Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

В мене сьогодні був незвичний день-день "оголення" почуттів із дуже близькою мені людиною....і то було для мене дуже і дуже важливо...

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

думала що знаю, але виплилди ще деякі факти.
    запила моя Настя кусочок московської ковбаси вершками :girl_crazy:

я спершу думала,що то від ковбаси просто, ми ніколи її не купуємо,а прийшли вгості до свекрушки, ну і Насті кусочок перепав.
    а тут виявилось, що, допомагаючи свекрушці ліпити періжечки, Настінька випила "чарочку" вершків :girl_crazy:

буде свекрушка знати,але при зутрічі ще нагадаю, що Настюха до таких поєднань не готова, та і взагалі,хто готовий :girl_cray:

3. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а ми так гарно відпочили на Старому місті:dance:
    правда, потомились сильно - гоцали так, що аж стадіон дрижжав:crazy:

і людей багато так було, а до ОЕ взагалі таке враження пів Львова прийшло, ну а ми собі пішли дивитися футбол в Криївку - не є фанатами ні Вакарчука, ні стовпотворінь

я гортаю прогноз погоди на 2 тижні вперед, на місяць - все рівно дощ:babruysk:

П.С. Дякую організаторам СМ за зе Урбан Вуду Мешін
    :girl_cool:

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я нарешті відіспалась - вчора була зустріч випускників, пів-дня ходжу по хаті, не знаю, до чого то вчепитись. А вночі, як приїхала, отримала справжній шок - відкриваю одні двері, ті , що спільні з сусідами, відкривати другі, власне у квартиру - а вони відчинені...я тааак злякалась! Ніч, 1.30, і відчинені двері...а я знаю, що маю бути сама в квартирі....Обережн озаходжу, тримаю напоготові бутилку вина :haha:) А це, виявляється, моя мама приїхала! Коротше, ми ще годинку говорили, нюхали нові духи і вибирали, кому який запах білше подобається, бо я набрала 8 різних мініатюрок...Зараз, мабуть, підем з мамою шопінгувати.

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я сьогодні ціле рано працювала-знімали виставку собак. Які ж вони всі файнюні. Дізналась що собаці породи китайська хохлата роблять депіляцію депілятором і то її зовсім не болить, тихо позаздрила псіні. Потім була у церкві, зараз іду спати бо на вечір теж маю заходи.

6. kati

kati Well-Known Member

Так гарно провели день! Відпочивали з батьками на природі, в Саши з дідом була своя програма- надувний човен і палатка, а ми прсто повалялись , позагоряли, попили смачного вина( Усмішка дякі за наводку, вино супер),ех файно....
    так цікаво життя влаштоване- в юності тільки і думав де б рванути потусити без батьків, а зараз думаєш-тільки б не закінчувались отакі сімейні вилазки...ну ладно, нє будєм о грустном.... Сидимо з малим ,дивимся капітошку, кликали нас ще друзі до ресторану, але сил немаю взагалі, так що мабуть до вечора будем валятись на дивані:)

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і ми сьогодні цілий день з батьками, почалось ще з вчорашнього вечора, сімейна вечеря, вранці проводжали брата з сімєю на відпочинок , вранці прокинулась з біллю в горлі, стоптала круасани з Вероніки, поспала,потім знов поснідали, поїхали вибирати плитку-шпалери , заїхали в Кінг-Крос, тато з мамою трошки закупились (взуття-сорочки), потім попили смачної кавусі з маково-горіховим тортиком (мнямка) в Брич кафе, далі знов вибирали шпалери, потім заїхали на шашличок в Гопак, потім попили чайочку вдома . Такий в мене гастрономічний рейд, йду в душ і дивитимемось з чоловіком 9 з пол тижнів. З усіх сторін дзвінки-питання "чи вже? чи ні?" ще ні :girl_haha:

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в нас сьогодні потрійне свято - перша прогулянка, перший тиждень Марчику і 12 річниця, як ми разом з Юрком...ось так...погуляли, поїли морозива, входимо в ритм одним словом..

9. Ная

Ная Well-Known Member

А ми нині похрестили нашу Таїсію! Файно було,святково.І ше нині Таїісії іменини,так нам співпало:girl_smile:

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а ми з мамою нашопінгувалися!!! Аж ніг не чую..Правда, дві красуні вибрались на самий дощ - поки красу наводили...Мама стала власницею взуття, а я так, по дрібницях накупляла, а потім потащила маму в "Ашан", бо вона ще там не була. Знов накупили якихось дрібниць, прийшлось ще й сумку купляти, щоб то все добро нести:girl_in_dreams:, вроді нічого такого, а нести важко було...Потім мама окупувала комп, а я дивилась по СТБ всі фільми підряд. Завтра приїжджають мої хлопці, а в хаті в холодильнику миш повісилась:girl_cool:, бо у нас сьогодні був день ліні і нічогонероблення...

