Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

встала рано-рано, робота, потім зйомки, вся така ніяка, ввечері будуть гості бо в чоловіка нині іменини...знову хочу вихідних

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я вже починаю збиратися, ех,всередині все так..бррр... Хочу вже відіграти і відчути ЩАСТЯ! :) головне,щоб все було добре.Головне грати в своє задоволення,а не для комісії, не переживати. я ж готова! треба творити музику.все написала свої думки,іду поїм. Апетиту нема,але треба щось впхати в себе,щоб сили мати.

3. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

4. kati

kati Well-Known Member

а я щлось прихворіваю...такий мене кашель цілий день дусить, що то капець.
    Прилізла додому, напилась таблеток, зараз би поспати, але нема коли, вже скоро треба за малим йти.,не хочеться мені щось зараз хворіти ніяк.

5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

маю вже два заліки... а так треба вже до захисту курсової готуватися...

6. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А ми сьогодні з"їздили в Почаївську Лавру. Якраз встигли все обійти і почався дощ.

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

8. Siania

Siania Love Life

Ну як там, добре все? Мабуть Vittoriya зараз святкує:)

9. Milady

Milady Well-Known Member

Погода - фе,спати хочу цілий день...кастинг ніби не пройшла,хоча результатів остаточних ще немає ....але маю супер врочистість - в суботу їду в Почаїв на екскурсію, по дорозі заїдемо в Олеськ......вже не можу дочекатись:girl_tender:

10. Consuelo

11. Milady

Milady Well-Known Member

12. Consuelo

13. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в мого мужа нинька День ангела, тому за 2 години ми йдемо в ЦІНАМОН на суші....далі згідно з планом - Кінг Крос і на завершення програми - заняття...ух...вже набридло...мої сміються, що я в пологовий з абітурієнтами поїду....

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

17. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Люди, шем такої прози як нині не мала. Нвіть не знаю де то написати. Їду нині в трамваї, вперше за сто літ. Трамвай такий вільний. Всі місця сидячі. Де не де стоять люди. Я сіла собі на одиночне сидіння ( не знаю як правильно пояснити), позаду по боках сидять переважно мужчини і підлитки з навушниками в вухах. Я спокійно так розмовляю по телефону і дивлюсь в вікно. Раптом..гуп щось гепається мені на коліна:eek: я від шоку телефон впустила. Мені на коліна приземлилась скандальна така жіночка років 50-ти зі словами-"Як ви такі невиховані, і не хочете уступити поважній людині місце, я буду наглішою"...Бачила м і чула всяке но щоб таке. Мені від шоку мову відняло. Прийшла до тями і підняла крик. Чудо інакше не назву повільно встало з моїх двох приплюснутих ніг, в трамваї запанувала мертва тиша, але потім почала так верещати і таке говорити в адресу чоловіків і "поважних пань" що самій було соромно. Н це були не мати але...Невже в такому віці взагалі від тої його поважності розум віднімає. Чому вона не сіла на коліна якомусь мужику чи пацанюрі, чому саме мені, людині яка її навіть не помітила, а на мому місці могла сидіти вагітна жінка на ранньому терміні, хвора, і т. д. Я до себе прийти не можу щойно змогла написати. Аж думки плутаються

18. Consuelo

Грильяжко! чудово тебе розумію! мені від тої погоди шалено боліли ноги + набігалася по місту, словом, стояти не могла... звільнилося місце і я сіла... голова боліла, то я ще й сперлась головою на вікно і "улєтєла"... отямилася на одній зупинці перед своєю і виявила, що жіночка поклала свій кульок мені на коліна... мені звісно не шкода, і він не важкий, але я теж припухла.... правда змовчала, то таке... але та наглість людей то щось....

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дівчата то аут. Давно я вже не їздила громадським транспорто (бо вже пів року не у Львові). Але ще такого не чула. Хоча часто себе ловила на думці, коли вдавалось сісти, що їду, а в думках шукаю слів, якими буду відгавкуватись до таких персонажів. Але ж то хамство!

Ну і про свою прозу... На водонапірній вежі згорів насос. Сьогодні води не було цілий день і кажуть, що зремонтують не скоріше вівторка (бо вихідні). Нормально? А як стільки днів без води? Чесно, слабо уявляю як то буде, бо потрібно воду носити аж з сусідньої вулиці. :girl_devil:

20. Oriana

Oriana Well-Known Member

А в мене чудасія навпаки - якась молоденька жіночка ... устипила мені місце, хоч я не стара ( мені 23) і не втомлена, не вагітна, словом місця не потребувала. Була здивована.

Статус теми:
Закрита.