Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юстина

Юстина Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А я сьогодні можу з полегшенням зітхнути, бо вчора закінчила нарешті святкувати свій день народження (святкувала кожної неділі, починаючи з 14 травня). Перемита остання гора посуди, мангал зі спокійним серцем перебазувався в підвал, позаду довжелезні папірчики з спиками продуктів. Як врочистий результат, багато приємних емоцій, гарних подарунків, серед яких просто бомбезні сережки, але то вже у вихвалялки.

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Вихідні були насичені! в суботу встигла і на дев"ятини, і на город, і на риболовлю.так класно було трошки в землі покопатися, правда спинка потім мені щось не дуже дякувала!а вчора просто відпочивали!!

3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а ми вчора відсвяткували ДН коліжанки, файно було, посиділи в аквапарку в пабі, побавилися в більярд, а потім потьопали в МІ100....мммм.... недавно тіки встала))

4. Котя

Котя Оптимістка :-)

Ну от я і приїхала, де валялась на пісочку під шум моря.:girl_bye:
    Відпочили суперово, правда деколи підводила погода. Набрались купу позитивними емоціями на рік вперед. Хочу ще:girl_cray:
    Дуже заскучила за посиденькими, вчора цілий день читала, де прочитала багато приємних новин:girl_in_love:.

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Півдня провели на нашій "таємній" квартирі - чекали майстра з Укртелекому..недочекались...проте перебрала я увесь дівчачий гардероб...таке все файнюнє..серце аж терпло..але тримати то з 5 літ нерозумно:girl_in_dreams:, тому вирішила трохи продати, роздати і роздарувати....потім заїхали в Антошку, щоб на автокрісла глянути -вибір нульовий (дівчата, де ви їх купуєте..там ніц путнього:girl_cray:), але Марко заїхотів гамцяти і ми вперше обідали в машині..ось таке:girl_bye:..

7. Natalia

Natalia Well-Known Member

Пригадалось мені як я вперше після пологів (Юсті було 2,5 тижні) поїхала в Пелікан гойдалку від Фішер Прайс купляти. Мені здавалась та поїздка таким святом... як до життя повернулась. Але то, мабуть, після тяжких пологів...

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну вчора ми вперше з Маркусиком сходили на ДН..посиділи близько 3 годин з дівчатами в піцерії...він погамцяв і поспав на циці....лише наприкінці хотів уже свіжого повіртя і знову циці, то годувалися на ближніх лавочках..тому, дівчата, все можливо - і нормально виглядати (ну зайві кг я не враховую), і зварити-поприбирати, і 2 дітей виховувати..і з коліжанками на каву ходити..навіть при ГВ

9. antique

antique Member

І я така рада! Нарешті Посиденьки працюють!:girl_claping:
    Поки практика не почалась, маю вільний час. Ото вже я смакую відпочинок по повній) Навіть дощ не заважає. Шкода, подруга до держ.екзаменів готується, побачу її аж за тиждень... Вже скучила.

10. Milady

Milady Well-Known Member

Врочистість це те,що Посиденьки нарешті працють:girl_tender:а то я вже скучила так:girl_mad:
    Готуюсь до останнього державного,потім буду мати тиждень-два відпочинку і знову за навчання:буду готуватись до вступу на 5 курс:girl_devil:літо все пропадає....

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В мене сьогодні одна проза:сплю-їм-готую-бавлюсь-гуляю-сплю-їм...
    Витягнула з духовки пляцок з чорничками...ммм, смакота, вже половина пішла в наші животики...

12. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Я таки бачу, не всі дописи повідновлювались. Останні датуються 1 червня :girl_sad:

13. TASJA

TASJA Well-Known Member

А в мене сьогодні з"явилася велика-превелика надія, що коли ми зі Святиком в Шацьку будемо, таш татко трохи ремонтику доробить :girl_claping:.
    А врочистіть у мене така, що мій синочок вже вільно говорить! І багацько разів на день повторює, що любить маму :girl_tender:. Яка я щаслива від того, що я мама!

14. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дівки! Яка ж то радість - ми вдома!!!:girl_in_love: Щастю моєму немає меж!

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і я рада ДП!!! А в мене сьогодні така травма - чекала на зупинці на маршрутку - якийсь дядько їхав велосипедом - бродячі песики (малі) дуже почали на нього гавкати, так той урод зліз з свого ровера, почав гасати з ним п отих псах 0 типу лякати, а потім взяв зодороаенну каменюку і кинув в одного песика ,камін ьпопав акурам мені в ногу - на стопу, в саму кісточку. Я думала, що там взвию від болю! Мужиу собі сів далі на свою тарантайку і спокійно поїхав!!! тепер маю такий фіолетовий синець, нога підпухла...

16. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

о, ТАК!!!! Завтра в честь цього збацаю щось смачненьке по форумним рецептам))))

17. kati

kati Well-Known Member

А якого числа форум пропав? Бо мені так здається десь 8-9, якраз коли ми поїхали на відпочинок, а вчора повернулись, і ось вам дп запрацювало, :haha: пойняло рідненьке що без нього в мене ломка:haha: Всім привіт і цьом!

п.с. ой в мене почалась страшенна проз- прибирання,готування, ремонт, і все накупу, а ще й погода нікакая, кому я буду свій загар показувати? Хочу знов на море!!!!

18. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ніби 11, десь в першій годині

ось ще зверху на сторінці написано :)

19. Angel

Angel Well-Known Member

нам!!!:girl_spruce_up:чекаємо!

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я так і знала,що то твоїх рученят справа :girl_haha:.

нааааааааааааааааам:girl_tender: !

Статус теми:
Закрита.