з понеділка передають тепло!....а можй й ніфіга не зроблю а завалюсь в ліжко!

18. natka75

natka75 Well-Known Member

а де буде це свято?
    а я від ранку на кухні....:ed4d70def841dc74b57, вся запарилась, бо там як в парній, всі камфорки + духовка.малий встав вже...треба йти погуляти поки нема доща

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І я записалась на манікюр, а йти просто ліньки, я би залягла в сплячку, голова як великий баняк, добре шо хоч моя дитина трохи сьогодні також спокійніша, а то якби на неї не вплинуло, тоя би певно вмерла)
    Планувала прибирати, але поки вистачило тілки на пилесосення одного поверху і трохи кухні, лінь-то певно моє друге я.

20. Юстина

Юстина Well-Known Member

А я вчора прибрала зверху і сижу така спокійна, ніби вітальні і кухні з пустими баняками не існувало. Чоловік спить з малою, а мене нема кому взяти і спустити по сходах... Ще й кума недалко стирижеться і фарбується, грозилася зайти... Ай, встигну. А не встигну, то не встигну...

О! Забула... Зранку ходила на Привокзальний (не переношу на дух той базар, але близько ніякого не маю. Ранок - дурдом, після обіду - всі продавці п"яні). Стала посеред тротуару, колупаюся в сумці і легенько зачепила старого дідугана. Чемно вибачилася, чесно. А він: "Стала посеред дороги!", я кажу: "Я ж вибачилася." А він на всю глотку, на весь базар: "Вибачилася??? Та пішла ти на ... !!!" (так, так, туда-туда, де ви подумали) і гробова тишина навколо. Всі різко перестали купувати і продавати. Але мені було зручно... Мусіла випалити тихенько "старий дурень", щоб стало легше...

Статус теми:
Закрита.