Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А У нас останні два дні одна "врочистість", планів на свята мали що в Наполеона, а тут нас з дитиною температура височезна скосила! То називається "праздник удался" :sad:

2. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Нині гарно з кумами зїздили на дачку на шашличок:girl_tender:,діти так гарно набігались на повітрі:girl_crazy:,набавились в "землі-піску-гравію"ну і загалом троха розвіялись за містом:)
    Класно тим хто живе за містом все таки:girl_in_love::повітря чисте,дитині "роздол"є",спокійно так якось.ех...:girl_cray:

3. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А у нас сьогодні на цвинтарі відправляли.Кожного року людей багато,а цього року найбільше.Відстояли відправу,дочекалися покроплення могил,віддали шану близьким,яких вже нема поруч з нами...

4. Halina

Halina Well-Known Member

Повернулись ми із села. Гарно то так поїхати до батьків. Правда в церкві людей було мало, значить зменшується село. А взагальному дуже все піднесено. І в родичів дітки такі чудесні, так все розповідають, так всьому радіють.
    А сьогодні уже на роботі. От тільки горло щось болить але я про це не думаю...

5. natka75

natka75 Well-Known Member

і я теж, важко працювалось, я невиспана , зранку їхала до Львова, в маршрутці так змерзла,думала досплю ще годинку, та яке там засну, цокотіла зубами, пригнала додому, зробила собі кави з пляцком і на роботу....змучена....свята це добре, але чую сяду я на дієту на днях....а завтра приїдуть мої хлопці, а з ними і свекруха в гості на день-два-три....а там побачимо)))

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

У нас, як то кажуть, "жизнь налаживается" Вже майже здорові, мали гостей з Черкас(приїжав брат чоловіка з жінкою і діточками), гарно провели час! Дітиска товклись до ночі! Ще планується вилазка на природу, з кумами ще не святкували, і нарешті скінчаться ті посиденьки! Ще раз вітаю вас з Великоднем!!!!

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Тяжко сидіти на дієті, коли в тебе повний холодильник смакоти :sad:

8. Orman

Orman Модератор-бомба

тримайтеся ми з вами!

а я вчора накупила насіння квітів на всі гроші, як самашедша :girl_crazy:

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Трошки попрацювала, а трошки шукала рецептики в неті і на посиденьках, бо маю в неділю новосілля( правда запрошую лише батьків поки, з друзями якось пізніше).
    Вперше сама буду готувати на таку подію сама!Надіюсь справлюсь!

10. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а ми нині зїздили в кінг крос, Коханий мав їхати в Практікер, а я напрсилась з ним, щоб заскочити на екскурсію в ашан)))
    От щойно додому прийшла, планую нині доробити курсову!

11. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Дуже люблю Благовіщення.Ходила зранку до церкви,дала на службу Божу за здоров*ячко своїх близьких.Щось так не дуже добре себе почувала,але змушена була сходити в гості,бо обіцяла,добре,що недалеко.Там поміряла тиск,а у мене -180на100.!!!Ума палата,але ключі хтось загубив...Завтра на роботу...А не хочеться...:girl_cool::girl_mad::girl_cray:

12. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а ми вчора пішли з доціком до церкви, доцік у всіх позабирав забавки навколо), якась вона з татком чемніша))))
    потім зустрілись з Деспінкою, пообідали її домашніми варениками - мням (я як Скарлет Охара - завтра подумаю про те, як то схуднути, бо скоро пора купальник одягати)), і її чоловік завіз нас з Антонією і Софкою в Кінг Росс Леополіс
    Там ми погуляли, трохи потішили себе кавою лате з персиковим сирником, оглянули мєстность і зрозуміли, шо бум проситись на вихідні, аби нас випустили чоловіки без дітей на ковзанку))
    гарний день, люблю такі

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я собі вже стільки всього напланувала сьогодні що не знаю як то встигнути. Вчора ввкладаючи малечу заснула-то зранку надолужую:зварила їсти, посиділа на ДП, п'ю кавусю, жую шоколадку.

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене ще 9 днів , щоб привести себе в форму...три дні на дієті (результат вже помаленьку бачу), кожного дня антицелюлітний масаж + обгортання + зарядка.
    Також маю за цей сам встигнути написати дипломну. покищо готова тільки половина :sad:
    отака проза...ще 9 днів і буде врочистісьть :radist:

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Усе, свята скінчились! Я маю меленьку грядочку біля хати(два роки просила чоловіка мені зробити) то буду сьогодні зернятка сіяти, посаджу тільки зелень і дитині морквочку, бурячок і горошок! Люблю я ту справу!:girl_in_love:
    А вчора були в кумів, таку печуну бульбочку і шашлик класний їли, уммм.....:girl_wink:

А з наступного тижня у нас починається сезон днів народження, і знову ті столи.....:girl_in_dreams:

Хм, як би то на дієті посидіти????:girl_in_dreams: Mazerati, як ви тримаєтесь? В мене вроді сила є і воля є, а сили-волі нема!:girl_mad:

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

в мене на роботі завал, співробітниця захворіла, відповідно навантаження більше. Приходжу до хати спати-прокидаюсь, поброджу по хаті і далі спати...мовчу про якісь чаювання з подругами, походи в кіно і т. д. -мрію просто відпочити

17. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Два дні вдома немає світла:girl_cray: Лягаю спати в 9 год. вечора ,перед тим намагаюсь хоч щось побачити при світлі свічок...Ех, люблю нашу владу у Львові, особливо комунальний відділ:girl_mad: Зранку навіть не можу волосся висушити і витягнути нормально, вже мовчу про одяг(
    Сьогодні ,кажуть, вже мають включити. Але це так....проза....
    З врочистості - моя песя вагітна:girl_in_love: Вже така поважно кругла стала! Не можу дочекатись появи мацьоп:girl_in_dreams:

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

То вона встигла, поки світла не було??? :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

19. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Мені моя доцька сьогодні красоту навела.Зранку так товклася,що головою гримнулась мені по лицю.Тепер маю під оком напухший синяк.Красуня:girl_spruce_up: А враховуючи те,що тижні 3 тому вона мені під тим самим оком вже ставила фінгал,то мамочки на площадці подумають,що чоловік регулярно мене лупцює :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.