Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

І у мене піца готується :) мням.

2. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Чоловік поїхав в Остріг до родичів, а ми з малою самі вдома. Зранку погуляли і також попали під дощ. Сидимо вдома цілий день і дивимося мультики.
    Скачала фільми з інтернету, буду ввечері переглядати.

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене сьогодні дикий день з Настюхою, в дитини стільки енергії,що аж тільки зараз прилягла,а то літала,як літак,і по калюжам,ідо прабабусі,і в хаті все догори дном, красота :girl_haha:

мій коханий сьогодні святкує типу випускний, закінчив у березні Франка другу освіту, десь гуляють. ми саменькі з Настюшкою, коли приїде - навіть не знаю,але не дзвоню, хай погуляє хлопчисько,він то ж не знає,що у мене у Львові на кожному кроці очі :girl_haha:

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я тут сиджу, прозую, прозую.... а тут бац!!! дивлюсь на свій допис і виявляється в мене сьогодні свєто:girl_in_love: Нашій сімейці півроку:girl_in_love: Пішла святкувати (зроблю чоловікові вечерю)

5. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Вчора "пахали"на дачці,то сьогодні байдикуєм.Покатались з малим на електричці:) і на рейковому ,провідали дідуся,заїхали до тьоті і тільки почали "пригощатись "малий БАЦ і градусник розбив:в мене істерика, словом ..там так і непосиділи."Вигулювались" дві години,замерзли як цуцикі,а тепер маєм гостя вдома-приїхав мій кузен з Чернівців.Голова розколюється..От такий шумний день..

6. natka75

natka75 Well-Known Member

в мене вчора зранку були проводи моєї свекрухи додому,вона у нас три дні гостювала, наробилася в мене в хаті, бо лежати чи сидіти без діла як вона каже я не вмію, пересадила мені вазонки, повипирала і випрасувала !!!(прасування постелі для мене найгірша справа)постіль, повідбілювала мої кухонні рушнички, одними словом файна в мене свекруха, дай їй Боже зоров"ячка!!!Просила її залишитися ще, але вона залишила будинок і господарку(пса і кроля:girl_crazy:) на сусідів, то вже мусила їхати.Весь тиждень мали гостей, був хресний малого, який на Паску приїхав з-за кордону,на другий день хресна з чоловіком...отакі затяжні у нас свята вийшли... А вчора ми погуляли трохи після вокзалу поки йшли з базарчику додому, в іграшковому малому купила набір для лікара, то тепер він нас з татком "лікує":girl_crazy:А після сну вибралися надвір знов, правда дощик падав, то ми зайшли в Челентано на картопельку печену,ну і звісно мені- латте, мужу- пивко, малому - сік!Добрели до Сільпо, там ми провідуємо на другому поверсі всіх кроликів і хом"ячків з папугами...:girl_crazy:і вже назад поїхали маршруткою додому...
    Оце я вже поснідала кавою з сирниками, а мої ще сплять...треба йти будити, бо збираємось йти з малим в театр)))

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вчора мали гарний день, чоловік пішов в зал, я добре виспалась, після залу він теж спати захотів:girl_haha:повилазили з ліжка коли вже були геть голодні, поїхали на закупи, потім гарно -смачно пообідали з батьками та й так що вже не вечеряли:) ввечере лиш пішли на кавусю в Світ кави з друзями, заїхали на трошки до мого брата в гості і додому. Зараз їдемо провідати бабусь чоловіка ( в Івано-Франківську обл), на хвіст впали його батьки, поїздка обіцяє бути веселою...збираюсь з думками,запасаюсь терпінням...

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

9. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

До нас з Анічкою прийшли сьогодні в гості мої батьки. Ми разом так гарно погуляли, зайшли в Льолік, де купили малій сандалики. А зараз Анічка вже 2 години спить, тож в мене більше часу, щоб посидіти на ДП.
    А завтра приїжджає наш татко, то вже веселіше буде.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

вранці ходили до церкви, потім в магазин, трохи повишивала і тепер "посиденькаюсь" :)

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Сьогодні була на двох днях народжння. В доні моєї найблищої подружки 2 рочки. І день народження в моєї мами. Нагулялась, наїлась мнямків ;) поки доня спить - посиденькаюсь. Далі купцятись і спатоньки. А далі всі поснуть, а я знову на посиденьки. ги.

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

хух.... ото ми сьогодні намотали кілометрів. Особливо тяжко без машини мому чоловікові, а я рада, бо знаю що прогулянки підуть нам на користь.
    Пішли до церкви, потім поїхали до чоловікових батьків, пішли на цвинтар, назад до батьків ... і то все пішки, рім того що на Зелену, а потім назад на Сихів на маршутці.
    Файно.....

