Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

та то сьогодні так все зле,а завтра чудове свято,і настрій буде супер,і втома фізична швидко забувається))))))))))))))))
    настроюйтесь на позитив!

2. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Все зроблено,пасочки посвячені,в хаті порядок,а настрій нульовий:змучена...Треба відпочивати,завтра приїдуть на снідання мої найдорожчі і найбажаніші гості!!!:girl_cool::girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

3. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я з вами цілком згідна:girl_curtsey:Завтра чудове свято:girl_in_love:настрій вже хороший.Але якщо чесно сказати то навіть не віриться,що так скоро паска.

4. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

а ми , як завжди, ідемо на Всеночну Службу. Змучена, стовчена тими приготуваннями - залишковими порядками - але хочу тої Служби. Спокійно після неї і добре.Гармонійно :girl_smile:

5. mamatu

mamatu Well-Known Member

Я сьогодні пів дня ніби варена була. На тренування, як йшла, думала, що засну по дорозі. :girl_haha:
    Зате після танців мене на вернісажі чекала приємна несподіванка, а потім ще й нашу чарівну Абрайрочку побачила :girl_in_love:, і сонечко засвітило - просто як в інший світ потрапила!
    На піднесеному настрої пішла додому, по дорозі купила ще борошна й напекла вдома ще партію пасочок (мені здалось, що в перший раз щось замало вийшло :girl_crazy:). Отже маємо паски на сметані з сиром та горіхами і паски з лимонною цедрою на молоці - на будь який смак! Тепер моя душенька задоволена.
    Маргаринчик щойно завезли друзі: брали її із собою до церкви паски святити. Малий спить, а я на посиденьках трохи позависаю. :girl_in_dreams:

6. Orman

Orman Модератор-бомба

скоро й ми будемо вибиратись до церкви :) Спеціально сиджу на ДП щоб не заснути, а чоловік як бджілка трудиться

7. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Всі ідуть до церкви,а я немаю сили встати так рано:girl_sad:кожний день встаю самого раненька.Сьогодні ходила до церкви,до причасття.Що робити?

8. Orman

Orman Модератор-бомба

та хіба то рано? То пізно :) Ви ж зараз не спите, якщо хочете можете піти.

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я приїхала трохи швидше з села, чоловік буде завтра, а Сашуля аж в четвер приїде. Ото йому в селі рай! Бабуся на замовлення варить йому їсти, все позволяється, цілий день надворі гасає, носяться як з писаною торбою... А в мене тут "господарка" - дві голодні кицьки:girl_haha:. Але якщо чесно, не можу я довго в селі....Не мій це стиль відпочинку - їсти, їсти, безкінечні гості/родина, а поті море посуди...З розваг - піти постояти під церквою, пройтись селом...Та й не можу я нормально виспатись в селі....Трохи мучить совість - свекруха чудова, але ну не можу я довго висидіти і все тут:girl_sad:....

10. Orman

Orman Модератор-бомба

Ой який довгий в нас був день. Вночі ходили на службу, посвятили пасочку. Вранці поїхали в Страдч. Трохи блудили і в результаті пройшли Хресну дорогу два рази :). В печеру не попали - було зачинено, хоч ми два рази впродовж 2 годин підходили. Потім поїхали до чоловікової мами, посииділи в неї. Після всього ледве не заснула в автобусі. Але прийшла і ДП "затягнули".

11. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я вже стомилась... свята святами, але ото прибирання перед святами, ото наше "та люди прийдуть!" і ти мусиш зі шікри лізти - все видраяти.. та нууу.... бабця накричала на мене зранку, бо кілька тарілочок звечора не помила, а сьоні ж гості на сніданок прийдуть! я аж розплакалась... в четвер до 1 шої ночі прибирала! тиждень сплю по кілька годин з тим навчанням, прибиранням.... потім ще голова боліла... наїлись і лягли спати... потім сходили в Гай... щось мені цього року там нецікаво було... я й минулого не особливо розважалась - так піти подивитися можна, але бавитися - щось не моє... а потім ще через дурницю погризлась зі своїм чудом і пішла сама гуляти з псьом на кайзервальд... прийшла до хати і що Ви думаєте?? знову прибирала!!! і виходить, що 2/3 свят складають прибирання, готування, поїдання, прибирання.... всьо, топаю, бо здається переварила макарони....

