Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Кать, ти чого сі нервуєш, не нада!!!!в п"ятницю, чи коли там, гайда на травневу форумівку!можеш пів кіля того спартака взяти!

2. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

З самого ранку нині з мамуською в лікарні,її оперували на вени на ногах,я так переживала і недарма бо не все гладко пройшло але дякувати Богу таки закінчилось добре .Якась я така зібрана весь день була а коли її привезли-так розплакалась ...але то таке.

Із врочистості :нині в братика день народження:)

3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Такий світлий святковий день почався дуже гарно:моя коліжанка-сусідка в 5-ій год. ранку народила манюню-файнюню доцю)))...дай Бог їм здоров"ячка....

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дівчата, навіть не знаю, чи то плакати, чи радіти. Була в бабці лікар, і поставила діагноз: летаргічний сон.так що ще все може бути добре!

5. Knopka

Knopka Well-Known Member

Моя проза сьогодні ледь в "жилетку" не перетворилась. Пішли з малою в Антошку, купили, що треба, покаталась вона на гірках - і додому. На виході виявила, що в мене з кишені пропав мобільний. Паніка, бо дуже шкода контактів. Обходили всю антошку, підняли на ноги охорону - може хто приносив, аж поки згадала, що міряла шорти. Знайшла свій телефончик в примірочній, він впав за стілець і ніхто його не помітив. Тішуся як слон. Як то мало для щастя треба...

6. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Мій нинішній день я б назвала ознайомлювальним :) Їздила нині до Клеонати забирати мильну основу. І побачила трохи інший Сихів, ніж той, який завжди бачила - не знаю, як пояснити, але не такий, і все. По-перше, заблукавши, потрапила на вуличку з особняками (це вже мене здивувало), по ній мене провів симпатичний хлопець, який ще у маршрутці запропонував показати вулицю Лісну. Потім хлопець (простий, без наворотів), провівши мене, зайшов у двір дуже презентабельного дому :) Згодом ще один хлопець з будівельної бригади однієї з тамтешніх новобудов - теж дуже симпатичний і приємний - дуже люб'язно показав мені дорогу.. Невже на Сихові усі хлопці такі приємні і милі? :) І завершила моє ознайомлення із Сиховом Клеоната, яка розповіла, що їхніми сусідами є брати Дубневичі, і у них є поле для гольфу, во!

7. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

У нас в селі нині празник,так що ми при нагоді провідали чоловікову сестру.Трошки посиділи,діти побавились(побились...-не можна вже малим бавитись разом)і приплентались до хатки.Софійка зразу заснула без задніх ніг.
    Щойно подзвонив чоловіка брат і повідомив що його жінка народжує...так що скоро будемо мати поповнення:girl_claping: ура! а мій муж буде мати першу похресницю!

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

нещодавно повернулась від тих сусідів,бо в породіллі вдома залишився півторарічний синочок,з яким баба-дідо не конче справуються,то я його перевдягала,годувала,клала на спання...і коли йшла додому,то той маленький казав:"мама,не йди")))

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

от насолоджуюся кавою і 2 цукерками "РОМАШКА"....хочу ще пляцок "КАСЯ" спекти....а ще записалась на завтра на фарбування волосся і манікюр.....поїду красунею в пологовий....хоч би встигнути

10. olena

olena New Member

А в мене сьогодні тільки проза.Хоча планів мала цілу купу:на роботу треба було заїхати,на Південний на закупи хотілося,ну і звичайно збиралась на форумівку зі своїми спиногризами,але не так сталося як гадалося,у малої вчора на вечір піднялась температура,а сьогодні ще й горло обклало,тож сидимо вдома -лікуємось.А ще завтра маю зустріч однокласників,дуже сподіваюсь,що малій полегшає,бо дуже хотілось би хоч на трошки завітати на ту дифеляду,деяких людей не бачила 15 років.