11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Вперше,за 2 місяці,пройшла нам неділя без гостей)))ми саменькі пожарили/погамали шашличок,сходили на футбол(по закону жанру,попали на грозу),передивились по-трошки радянські мультики та з"їли ен-ну кількість зефіру в шоколаді:girl_curtsey::girl_in_love::girl_smile:
    гарненько посвяткували)))

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка,а в мене завал, другий день температура під 40, сьогодні зранку збила,бо вже як зомбі була, дуже важко переношу чомусь, тіло дуже болить.
    збила,міряю - 36.8 - ура!!! думаю, зараз і відісплюсь...
    ага, за пів годиники знову поперло догори, вже 38,тіло викручує у всі боки, до обіду знову,певно, до 40 дійде.
    а в середу комісія по прийому на роботу офіційно, Настюха взагалі в шоці,що то робиться, короче - завал.

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Щось я після тих вихідних так замучилась, що ледь сиджу на роботі. Дуже важко чоловік відходить від хімії. Я вже не знаю як собі ради дати. Вчора перший день, що стало легше, бо друг прийшов, трошки розвіяв обстановку. Чоловік і їсти щось почав, а то лежав мертво білий як стіна. І головне нічим не можу йому допомогти. Та й самій переживати не можна....І так шкода всі родичі, знайомі десь позникали.... Добре як все добре, а коли дійсно потрібна підтримка-то глухо!! Та й взагалі розчарувала мене та ситуація... І ніби розумію, що я тепер його дружина, і все на мені. Але також розумію, що йомі ніби і достатньо моєї підтримки, але він потребує рідних, друзів....(оце понаписувала так ніби в жилетку...плачусь)
    Але все ж таки йде до кращого і під кінець вихідних ми навіть усміхались)))))
    А тепер до роботи!!!

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

От так і перевіряються справжні друзі... нажаль....

15. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ми гарно провели вихідні: в перший день усією сім'єю їздили на празник, на другий день-до нас приходили гості... їли шашличок, і дощ нам не був на заваді:) Ходили на відвідини до своєї новонародженої сестрички, чесно кажучи, я вже забула, що дітки бувають такими маленькими.... аж страшно було брати на руки, зате чоловік з Юльчиком бавили малечу, поки ми святкували:) Думала, буде мене підводити знову до теми планування дитини, але мовчить, партизан:girl_in_dreams:

16. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Христуся,коли моя колежанка попала в подібну ситуацію як у вашого чоловіка,мені дуже запам*яталися її слова:"Раніше я думала,що у мене безліч друзів,а тепер вистачить пальців на одній руці,щоб їх перерахувати..."Мені здається,що ніхто про вас не забув,просто турботи передсвяткові,може,повиїжджали де за місто.А може просто думають,що їх візити недоречні,не хочуть,щоб хворий перевтомлювався.Можна друзям навіть натякнути,що і телефонний дзвінок теж важливий.Все буде добре.

17. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

А ми вчора приїхали з села,у нас на Трійцю празник.Наготувалися,гості 2 дні (1 день 15,2-12 людей).Одним словом замучилась,сьогодні ціла гора стірки і звичайний день.Погуляла з малою,зварила їсти,"попрала"одяг.

18. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

А мене сьогодні все і всі достали, ніби змовилися, навіть з Коханим погиркалися, покапризувала трохи, а тепер сиджу і думаю-то треба було того?(((( Залізла в гілочку "Забила би", яку раніше не відкривала, а там зразу, та й про носки, сиджу і ржу до себе:girl_crazy:. Ось такі ми, коли в нас "ДІЛА"))

19. Jak Nana

Jak Nana New Member

!
    Яка ж ви молодець! Не не падаєте духом і не втрачаєте оптимізму в такій важкій ситуації. Для вашого чоловіка це мабуть найголовніше зараз. Але ви й за себе не забувайте, бо судячи з вашої лінійочки вам треба дуже берегтися! Сил вам і здоров"ячка побільше всій вашій родині!

20. simona

simona Well-Known Member

Радість і усмішка моя на обличчі тривала до 20,00, поки не прийшла додому і щераз попробувала підключити фотоапарт. А так втішилась, що виграю у фотоквесті, що на роботу взяла фотоапарт всі шнури, але не подумала до телефону взяти.:girl_cray:......ах, що ж тепер ніц не вдієш. Нічого наступний раз виграю. Загалом день минув не погано. Зараз поїм, відпочину і почну робити свої "ідеальні ніжки".:girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.