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Свята -одні столи-зранку вдома, потім в свекрухи, потім в село. Файно було-наїлись від пуза- в кінцевому результаті приїхали додому напились фесталу дивимось ТВ.

13. Orman

Orman Модератор-бомба

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

дитина старша хвора :sad: на гаївки не пішла.. а в гаю нині суцільні туристи :sad: шкода... дуже шкода, бо свято для нас втрачається, а їм немає на що подивитися...

15. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

День чудовий,снідали великою сім*єю:приїхали діти,внуки,сваха.Я посвятила великий кошик для нас і ще для дітей кошичок,а вони привезли свій великий і дитячих два!!!Так що у нас сьогодні було ще й свято живота,готувало три господині і все смачнюще!!!Ходили до церкви,сиділи в саду,дітиська наганялися досхочу!!!А гора посуду---це дрібниці,не варті уваги,очі бояться,а руки роблять....:girl_haha::girl_in_love::girl_haha::girl_in_love::girl_haha::girl_in_love:

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

їсти більше не можу. обіцяла всім , що наберу після посту 3 кг. втрачених.
    Дівчата, звиняйте, певно ніц не вийде:girl_crazy:

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

о, золоті слова!
    я не маю на увазі, що не треба прибирати, прошу мене правильно зрозуміти. Але.. робити з того фанатизм, настрій і нерви псувати.... зі шкури лізти чи надриватися... краще той час і здоровя провести більше з рідними, на забаві, спілкуванні і відпочинку... ой... просто направду наболіло... таке свято і ото бабця на мене насварила... вона в мене холерик, вона то через 5 хвилин забула.... а я от зараз сиджу і ніг вже не відчуваю, тому топаю спатки... і вибачте, що у врочистість я тут прозою пхаюсь...

на останок отак хочу сказати: мабуть, все формальне, буденне, побутове інколи просто не має значення і значно важливіший настрій, стосунки між людьми і здоровя, тому бажаю веселих свят, міцних шлунків :girl_cool: і любіть себе та рідних :girl_tender:

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

во-во - всю суботу чоловікова мама ( і я трохи) варила безкінечно щось, пекла, смажила...я тільки салати помагала робити, бо не терплю запаху смаженого - вся потім тим запахом пробираюсь:girl_emo:, і в 11 год. вечора пішла ще щос рідке варити, голубці крутити (їх я теж не люблю крутити:girl_in_dreams:), і ще хотіла якісь 2 салати робити - на мої прохання лишитись того ровера і йти спати - відповідь - ану завтра МОЖЕ хтось прийде, а в хаті НІЧОГО нема!!!! Я кажу, як так нема...он скільки всього...так ні - мало! Я плюнула і пішла із спокійною совістю спати - то вже не переконаєш...А потім ніг не чути від тої кухні - і кому такі свята треба?! Та ще й плюс обслужи/подай їсти чоловікам..ну але то вже в іншу тему - у чоловіка в сім"ї культ "чоловіка" як такого. А я все бунтую:girl_in_dreams:

19. viltis

viltis Well-Known Member

Христос Воскрес!

І ми вчора так гарно провели день....Зранку до Церкви ( правда золодно було), потім до моїх батьків, до чоловікових -- познгайомились з новим членом родини ( Тараса сестричка виходить 24 квітня заміж)....потім їздили ще в гості до дуже позитивних молодих людей ....бавились файно....сьогодні ще кумася приїде і до маленької лялі поїдемо!!! Краса!!!!

36ираємось на 3 на гаївки біля Домінікан?? хтось буде?

20. La esposa

La esposa Moderator

Воістину воскрес!

І ми вчора трохи возились - поїхали на цвинтарі, пішли в гості, порозвозили, кому встигли, весільне відео (не пройшло й два роки :girl_crazy::girl_feminist:), а сьогодні ми вдома, прийде моя мама до нас :)

Статус теми:
Закрита.