Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shine

Shine New Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А на мене щось нині "напало" - цілий день на кухні:girl_sad:Перемила вже все, що можна було, залізла в кожен куточок:girl_mad:, от поп"ю кавусю і йду ванну вимивати(що зі мною?:girl_in_dreams:):girl_haha:

2. kati

kati Well-Known Member

Купила батон пломбіра, банку нутелли- сиджу наминаю...кайффффф.

3. Oriana

Oriana Well-Known Member

3 день як працюю на фабриці. З незвички вже руки-ноги відвалюються, прийшла до хати ледь жива і ніц нехочеться, тільки лежати, лежати, лежати... Але надіюся, що мій труд буде достойно нагороджений:)

4. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

вчора закінчився мій перший робочий тиждень на новій роботі...важкувато трохи знову вставати зранку...звикати до нового колективу, але думаю через кілька тижнів це стане звичкою...:girl_in_dreams:
    мала вчора дуже приємну врочистість:girl_in_love:...знайомство з Марчиком (синочком Уляночки)...(я знала шо він маленький, але не очікувала шо аж тааакий малесенечкий...явно відвикла від таких діток...)дівчата,він такий файнюня:girl_in_love:...а ті масінькі пальчики:girl_in_love:... а як він губками шукає цицю...:girl_in_love:
    Після цього мали гарні посиденьки з моїми батьками...смачно повечеряли і поїхали нарешті додому...день закінчився гарною розмовою з чоловіком...
    сьогодні прокинулась і вже з самого ранку гарний настрій - ура:girl_claping:....включили гарячу воду (хоча ще тиждень її не повинно бути)....нині маємо багато справ...а вечером нас чекає Терпнопіль...:girl_bye2:

5. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А я вчора несподівано зробила все, що планувала зробити вже давно. (як виявилось, справ не так вже й багато, але ж збирання їх зробити було таким довгим........:8:) Нарешті пішла з малим до стоматолога і вирвали бідолашному зуба. Тепер залишився лише один, щоб постійні не росли криво. Ще й записала малого в гурток велотуризму і він відразу ж залишився на заняття. Радості його не було меж!!!! Такий задоволений!!!! А мама задоволена, що ця радість для дитини ще й безкоштовна!!!!:girl_claping: (лише ровер добрий треба підкупити). Ще погуляла з дітьми на качельках і відвезла їх до бабці, щоб вона ще й потішилась ними.:girl_smile: Так що гарний був день. Побільше б таких.
    P.s. : ще згадала! Ще побувала на шарко! Такий кайф!!!!!:girl_claping:

6. Галченя

Галченя Well-Known Member

А ми всі в переселенні...куди не кинь оком - всюди коробки і пакунки...

Хочеться з вами поділитись своєю радістю - в мене здійснилась одна з заповітних мрій- ми стали власниками трикімнатної квартири.

Попереду ще багато дрібних клопотів, але всі переконують що то приємні клопоти.

А ще я влаштувалась на додаткову роботу. Важко. Дуже важко (дві роботи, дитина, чоловік і переселення). Але отримана на новій роботі перша зарплата якось непомітно зняла частину втоми...

От така в мене проза і врочистість.

P.S. І ще дуже бракує часу на посиденьки

7. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Галченя, від щирого серця вітаю з Вашою "обновкою", бо це ж таке ЩАСТЯ!!!!-своя квартира та ще й трикімнатна!!!!!! ВАУ!!!!!:dance::radist:
    А ті всі клопоти направду будуть приємними!!!!

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

ми з Настюхою не спали практично цілу ніч, отравилось моє біднятко так,що то :girl_sad: . вчора в 12 ночі фонтанами залила всю кімнату і ліжко, і то з таким характерним запахом,що я думала сама на то все ... , поки вимию. причина отравлення відома :sad:

добре,що організм все вернув, не довго думаючи. вночі ще трішки тошнило і на рвоту тягнуло, а зараз лежить моє чудо і мріє,щоб то вона з"їла. але мушу на голоді трохи її протримати, хоча б до обіду, підпоюю ромашковим чаєм хіба.

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Женічка, а що сталось? Чим отруїлись?

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а мій муж з малим поїхали в село, а в мене сьогодні зустріч одногрупнків, 5 років - сиджу перед монітором, одним оком на дп, лакую собі нігті, потім ще в перукарню треба :). І з нетерпінням очікую свої обновки з "Жерому", переживаю, чи дочекаюсь....

11. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а в мене лише проза.... іпити, навчання.. а от наступного тижня буде свято)) завтра в коліжанки ДН, але вона його святкуватиме наступну суботу в Спліті)) нині йду з бабцею купувати собі тканину - маю чудову нагоду втілити свою мрію і пошити маленьке чорне платтячко!

12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А в мене щось дуже насичені ці вихідні.Сьогодні -зустріч одногрупників і можливість потрапити на концерт Бреговича з Ельзою.(але на концерт,мабуть,не встигну)Завтра -одразу два ДН і обидва на п'яту.Але,знову ж таки,попадемо,мабуть,тільки на одне :)

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я збираюся в дорогу, завтра їду до Голандії!!:radist::radist: Я уся сесію тримала в собі думку-потерплю,переживу і поїду звідси, щоб трохи відволіктися, відпочити, та й поряд х коханою людиноюб побути..:girl_in_dreams: Лишилося тільки речі спакувати, а я того тааак не люблю :girl_cray: Ну і щасливо доїхати, бо їду до Німеччини, а там маю сісти на поїз. Головне, щоб автобус не спізювався, бо інакше буде мені кепсько..Я в тому плані така перестрашена, шо ойойой...

14. Orman

Orman Модератор-бомба

вийшли з хати, поки дійшли до зупинки змокли наскрізь - приїхала в центр - тьху, а тут сухо ... а бідний мій чоловік в світлих штанах, і що з цією погодою робити?

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а я сьогодні в центрі змокла,то було десь перед другою. Такий дощик був не маленький...

16. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

прийшла з роботи, втомлена, розчарована троха, подивмлась на своє мавпинятко, як він всім жару дає і з якою радістю до мнене біжить і цицю витягає, і зро зуміла, щр все не так вже й погано:girl_cool:

17. Siania

Siania Love Life

А в нас на Сихові взагалі дощ не падав:girl_cool:

18. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ну і суботка видалась....
    Сьогодні на роботі було методоб"єднання, викладачі іноземних мов, зі всіх коледжів Львівської області, приїжджали до нас "ділитись досвідом".... на мені були столи:shutup: Я вийшла з хати в 7.00 і от тільки тепер прилізла... така замахана, капєц! Поки понарізали (ще одну викладачку на поміч мені прислали), поки понаставляли, поки паньство професори понаїдались... а тоді все в зворотньому порядку:suicide:
    Як добре що я вже вдома.... сама.....:girl_tender:

Останнє редагування: 22 Травень 2010
  19. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

у Винниках теж не падавав, ні капельки:girl_smile: а чоловік на рибалці (на Майдані) промок до ниточки:girl_sad:

20. olena

olena New Member

А в мене сьогодні "чемоданний "настрій,завтра раненько летимо нашою сімейкою відпочивати,брожу цілий день по хаті в роздумах чи нічого не забула,чи все взяла.Мала цілий день ходить і питає яка година,бо так чекає вечора,щоб лягти спати ,а потім встати і до аеропорту.

Статус теми:
Закрита.