Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

В нас на свята були такі плани...а починаючи із суботи ми з малим захворіли :girl_cray:, в Данилка температура 38,4 горло червонюще а я така закладена, що досихпір немаю ні нюху ані смаку, ось така проза.

2. Katrine

Katrine Member

нарешті свята пройшли, а то так багацько їсти нема вже сили і бажання...
    була в лікарки, котра повідомила, що нам з дитятком вже повних 7 тижнів, то я тішуся як слоник:girl_in_love:. буду вчитися ставити вагітну лінієчку))
    якийсь сьогодні гарненький день, сонечко світить, і я себе добре почуваю:girl_smile:. і з найближчих подій - запросили нас на весілля... в Москву)). то буде нагода вдруге за рік відвідати родину)

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

прокинулась з прибиральним настроєм, але чомусь пропало світло і настрій той пропав:girl_haha: без світла-без нету , як результат-кілька десятків хрестиків і зварений супчик (вже 100 років не варила першого),через годинку їду в фотошколу. Цілий день думаю про те з ким ще коли і де зустрітись, поки не народила:) а ще згадую як солодко мій хлопчик позіхати вміє:girl_tender:

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А у мене ноги гудуть. Вибрались нині цілою родиною на прогулянку в Центральний Парк в Манхетані і в Зоо завіталі, там Ковальського відвідати. Находились, надивились на оголені тіла дівчат і гоміків (са ме цікаве, що власне тільки ці дві категорії загоряючих) і багато пар які просто відпочивали на травичці. Парк вирує, гуде літнім життям бо на дворі +28.
    Потім наші тато завели нас на піццу. Ми всі гарно наїлись і прийшли змучені додому.

5. La esposa

La esposa Moderator

Не знаю, куди написати.

Пробігали ми сьогодні з подругою через Краківський, до пивзаводу, і по дорозі бачили ойойой...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Коротше, ті ряди, котрі стоять "спиною" до заводу (там у них над головою ще штабелі пляшок нависають), сьогодні добряче постраждали - ті всі штабелі почали валитися на людей і на будки з одягом. В результаті - купа пошкоджених павільйонів (той метал, яким вони перекриті, аж мав рвані діри), пляшки летіли з неба, як град, на наші голови, якась жінка зойкнула і вхопилася за голову, ящики розлетілися навколо і поперекидали тумби з мештами, а залишки пива у пляшках повихляпували плащі в одній будці. Добрих 20 хвилин ми з подругою "відходили" від того дзвону пляшок і стресу :8:

страшно, короче.

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Проза - ще на роботі, дописую "на вчора" хочу страшенно їсти, але хочу суші... А самій йти в суші-бар скучно, компанії нема... сиджу і голодую...

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

повідомляй коли шо я в японі хаті можу бананового морозива їсти ...............:girl_blum::girl_in_love:

8. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Коли вже той дощ випаде,кості крутить,диклофенак не помагає!!!!УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ................................

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

то точно в мене весь день голова як барабан-дві таблетки вже випила ефекту 0-це так з прози а з врочистості, супер-пупер що завтра вихідні, як я їх люблю. Хочу пройтись по магазинах якісь собі балетки прикупити, бо з моєю роботою каблуки хіба так для "вихода в свет"

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а в мене кицька знов хоче кота...Чоловік вже пообіцяв принести в неділю пухнастого "жениха", бо спати неможливо....Такі пісні дурним голосом виспівує...
    Дуже заскучила за синочком - завтра чоловік їде по нього. Так тихо в хаті..Бракує його так :sad:

11. olena

olena New Member

А в мене сьогодні був дуже насичений день,зранку як вибрела з хати,так тільки зараз повернулась.Встигла сьогодні побувати на роботі,де всі дуже розпитували коли я нарешті приступаю до праці(а я сама ще того не знаю),забігла за малою в школу,поїхала на Сихів ,де залишила з бабою сплячого синочка.Потім мала зустріч з Вірджінією,доволі вдалу,бо маю тепер обновку,далі зустріч з співробітницею ,біля будинку якої є гарний пісочок,де порпались в той час мої чада,після того мусіла забрати чоловіка з машиною з роботи(ювілей у них намалювався),тоді до Карапуза і нарешті в гості до куми.Гаврики мої після таких мандрів сплять без задніх ніг,а мене сон не бере-кави напилась,тепер буду кукати пів ночі.

12. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Всі люди як люди,а я на роботу....От така проза....Але завтра вихідний!!!!!

13. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ночувала в мене подружка. Лялякали пів ночі...:girl_in_love:
    Сьогдні зранку встала, насмажила бананових млинців ,нагодувала чоловіка і її ,вони поїхали, а я сидю на терасі ,закуталась в покривало , п"ю чайок і балдзююююю.....ВИХІДНІ!!!!!:girl_in_dreams:
    А ще сьогодні намічається ще одна зустріч коліжанок ,шкода, що погода трошки не альо ,так думали на травичці посидіти, на сонечку погрітись....літо-літечко, ти де????????:girl_in_dreams:

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Погода зовсім не альо, тому одна із коліжанок знову профілонить....

15. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

16. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

У мене позавчора і проза була і врочистість..Випустила я свою собаку гуляти(з хати не виженеш,а то гуляти їй захотілось,заразі(в смислі хорошій собаці,соррі).Видкриваю двері,перше,що чую ---АМБРЕ таке,що не до оповідання,друге,що я бачу---моя рижа за...за(хороша собака,але сучка конкрєтна...пік...пік) під дверима вже не рижа,а в страшних потьоках!!!!І третє,що я бачу----пік...пік...ой...----мої сходи кольору каналізаційних стоків...Потім почалась врочистість----урочистий виніс двох відер з теплою водою надвір,урочисте занурення рудої зарази з відра в відро,урочисте занесення до ванни і послідуюючі урочистості з миттям.А сьогодні мене чекає урочистість з відмиття ванни після урочистостей з миттям....Але радує те,що вчора без урочистостей і нагадувань(!!!!!) була закрита яма, в яку якась нечиста сила урочисто занесла мою руду бестію Рессі!!!:girl_cool::8::bad::bad::bad::eek:

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

А шкіряний антиблох накрився мєдним тазом....

17. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ой погода просто капець, добре що ми встигли з Іруською 40 хв погуляти, правда назад бігли під дощиком, але то недалеко:), зате дитина мала купа радості ну і за одно випробували нові гумачки доціні.
    Я нарешті перекусила, чоловіка нема, буде пізно, сестричка казала заїде по-можливості, то матиму троха врочистості, а то одна сіра проза.

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

День такий сірий, та ще й трагічний.. А мій коханий сьогодні зранку летів літаком до Лондона. Добре,що в мене цілий ранок не було світла і я нічого не знала про цю жахливу трагедію..І якраз, коли мені подзвонили і розказали про аварію, я отримала СМС, що вони приземлилися і все добре! Яке то життя є, від нас насправді нічого не залежить, все так раптово стається. Добре, коли все добре.Але ж не у всіх добре, сьогодні для багатьох родин напевно найгірший день в житті..Вони втратили рідних людей..:sad: Буду молитися і просити Бога, щоб дорога назад до Голандії в мого коханого була також щаслива!

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

:girl_haha:а я "гуляла" майже 6 год. по такій погоді - спочатку з братовою вибрались на базар по сумку і блузочку для мене, і паперові корбочки на пляцки для гостей - на весілля, потім ми облазили всі можливі магазини взуття, які нам зустрічались на шляху, в пошуках весільних туфельок - були навіть у "Еленці" на Городоцькій, - братова сказала, що такі самі вона бачила в Новому ЦУМі іле на 110 грн. дорожче - тої самої фірми. Туфельки знайшли, ще прикупили дещо...Коротше змучена, але задоволена. Жду зараз на братову - і будем дивитись якесь кіно по компі. Чоловік поїхав у село...В хаті ніц їстівного - лєнь щось готувати, благо печенько є :girl_spruce_up:.

20. La esposa

La esposa Moderator

А у нас піца смажиться, чекаю чоловіка саменька, дивлюся на дощ і думаю, хто би то за мене роботу доробив... добре, що зранку встигла пробігти 3 кола на стадіоні, зараз треба назад нагнати :)

Статус теми:
Закрита.