Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

а ми гарн осімейн опогуляли в центрі ,Сашка наскакався в "Антошці", потім пішли на тортики, а потім бігом додому - чуть не змокли :). Зараз татусь купає малого а я швиденько читаю ДП :)

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ая сходила з подружкою на мартіні і по магазинчиках. Купила собі набір білизни по смішній ціні, бо останній розмір залишився і ще прикупила собі таку заколочку на волосся, як в Злючки:girl_tender:

3. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

сидимо з донечкою на терасі, свіже повітря після грози/дощу, мама п'є каву, маленька на колінах говорить -мама-...я щаслива...

4. mamatu

mamatu Well-Known Member

Я звами згідна. Гарна музика може мене розрадити, або розчулити до сліз. На концертах сестри я завжди плачу. Не від суму й не від радощів, а просто, наче душа очищується. А коли чую гарну партію віолончелі, то не плачу, а ридаю з ностальгії по концертному минулому.
    У мене сьогодні простий день: побутові клопоти, дітиська хворі, але все якось спокійно та врівноважено.

5. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Час іти на роботу...Ех,коли я висплюсь...

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Третій день хочеться смаженої картоплі, аж жуть! Їла вчора, їла післявчора, піду начищу зараз... и пусть весь мир подождет.:girl_smile:
    Ні, я не вагітна.:girl_crazy:

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

нічка була жахлива - прокинулась від сильного болю в животі, потім почався дощ, від якого усі сигналізації поспрацьовували, а потім не знаю чого годину гудів сигнал у когось на рулі....одразу страшна картина в голові вималювалась - когось вбили, він впав на руль, тому і без перестанку гудить..дурдом...:girl_in_dreams:

8. Nata

Nata Well-Known Member

Ми вчора попали під грозу зі старшим, гуляти ввечері вийшли :) Забігли в під"їзд із першими блискавками, але намокли добряче. Нині чоловік на роботі, а ми готуємо їсти і прибираємо після вихідних. І все було би просто чудово якби в молодшого не піднялася температура :sad:

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А до мене зараз має прийде коліжанка:) накавуємось :)

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А в нас сьогодні останній день гості з Києва, зранку підкорювали Високий Замок і моє маленьке чудо мужньо вийшла сама на сам верх!!!!!!
    Плануємо по обіді в Стрийський парк, надворі справжнє літо!!!!
    А через весь обідній сон читаю тему про дитсадок, то просто капець.
    :)

11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Приїхали ми з Ігорчиком до бабусі,щоб трошки її відволікти від сумних думок (мою маму на вихідні відпустили з лікарні,а завтра знову має лягати),я собі так класно тут відпочиваю:була годину в ванні,нічого не треба робити,вклала малого і на ДП.....і ще дзвонив чоловік з роботи і сказав,що завтра,нарешті,я вже буду мати безлімітний і-нет....рада,як слонь)))))))))))))))

12. Orman

Orman Модератор-бомба

в мого чоловіка сьогодні день варення :girl_claping: так гарно порозмовляли. Зараз він на тренуванні, як вернеться будемо його подарунок готувати (я такий творчий родарунок подарувала).

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в неділю вранці прокинулись з Мертвим Півнем (класний був концерт,енергетика і я пузата серед того натовпу:girl_haha:),(синочку в животику так сподобалось, що вже третій день товче мені лівій бік) а потім поїхали на село, от щойно повернулись:) хресний приготував давнообіцяну солянку (він її готує 3 години і сам їздить на базар вибирати мясо,шлунки,легені і т.д.я такої солянки ще в житті не їла,смакота),в бабці наїлась вареників, кнедлів, голубців, дирунів, щавльового борщику, пирогів з сиром, одним словом в мене був гастрономічний тур:girl_haha: не знаю, коли наступного разу поїдемо знов в село, тому мабуть цього разу були виконані всі мої забаганки.
    а... і дощу там не було;) погода супер!

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а мій Сашко побував в тата на роботі - порізав там ножницями якісь документи, що совались на столі:girl_in_dreams:, ледве тими ж ножницями не перестриг телефон. кабель - мені аж серце в пятки втекло, як я ті маніпуляції побачила...Потім "ловив "рибку - пакетик чаю раз за разом запихав/витягав з чашки - наробив мокрих слідів по всьому офісі..Познайомився з охоронцями, побував з татком на нараді:girl_curtsey:, а я в цей час гонила по Городоцькій - там є ряд дуууже класних магазинчиків із взуттям - шукала щось собі, малому...так в результаті ніц і не знайшла, тільки одні босоніжки впали в око. Потім Сашулька поїхав на у село до бабусі - це була вимушена міра, так без нього сумно зараз в хаті, всюди його іграшки розкидані...я щось морально не встигла налаштуватись :sad:. Але в п"ятницю моє золотко вже має приїхати

15. natka75

natka75 Well-Known Member

приїхали ми від свекрухи, в суботу на городі, в неділю смажили шашлики, вчора відпочивали, трохи коло хати квітник обробляли, я в основному бавилась з малим)))
    класні вихідні, тому що не 1 день!!!малого годину вкладала на обідній сон, поки спав приготувала їсти і зараз вийдемо кудись пройтися ще)))

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я сьогодні просто качумаю.:girl_in_dreams: набираюся на завтра сил.Займатися вже не можу,не хочу,та й немає сенсу..краще берегти усі сили і емоції на завтрашній іспит.Надіюся,що все буде добре.Надіюся і вірю.[​IMG]

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

А я нині з самого ранку побігла до репетитора, а потім до своїх двох учнів, а потім в гості до Коханого і от тепер вдомця... накаталася по всьому Львову!!

18. Halina

Halina Well-Known Member

В нас дуже насичені були вихідні дні. В суботу поїхали на весілля. Так то гарно, такі щасливі молоді, такі задоволені батьки, привітання дрізів, знайомих.
    А в неділю поїхали в гори. Не було того автобуса який потрібно, то йшли дуже довго пішки. Та фото робили, по потічках ходили, потім пішли по стежечках. Вражень і емоцій не передати словами, то все потрібно бачити...

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Були ми два дні в чоловіка в селі!
    що я можу сказати....я дитя асфальту. Від надлишку кисню розболілась голова, почалась мігрень, почалась кров з носа, потім мене обкусали комарі, налякали хрущі, на ліжку спати тісно - пирина збивається і зимно. Встала як з будуна...
    та ще й в туалет постійно хочеться, а туалет на вулиці:girl_cray:
    від жирної їжі шлунок розболівля:girl_cray:
    з думкою хочу до дому я 20 хвилин товклась на фірі в дорозі до зупинки маршрутки і ...порвала панчохи:girl_devil:
    Ніби два дні - а стільки вражень:girl_haha:
    Не звикла я))) Зато приїхала до Львова і настрій з"явився і їсти захотілось, а спалось як добре:girl_in_love: Люблю бути в дома))))

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

ми на вихідні спробували перевірити, чи цвітуть нарциси на Закарпатті :girl_haha:)))
    не цвітуть. :girl_mad: :girl_mad: :girl_mad: принаймні в Долині нарцисів. :girl_devil: дуже мало і місцями. :girl_cray:
    зате погода була чудова :girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.