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я їм шоколадку з кавою..ех...прощай , дієта!:girl_in_dreams:

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

а я сиджу з самого ранку тут, Настя моя ще спуняє під погодку таку, сплюх ще той у мене росте, цілий тиждень садок прогуляли, кашляємо, скоріше б на море :girl_in_love:

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я вчора, натхненна "зеленим конкурсом" накупила купу зелені, думала зробити салатик і сьогодні ще щось конкурсне))). Знайшла в неті рецептик салатику з черемші. Зробила. Краще б не робила! Мій чоловік як попробував, то цілий вечір ходив і плакався, що в нього таке враження, що жуків-ванючок наївся:lol: в мене було схоже відчуття:xaxa:

Сьогодні була друга весела історія... йду з роботи, зупиняється біля мене машина і мужчина пропонує мене кудась підвезти, я ввічливо відмовляюсь, а той мужчина такий: "ОЛЯ???" Одним словом, вийшов з машини, почав мені розказувати, як ми давно не бачились, чого я заміж вийшла, а на нього не дочекалась:eek::eek::eek:
    Ще й мій номер телефону знайшов і передзвонив мені, щоб я його номер записала:eek: Ну не знаю я його!!!!!

14. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ходила на УЗД. Побачили в нирці крихітний камінчик, а ще - ущільнену підшлункову і солі...
    Знайшла в себе три сиві волосини. Правда, то треба доообре придивитися, але все ж...
    Погода пересобачила всі мої плани.
    Може, то треба було в жилєтку?..

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене сьогодні був прибиральний настрій, потім швиденько зібралась в студію, пофоткалась сама,пофоткала мужа і маму (ох і тєжко нам було те світло виставляти, ще вчитися і вчитися), втомлені пішли всі на кавусю в Світ кави,розслабились-поговорили і поїхали додому, а потім вмовили маму спробувати Роял чізбургерррр ггг, приїхали додому ,сіли муж з тещею в дворі на лавочці і наминали те за ,що Фагот пів королівства відав би (мама тільки дивилась щоб сусіди не бачили:girl_haha:)
    перечитую посиденьки,зараз ляжу в позу "ноги догори" і планую хоч пару хрестиків зробити
    завтра на дачу:girl_claping:

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

:girl_crazy:а таки встигла:girl_wink:

17. Nata

Nata Well-Known Member

Купила льон наймолодшій на сорочку (моя мама казала що вшиємо маленьке платячко і там ще на хлопчачу сорочку залишиться, ой і не віриться їй що буде внучка нарешті :)), пробували Петра поставити на ролики, сміявся із нас весь магазин, в результаті ми дитині без подарунка :sad: приїхали додому, черговий раз погиркалася з мужом. Це вже звичка якась :) Стервозна я стала однако...

18. Halina

Halina Well-Known Member

Встала ранком все прибрала, приготовила, пішла оплатила квитанції і мала запис до лікаря. Лікар щось не дуже мене порадував, але найбільше мене мяко кажучи розлостили сусіди. Ті які над нами взяли і вилили компот з слив з свого вікна кухні так що наше вікно і підвіконник у тому компоті. А за день шкурки попросихали до вікна, що я ледь то відмила. От і як так можна?

19. popelushka

popelushka Well-Known Member

Проза: знову була безсонна ніч, ми вже забули, що таке сон.... Всі вже на грані нервового зриву, але молимося і надіємося, що все буде добре. Врочистість: Юльчик спить вже аж дві години, бідненький... Напевне треба було в "жилетку" писати, але так не хочеться туди...

20. kati

kati Well-Known Member

Вчора влашутвали собі з чоловіком "романтіческій вєчєр":girl_haha::girl_haha: Сашу вддали до моїх батьків, самі проїхались по магазинам, поітм повечеряли в чорному коті і.......поїхали за малим:girl_haha: отак щось лишили його ночувати і моїх, але заскучили і забрали:). Правда сьогодні з самого ранку знов пішов до діда з бабою, а ми байдикуємо. Погода жахива, мали плани на шашлики, а сидомо в хаті

Статус теми:
Закрита.