Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Halina

Halina Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Звичний день. Дорога на роботу. Але сьогодні ніби і звичайний маршрут але наповнений таким теплом, що я зараз на роботі сіяю трішки. Зранку зустріла старенького дідуся (сусіда) з яким пройшлись на зупинку, і з розмови нашої я зрозуміла що потрібно радуватись кожній хвилині нашого життя. В маршрутці уступила місце бабусі і так щиро вона подякувала. А в додачу коли я водія попросила зупинити на зупинці, то він сказав що знає що я тут виходжу. Ось такий ранок!

2. kati

kati Well-Known Member

в нас скучно пройшли вихідні....якісь ми стомленні всі, то суботу взагалі просиділи вдома...вчора подругою півдня проваландались південним, такий жаїливий асортимент всього.....пикупила собі курточку- ветрівку, яка мені дома розподобалась....тепер треба їхати вертати, а коли незнаю....

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я зараз вся в очікуванні..:) чекаю листа від викладача з відгуком на мою дипломну роботу :) хоч би все було добре...

4. Logos

Logos Member

і я теж в тому самому процесі тільки я дописую маю здати в пятницю а ще стільки доробляти:girl_in_dreams:

5. Русява

Русява Member

Буденний робочий день, який переріс у приємну несподіванку: подружня пара з Німеччини (яку ми один раз бачили в організуванні та супроводженні екскурсії до Золочева) привітала нас з Великоднем посилочкою із відбірним вином... Так приємно...

6. simona

simona Well-Known Member

а мене так під коліном ноги болять після вчорашнього "марафону" під назвою "Взуття для мене" (скриня-привокзальний-городька-магнус-південний). Результат ніц, з кожгим роком все тяжче і тяжче щось на себе знайти.......так що настрій вчорашнього нікудишнього дня перейшов у сьогоднішню біль.

7. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

зранку збудила мене чиясь маленька сіра лапка, яка щосили гамселила мене по носі - так Тигрик показувала, що досить сопіти, пора годувати Її величність
    звично нет, незвично прибирання, звично 3-ох годинна піша прогулянка, незвично дн товариша Риби, на якому "від скуки мухи дохли": зібралися націоналіст, "великий геополітик", "великий футболіст" і молодий татечко;
    дорога до Рясне: яма на ямі, в маршрутці купа агресивної п.яноти
    зате вдома Тигрик, фільми, читання - звичний день, спокійний, але тим не менше якийсь добрий, позитивний..

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Привіт мої рідні,я до вас на годинку-другу...малий трошки прихворів,то їздили в лікарню і заїхали до батьків,то я синочка приспала і трошки сюди хоч перечитати...скучаю за ДП...дуже-дуже....дуже!!!

9. Rona

Rona Мама-йожик

хочу в гори.... сильно-сильно... вже й карту купила нову (стару згубила...) залишилось погоду замовити хорошу :girl_smile:

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене сьогодні був перший день типу стажування :)
    навіть не знаю,що сказати, нормально,одним словом, поки нічого не розгледіла, ходитиму щодня з 10 і до обіду,а за місяць приблизно візьмуть мене офіційно, і прощавай воленько :girl_bye2:

11. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Поприбирала,малого з чоловіком на гульки спровадила,сама до мамусі-замовили їй нарешті окуляри ,трохи підбодрила їїнарахунок операції,купила собі маленькій презентик і вернулась до своїх сплячих борсучків:)Тепер ДП-шусь:)

12. kati

kati Well-Known Member

ой я сьогодні находилась..... півміста обійшла...купила подарунок на хрестини в суботу( чоловік буде хресним), шось шукала собі по магазинам- абзац повний, нічого нема нормального, або повне ге або ціни косчмічні:girl_in_dreams:....зустрівлась з подружкою, випили кавусі з штрудельком на фешені, забрала свою машинку з сервісу:girl_claping:,виявляється я так скучила за нею за два дні, а вкінці дня купила собі балєткі, майже під своїм будинком:girl_in_love:....

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

а футбол???!!

п.с. прибіг мій чоловік захеканий додому, з порогу кричить дай три !!! парасолі....я в шоці, питаю куди зібрався, виявляється на футбол:girl_cool:...і то мій муж. для якого існує тільки робота або диван і телевізор

13. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

а ми знов у температурі - ще зранку ходили в поліклініку за довідкою у садочок, а ото знов - напасть якась тай годі. Лежать з татом і дивляться Тачки, а я тут нишпорю. Певно піду в тему про дитяче здоровячко, а то вже місяць із кволості вилізти не можемо.

14. natka75

natka75 Well-Known Member

щойно матч закінчився в користь Шахтаря 2:0, як завжди ми "нахапали" вкінці матчу...шкода...
    йду малому давати вечерю,сама не буду, бо на роботі мали день народження колеги, то наїлися смаколиків)))в мене сьогодні чомусь на календарі пятниця, а я ще й в суботу працюю, але добре, що вдома....

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Сьогодні у нас вивісили розклад екзаменів і на мене напав страх... 14-ого травня у нас захист магістерки і все...... Це останній екзамен. Місяць і я стану випукницею музичної академії, а не студенткою..Страх і радість перемішані.. Еххх... А спец граю 5-ого травня.Як то скоро... :eek:

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене от такий день: дуже ранковий підйом і здача крові в жк, повертаюсь додому а на кухні-оладки-смакота (мама принесла), на обід забрав мене з собою чоловік в Дублін, стоптала смачнющий стейк, зустрілась з файнющою форумчанкою (маю вишивальну вихвалялку) і знов натрапила на халявну вечерю до батьків:girl_haha:
    зараз в аську постукала подруга з гАмерики (від якої давно не було новин) і однокласник, так приємно, що вони час до часу з"являються:girl_tender:
    сьогодні побачила, що концерт ОЕ 22 травня на стадіоні і зла на них, бо,по-перше, можу до того часу народити , а по-друге, ну от чого коли я вагітна то концерт на стадіоні, а коли не була вагітна то треба було в Оперному висиджуватись? але то так...моє
    завтра рано знов в жк, треба йти спати, а спати то не хочеться, бо всеодно поспати нормально вже не вдається:sad:

17. Milady

Milady Well-Known Member

в мене сьогодні одна проза.....від такої погоди страшно клонить на сон і я,як на зло мала бути присутньою на 2 конференціях в університеті...ледве досиділа до кінця.....але завтра маю вихідний,треба буде зробити,щось для себе коханої:girl_in_love:

18. карапуз

карапуз Well-Known Member

Цілісінький день розкладала коробки з кухонним начинням.Нарешті будемо їсти на кухні, за столом,а то вже другий тиждень,відколи чоловік почав складати кухню,їли на коліні :girl_haha:.

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

пришла з вечірки, "потусувалась" з усіма львівськими та деякими київськими "звіздами"-взагалі суперово відпочила, голова як барабан-пора на роботу

20. mashka

mashka Well-Known Member

У мене сьогодні ранок почався - капець!
    Побачила, що шкатулка відкрита і нема прикрас. Чуть серце не стало. Влаштувала вдома допит, і усі ті речі виявились у малого в рюкзаці вперемішку з іграшками. Наготував собі в садочок дітям дарити.
    Найгірше те, що навіть не запитав, взяв ввечері без дозволу.
    Вийшло так, що вчора одній дівчинці в садочку подарував заколку і всі інші теж почали його про подарунки просити, от він і "знайшов вихід" із ситуації.

Статус теми:
Закрита.