13. popelushka

popelushka Well-Known Member

Сьогодні цілий день пролежала в ліжку, бо цілий тиждень практично не спала. Захворіла з тих нервів і хвилювань. Зате є одна врочистість - нарешті завтра здам екзамен і залік і все, це була моя остання сесія, нарешті:) А ще мені викладач запропонував дуже хорошу пропозицію щодо роботи, виходить, що недаремно пройшли мої зусилля:girl_in_love:

14. Milady

Milady Well-Known Member

А в мене сьогодні одні врочистості:)Спершу зустрілась з коханим,потім мала коротеньку зустріч з Vikusichkoiy,потім приїхала подружка і ми з нею так наговорились....:girl_curtsey:а завтра знову повертаюсь до прози.....пари і ще раз пари...

15. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

то завал... три дні без інету... зараз он від Коханого на 5 хвилин засокчила... зла як дідько! треба міняти провайдера,а то теперішньому просто на все начхати...:girl_devil:

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ой, пережила я той день суцільних відвідин дорогої чоловікової родини:) затарили нас домашнім молоком,сиром, яйцями, куркою, картоплею,печивом і печеним хлібом, от так :girl_claping:
    дорога страшнюща-суцільні ями, втомилась жахливо, але ще мусіли забігти на "підвальний"(бо в підвалі відбувався)концерт наших друзів і то встигли так, що звучала остання композиція, але я не розгубирась , крикнула , що треба ще і для нас заспівали ще одну пісеньку:) в животику були рухи, не знаю чи то дитинці сподобалась та музика чи навпаки:girl_haha:
    потім почаювали-пивували і приїхали додому, тєжжжкий день

17. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

учора сходили на виступ ДахиБрахи.. ну як? - неймовірно! виконання, енергетика - фантастично!
    що мене здивувало - деякі дівчатка забули помитись:girl_devil:
    та й не знаю чи подібні виступи варто влаштовувати у філармонії - а то публіка так завелась, так почала танцювати-тропотіти, що я аж розпереживалася за перекриття:girl_smile:
    потім сходили на піцу - більше я в таку пізню годину не ходитиму: купа п.яноти, матюкаються, кричать - фу:girl_devil:
    приїхали домів стомлені як цуцики - зате лягли спатки о 1!

не встигли нормально виспатись як об 11 подзвонив товариш і сказав негайно збиратись і їхати на хрестини - а ми що, ми люди не горді - раз-два і вже на місці
    малечка наша поводилась суперово: до священника не задиралась,не виривалась, тактовно мовчала:girl_smile:
    потім обід, чомусь господарі не подали ножів - доводилось "різати" відбивні вилкою і ловити шматочки по цілій тарілці:girl_sad:
    приїхали домів стомлені як цуцики:girl_smile: - о 8 заснули, о 12 прокинулись - тепер кукуватиму до рання:girl_smile:

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

вчора був насичений день, що навіть не хотілося... нічого тільки спати ......їздили ми в село на цвинтар....дороги погані, то я вже назад ледве доїхала..себе тільки тішила, що обмінку і паспорт маю з собою....сходила ще до коліжанки, в якої цьопа 1,5 місячна..таке файне....така замучена була, що навіть фабрику не додивилась....
    а нинька маю занятт на 12, а потім варити їстоньки щось треба..оххххххх

19. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Ми ці вихідні досить насичено провели(як на нас),два дні "гуляли на весіллі" в чоловікового брата.Тобто весілля як такого не було,була лише невелика гостина в суботу з боку молодої,а в неділю таке саме лише від молодого.А незабаром в молодят має народитися ляля,сестричка нашій Софійці (в травні).

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

а у мене страшнючий ПМС, просто дикий, з 3 ночі не спала, думки всякі просто згризали, ну і чого той ПМС таке з жінками робить, світ мені немилий, вбила б когось...

Настя встала з закладеним носом, не знаю,що з того вийде, тільки вийшли недавно з лікарняного і знову, вдягнутись не маю нічого (в суботу йду на весілля, і не чую,що хтось горить бажання мене профінансувати)

а вчора перед сном чоловік вивів, каже:"Квартира буде готова до початку літа, переїжджаємо туди разом з мамою, вони з Олегом в Настіній кімнаті,а ми з Настінькою у спальні" (щоб було зрозуміліше,то за планом після закінчення ремонту в нашу квартиру на пів року в"їжджає свекруха з молодшим сином,поки зроблять ремонт в її квартирі).
    добрий день,я олень.... це з якого дива я маю товктись там з дитиною на чужих коробках з речами, ну і так далі.... а Ромко мені:"Ти як хочеш,а ми з Настьою переїжджаємо" - дзузьки!!!! треба тактику підібрати якусь, бо напором я свого чоловіка не візьму.

я ж переїджаю не тому,що "хочу" жити в центрі міста в хорошій квартирі (місце просто жахливе, за 200 метрів міні нічний клуб,а за 10 метрів передвокзальна стометрівка, де зустрічаються всі пияки міста), Я ХОЧУ ЖИТИ САМА І БУДУВАТИ СВОЮ МОДЕЛЬ СІМ"Ї. свекруха моя золота, але, звиняйте.... :girl_devil::girl_devil::girl_devil:

Статус теми:
Закрита.